BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
-
KATEGÓRIA: természet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2021. november 20. 16:41
Utolsó virágok 2

Fotos84-nek ajánlom a képet, bár ezen is több virág van , most látom.. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2021. november 20. | 19:22 | sasvari

Pont azon gondolkoztam ,hogy egy ritka témát ha lefotóz az ember de technikailag nem annyira jó az jó értékelést kap. Ha egy sokszor megfotózott témát raknak fel mint te is annak nagyon egyben kell lennie ,hogy pozitív visszajelzést kapjunk.

foto50 válasza:
Szia!
A magam részéről nem akarom elfogadni ezt a "már ezerszer megfotózták" jelzőt, hiszen ha ezt követnénk, akár abba is hagyhatnánk a fotózást.
Naponta követem az 500px oldalt, annak alapján nem is kellene többet fotóznom, mert bármilyen témába fognék bele ott biztos lesz egy jobb kép, mint az enyém. Persze ez így nem működik, inkább inspirálódni kell a jobbak által.
Szerintem minden fotót úgy kell nézni, mintha az lenne az első - és lehet a feltöltőnek az is -, persze a gyakori témákkal a több tapasztalat miatt, kritikusabb a helyzet, ott nehezebb "jót" alkotni.
A pontozásra visszatérve az a helyzet, hogy 5 pontot adni kevesebb kreditért nem annyira buli, mint egy gyengébb fotóra irkálni a kritikákat magasabb kreditért. Ez szerintem meglátszik a pontozásokon.
Üdv:
Józsi

2021. november 20. | 19:11 | sasvari

Ez is nagyon jó. Mind a kettő tetszik. Itt már tényleg az ízlések döntenek. Technikailag mind a kettő az I.osz focizik. Az elsőt talán komplexebbnek érzem.

foto50 válasza:
Szia!
Köszönöm, hogy írtál!
Nekem is jobban tetszik az előző kép. Pont azért töltöttem fel ezt, mert - gondolom olvastad - volt akinek az első kép nem tetszett.
Üdv:
Józsi

2021. november 20. | 17:02 | Fotos84

Megtisztelsz. Nekem a két kép közül ez jön be jobban, egyszerűen azért, mert letisztultabb. Az őszi tónusok a szinte homogén háttérben itt is adottak. Ha lehetne pontozni, nálam fullos lenne.

foto50 válasza:
Szia!
Gondoltam, nem illik pontozhatóra feltenni, ha már úgyis tudtam, hogy ez jobban fog tetszeni legalább egy kritikusnak. Azért örülök, hogy írtál!
Üdv:
Józsi