BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,65
KATEGÓRIA: természet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2005. augusztus 24. 14:21
oázis

Tamerzában Tunézia 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2005. augusztus 24. | 17:44 | Dvid85

Érdekes kép, de tetszik, kicsit olyan becsapós a növények meg a sziklák miatt.

magika85 válasza:
Köszi

adott pontszám: 5
2005. augusztus 24. | 16:38 | mni

A képen a természet élő és halott csodái egyaránt helyet kaptak és pont ez ad neki egy különleges ˝oázisos˝ hangulatot. Tűzforró, poros levegő és hirtelen ott egy kis frissítő forrás - érdekes téma.

magika85 válasza:
Köszi a szép szavakat

2005. augusztus 24. | 15:39 | LaZulu

Kedves magika!

Féltem ettől, de örülök, hogy nem vagy megsértve. Kitartok a kettes mellett és megmondom miért. Én szigorúan a pontszámok melletti itinert veszem figyelembe értékeléskor(természetesen nem tudom a szubjektivitást kiküszöbölni). Eszerint a Te képed elfogadható tucatfotó. Nálam a bemozdult, rossz kép 1-es!
Javaslom Neked is, hogy így értékelj, nem ártasz vele senkinek.
Ja, egyébként lelkiismeretfurdalásból megnéztem a képeid még mielőtt elfogadtad volna az értékelésem. Igazi gyöngyszemek vannak a galériádban, megyek is és kiosztok néhány ötöst... :)

magika85 válasza:
Köszönöm. Nincs harag. Én nem merek annyira rossz pontozni. Értékeléseim 97 % -a ötös. Alig merek beszólni,ha meg nagyon beszólók,kiderül művészkép,művészfotós,és bosszúpontoz..De most megváltozom majd. Köszi :-)

adott pontszám: 5
2005. augusztus 24. | 15:25 | julesdex

Talán fentől még annyit vágénk, hogy ne látszódjon a szikla teteje.
(lehet más meg több eget javasol majd..:)
De ettől függetlenül jó kép lett, a zöld bokor-sárgás sziklafal mindig jó választás.
Neked most jól is sikerült!
julesdex

magika85 válasza:
Köszi

adott pontszám: 2
2005. augusztus 24. | 15:23 | LaZulu

Nos, arra már büszke lehetsz, hogy név nélkül is felismertem a kép készítőjét. Ugye Te vagy a tevés? (Ha nem akkor elnézést!)

Mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy nem bántani akarlak. Célom mindössze az, hogy Te is egyre több örömöt lelj a fotózásban és egyre jobb képekkel örvendeztess meg mindannyiunkat.

Íme a fekete leves. Tipikusan olyan fotó ez, ami otthon az albumban még elfér, mert a készítőjének jelent valamit, kellemes emlékeket ébreszt benne, de másnak már nem nyújt esztétikai élményt. A kép alapvető hibákkal küzd. A téma igazából nem tudom mi. Lehetne a víz és a zöld, meg a sziklák kontrasztja, de ebből a látószögből ez nem jön át. Lehetnének maguk a sziklák, de ahhoz kevés hangsúlyt kapnak. Valahogy hiányzik valami a képről, üres. Olyan mintha egy üres háttér lenne.

Ha mindenáron meg akartam volna örökíteni ezt a helyet, akkor nem álló képet csináltam volna és megkértem volna valakit, hogy álljon modellt, vagy odatettem volna egy tárgyat.

Sajnálom, hogy így lehúztam a képed, de bízom benne, hogy a véleményem értő fülekre talál.

Jó fényeket, Géptárs!

magika85 válasza:
Semmi baj. Igen,felismertél.
Nekem tetszik,valószínű ezért töltöttem fel. Ha benne lenne valaki,ők húznák le,mert általában egy ember zavaró.Köszi a véleményt. Azért a 2-es kicsit túlzás.. Azt én teljesen bemozdult,rossz képre adom.