BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,87
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2005. november 24. 03:43
State of mind

...avagy közelg a vizsgaidőszak. Kissé kockázatosnak látom feltölteni egy ilyen képet, talán az egyébben még elfér, de ha sok "Normális vagy te?!" jellegű értékelés jön, akkor leveszem :) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2005. november 24. | 14:44 | mateszabolcs

Vazee... pardon! Hogy te milyen képeket csináltál ezzel az A80-nal! Megyek és kidobom a gépem a kukába! :) Én meg aszittem, hogy valami amatőr véletlen sikerével van dolgom... :) Megfordul a fejemben, hogy veszek neked egy EOS-5D-t (hehe khm... :) ) de hát nem kell az neked... :) Ha már megnéztem, hogy az eddigi képeiddel hova tetted a mércét, akkor: az alsó és a felső, kerülhetett volna középebbre... :) Bár így se rossz... :)

Greeneyed válasza:
Azért elfogadnám, ha valaki megdobna vele, elhiheted:) Nem olyan rossz az A80, láttam itt már úgy kihozni belőle a maximumot, hogy sok profigépes elbújhatott mellette, de tény, hogy azért több szempontból behatároltak a képességei.

adott pontszám: 5
2005. november 24. | 14:36 | mateszabolcs

Számomra a legörvendetesebb ebben az alkotásban, hogy a kreativitás mértéke túl mutat azon, amit a hasonló gépkategóriákkal szoktak megcélozni. Ok, hogy itt csak egy rész volt a fotózás, másik az ötlet, a ps meg ilyenek. Sőt itt a fotózás már-már háttérbe is szorult. Sajnos nem ritkán látom, hogy van aki a Rigital Rebel-ekkel lekattintanak valamit, valami nagyon esetleges módon, és felteszik. Van aki rákölt több 100e-t a cuccra, (mint ha komolyan gondolná, vagy csak mert megteheti (ok, irígykedem na)), aztán "nem csinál vele semmit", más meg elővesz egy pár 10e Ft-os "túristagépet", és alkot vele. Nem mondom hogy ezek a fotók összevethetőek a toplista elejével, de szerintem ez egy szép próbálkozás volt. Gratulálok. Jaa, javít a lelkiállapotodon, ha tanulsz, és nem fotózol. Vagy ha tanulsz, és fotózol! Nekem ez bevált anno! :)

Greeneyed válasza:
Nem hiszem, hogy a kreativitás az eszköztől függne, vagy nem kizárólag olyan összefüggésben, ahogy írod. Inkább úgy látom, minél egyszerűbb géppel rendelkezik az ember, annál több kreativitás szükséges ahhoz, hogy valami értékelhetőt ki lehessen belőle hozni. Persze a kettő nem zárja ki egymást, nagyon is értem, mire gondolsz. És örülök, hogy látsz bennem kreativitást - én nem mindig.
Nekem is van több olyan fotómániás ismerősöm, aki jóval profibb gépe(ke)t használ, az eredmény mégis sok kívánnivalót hagy maga után, többet, mint pl. az én képeim, vagy mint sok más, szappantartóval fotózó ismerősöm művei. Ebből nem az következik, hogy az én képeim olyan jók volnának, hanem az, hogy jó géppel is lehet rosszakat csinálni, hajaj, de mennyire.
Köszi:)

adott pontszám: 5
2005. november 24. | 14:14 | szrapko-aron

Azért ennyire nem szörnyű a vizsgaidőszak.
Tetszik a szerkesztés és a színvilág. Furcsa a kellemes reklámgrafikai kidolgozás és kellemetlen torz arckifejezés együtt. Érdekes lett így.
Grat!

Greeneyed válasza:
Néhány pillanatban ilyennek érzem, persze valójában nem ilyen vészes:) Sőt, sokszor inkább túl lazán veszem. Örülök, hogy tetszik.

adott pontszám: 5
2005. november 24. | 10:44 | kanal83

Tényleg itt van már mindjárt:= mondjuk én még nem láttam embert aki így tépne a haját emiatt- legfeljebb a vizsga után:)- de azért nem rossz kis sorozat ez!Tetszik a színpárosítás is, jól eltaláltad!Azért egy normális portrét is megnéznék a hölgyről, biztos az se lenne rossz;) Gratulálok, szerintem 5letes fotók ezek!

Greeneyed válasza:
Nekem sem szokásom, de most nagyon elönteni látszik az ár, meg kölönben is, ha sokat tanulok, utána csak ilyesmire van agykapacitásom :) Lesz majd "normális" kép is. Köszi.

adott pontszám: 4
2005. november 24. | 10:14 | kcencziken

Egyedi meg minden, meg jó az ötlet is, meg tuti dolgoztál vele sokat. De valahogy nagyon erőltettnek tűnik az alany. Főleg a középső fotón. Sajnos számomra ez a dolog nagyon lerontja, mert ugye Ő lenne a lényeg, hogy mennyire rossz neki. De ha ez nem jön át, hogy neki mennyire rossz, mert éppenséggel megjácca, akkor bukik az egész. Nyugodtan mondj nemet, ha nincs igazam. Csakhát...

Greeneyed válasza:
A dolog kissé abszurdba hajló, a valóság azért nem ilyen vészes. Talán igazad van, a középső kép kevésbé kifejező, mint a másik kettő. Köszi.

adott pontszám: 5
2005. november 24. | 09:15 | AnagyZ

Tetszik az ötlet, jó hatással van rád a közelgő vizsgaidőszak. Jobbulást, tarts ki! :))

Greeneyed válasza:
Nézőpont kérdése, hogy jó-e:) Köszi.

adott pontszám: 5
2005. november 24. | 08:40 | kornelsoma

Lehetne a címe egyszerűen ennyi: az őrület határán. :o) Ennek illusztrációjaként viszont helyén van. Mondjuk nem követendő példa ;o) Tessék szépen tanulni!!!! :o) Én is megyek ...

Greeneyed válasza:
Jó a címjavaslat, lehet, hogy lecserélem, bár ugye már ráírtam a képre az eredetit. Attól tartok, ez csak rosszabb lesz:) Köszi.

adott pontszám: 5
2005. november 24. | 04:11 | SzaSza123

A képek láttán át tudom érezni a helyzetem... tényleg közelg basszus... :)
Nagyon tetszik. Kifejező, érzelmeket közvetít, egyenként is nagyon jók a képek, de így egyben, nagyon ütős. Jók ezek a színek, igényes az utómunka.
Grat!

(valójában most is tanulnom kéne, de mind1 :))), már késő van hozzá... vagy korán? :)

Üdv: SzaSza.

Greeneyed válasza:
Külön-külön azért kisebbet ütnének, de így, egyben talán nem rossz. Örülök, hogy tetszik.