BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: állatfotók
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2024. április 10. 21:08
Vacsora

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2024. április 23. | 23:41 | Havasi Pál

Szépen kifotózott, tiszta, hibátlan, részletgazdag felvétel. Ennyit lehet elmondani róla. Tartalma: Áll egy élőlény. Cselekmény nincs. Érdekes szemszög nincs. Ezt nem pontozom. Nem húzok le pontokkal egy fotót csak azért mert nem értem. Az ugyanis az én ismereteim hiányának a jele, nem a fotósé. És mivel ez egy fotós oldal ahol a fotózást értékeljük, így a hibátlan minőséget mint fotót értékelve 5 pontot adok és nem 3-at mint amiket általában én szoktam kapni hibátlan minőségű fotóknál másoktól, csak azért mert ők nem értik, hogy mit jelent a téma.

foto50 válasza:
Szia! Köszönöm az értékelést!
Nem azért mondom, hogy vitázzak, de lehet, hogy el sem tudod képzelni, mennyi minden áll egy ilyen "semmilyen" fotó mögött. Mert ugye alacsony nézőpontból lett fotózva, amihez meg kellett találni a helyet, ahol persze őz is van, az meg éppen profilban van -hogy szépen látszódjék az agancsa - , és amúgy éppen kilóg az étek a szájából. A fények valóban nem a legszebbek, de a napot sajnos nem tudtam befolyásolni, viszont a színek szerintem ennek ellenére egész jók lettek. Az "áll egy élőlény" megjegyzés elmondható lenne bármelyik portré fotóra is ennek alapján, melyekre ugyancsak a "nincs cselekmény" megjegyzés is rásüthető lenne. Ezeket azért írom, mert szeretném ha kicsit közelebb kerülnél ehhez a kategóriához is. Köszönöm a pontozást is!

adott pontszám: 5
2024. április 19. | 13:39 | pálkata

Az nem baj ha nem lehet belekötni, nem is azért írom, de pont jó a szerk, a letisztultsága, színvilága miatt mélységes nyugalom árad a fotóból, jó nézni!
Gratulálok hozzá!

foto50 válasza:
Nagyon szépen köszönöm az értékelést, örülök, hogy így gondolod, és örülök, hogy a szerkesztést külön megemlítetted!

adott pontszám: 4,5
2024. április 12. | 11:25 | Katka26

Szió.
Kellemes hangulatú őzbak fotó. :)
Egyetlen dolog amit megemlítenék, hogy jobb oldalt kevesebb teret igényelt volna, hiszen balra fordult, így nem vonzaná a tekintete egyből középre a szemet. Mert tény hogy van fotó aminek a középre szerkesztés megfelelő, de ez most nem az, egy fotón pedig egyértelműen a szemébe nézünk az előlényeknek először. Legyen az ember, állat, stb. :)

foto50 válasza:
Szia!
Köszönöm az értékelést! A jobb oldali tér szűkítéssel nem értek egyet, de nem baj ha másként látjuk.

adott pontszám: 5
2024. április 11. | 12:29 | szigetimiklos984

Szia! Nagyon szép fotó. Szívesen betenném háttérképnek:) Gratula!

foto50 válasza:
Köszönöm szépen az értékelést, örülök, hogy tetszik!