BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,36
KATEGÓRIA: sport
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2024. április 18. 16:01
  • Készítés helye: SimoNpuszta
Díjátadó

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 2
2024. április 23. | 22:56 | Havasi Pál

Szia! Nagyon nem jó. Tartalmában átgondolatlan. Minőségében gyenge. Gyakorlatilag 3 kupát látunk. A három elmosott alakot, akik a kulcs az egészhez, hiszen ők küzdöttek meg a kupákért, pont ők nem láthatók! Akkor minek ez a kép? Hogy bemutassunk három kupát, hogy hogyan néznek ki? Annak nincs értelme. Ennyi erővel jobb lett volna bemutatni egy kupákat forgalmazó bolt kirakatát, sokkal látványosabb lenne. Ezt eredményezi amikor a hátér elmosás felesleges, és többet árt a képnek mint használ. Fotót tudatosan, fotózás előtt minden részletében és értelmében pontosan átgondolva kell készíteni. Mit akarunk bemutatni? Mi a célunk? Ezeket milyen eszközökkel és beállításokkal érhetjük el? Megkeressük hozzá a megfelelő pozíciót. Helyes objektívet alkalmazunk. Beállítjuk a gépet, mehet a fotózás.Ezekből nem sok valósult meg. Ráadásul pontatlan fókusszal gyenge minőségben. A fókusz ugyanis a kupák alá, a fa korlátra esett a bal szélső és a középső kupa közötti pár centis területre. Tehát még a témát sem tudtad rendesen kifotózni. Ilyenkor szokták megkérdezni, hogy a korlátot akartad megmutatni?

adott pontszám: 3,2
2024. április 18. | 17:09 | foto50

Szia! Számomra kicsit fura megközelítés ez, hogy az emberek lettek elmosva a képen, de mondjuk, hogy ez tudatos koncepció volt. Ebben a formában a főtéma a 3 db serleg, és ha már így van, akkor jobb lenn, ha mind a három éles lenne, nem csak a középső. A feltöltés előtti képméretezés nem nem jó, túl nagy a kép mérete, valószínű, hogy csak a fájl méretet állítottad 600 kb alá, de a képméretet nem. Fekvő képnél a hosszabbik oldalra 1200-1300 pixel a javasolt méret. A feltöltési hiba miatt a minőség is nehezen értelmezhető. Továbbá nem szerencsés, ha a fotós visszatükröződik a témán (pl. egy szemüveg, vagy jelen esetben a serleg). A felsoroltak miatt javítandónak tartom.
Üdv:
Józsi

adott pontszám: 3,8
2024. április 18. | 16:21 | bau52lac

Szia! Érdekes téma, de nem látom jól, mert a méretezés miatt a minőség nem túl jó. Mindhárom serlegben jól kivehető a fotós, ez nem tetszik. Ha a főszereplők az emberek lennének, számomra érdekesebb lenne, de nyilván direkt van így. Összességében nem tetszik, bocs az őszinteségért. Üdv