BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,31
KATEGÓRIA: tájkép
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2021. november 10. 19:57
Öregedő ősz

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2021. december 6. | 07:09 | Imre bácsi

Üdv!
Tetszik ez a mérnöki pontossággal megszerkesztett szimmetria. "Öregedő ősz" hát ez igazán az. még van ereje a napnak, bár már be kell gombolni a kabátot. Amikor egy képet nézek, elsősorban a látvány által kiváltott érzések számítanak. Enyhe szélfuvallat, csend, a fakuló zöld, a sárga és a világosbarna keveréke, mind mind az ősz kihangsúlyozása. Mielőtt exponálnál, nézed a tájat, mélyeket lélegzel, ott vagy. Gratulálok.
Tisztelettel: Imre bácsi

foto50 válasza:
Üdv Imre Bácsi!
Örülök, hogy írtál és örülök, hogy tetszik a fotó és, hogy kellemes érzéseket váltott ki belőled. Úgy látom az érzések sokszor a korral is járnak, változnak, színesednek, mélyülnek. De ez így is van rendjén, hiszen: "Nem csak a húszéveseké a világ"
Szép fényeket!
Józsi

adott pontszám: 5
2021. november 23. | 22:09 | farfalle

Szia!
Szerintem ez egy szép színvilágú, mutatósra szerkesztett kép, amilyet szívesen nézeget az ember. A csendes, nyugodt október hangulatát adja vissza. Tetszik!

foto50 válasza:
Szia!
Köszönöm az értékelést! Örülök, hogy így gondolod!
Üdv:
Józsi

2021. november 12. | 19:35 | Fotos84

Szia! Részben csatlakoznék Sas kollégához, egészen pontosan a fényviszonyok terén. Az aranyóra környékén valóban szebb, különlegesebb lenne az égbolt. Ami szerintem pont jó így üresen, felhőkkel együtt már kissé sok lenne a jóból, a lényeg nem ott van. Kompó szerintem jó, és az ötlet is.

foto50 válasza:
Szia!
Köszönöm az értékelést!
Úgy látom kicsit megosztó a kép, de az nem is baj.
Szép fényeket!
Józsi

2021. november 12. | 11:15 | sasvari

Meglepődtem. Tetszenek a képeid de nekem ez egy kicsit kakukk tojás lett. De lehet én látom rosszul.

foto50 válasza:
Szia!
Én is meglepődtem! De lehet, hogy én látom rosszul.

adott pontszám: 3
2021. november 12. | 11:11 | sasvari

Szia.
Jó kép és mégsem.Maga a kompozíció az elképzelés jó.Mégis valahogy hiányérzetem van.
Felhők hiányoznak az égről. Hasonló helyzetben talán egy nagyobb képkivágást (hogy az égből kevesebb vagy egyáltalán ne kerüljön rá) alkalmaztam volna. Egy naplemente v felkelte is jobb színeket eredményezett volna. Vagy több kontrasztot elbírtak volna a fák lombjai.Nekem is van hasonló képem de pont ezért nem raktam fel. Remélem nem bántottalak meg.
Üdv Sas

foto50 válasza:
Szia!
Érdekes dolog ez, nekem éppen azok a dolgok tetszenek a képen, amiket Te negatívumnak sorolsz. Engem éppen az fogott meg, hogy már majdnem egyszínű az összes fakorona, tiszta a környezet, és kontrasztos a tükörkép a tiszta kék vízfelületen. A szerkesztést illetően pedig ennél kevesebb hely felül és alul, már zavaró lenne szerintem. Lsd. a pillangós képemet, ahol éppen ezt észrevételezted (jogosan).
Igaz ez pontozás most egy kicsit fáj, de természetesen nincs gond, Te így érzed és ezt elfogadom. Pont e miatt vagyok kicsit szomorú, hogy ennyire kevés komment jön, egy-egy képre, több véleményből többet lehetne profitálni, így egy-egy komment el is dönti a kép sorsát.
Már nekem sincs kedvem négyesnél rosszabbat írni, mert az a kevés komment miatt végleges pontként is maradhat.
Persze lehet, hogy senkinek nem tetszik, rosszat meg nem akarnak írni.
Van egy másik képem is ami nekem ennél jobban tetszik és ugyanekkor készült, de ezek után nem vagyok benne biztos, hogy felteszem.
Üdv:
Józsi