BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,85
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2021. október 25. 11:12
Az élet nem áll meg

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4,5
2021. november 4. | 20:15 | Fotos84

Szia! Erős téma, az ember először csak les és nem tud mit mondani. A leképezéshez pár javaslat: én sokkal lentebbről fotóztam volna és ff-ben, úgy még drámaibb a hatás (már ha eddig nem lett volna az).

sasvari válasza:
Szia.
A ff-en gondolkoztam de valami miatt ezt választottam talán nem akartam drámaibbat (nem tudatosan inkább intuitíve lett ez a választás) . Ami a lentebbről való fotózást illeti abban egyet kell ,hogy értsek több szempontból is.
Köszönöm a tanácsot.
Üdv Sas

adott pontszám: 5
2021. november 1. | 12:10 | zsoltf

Csak második nekifutásra és figyelmesebben megnézve értettem meg a képet. Talán pont azért jó mert nem nyomtad az arcunkba a lényeget. Tetszik, hogy párhuzamnak ott van a háttérben a másik személy.

sasvari válasza:
Szia. Örülök ,hogy tetszett és hogy átment az üzenete.

2021. november 1. | 09:43 | foto50

Szia!
Értelmezni ugyan tudom, de valamiért nem a szimpátiát és az együttérzést váltja ki belőlem, hanem rossz érzést. Talán azért is mert a (gondolom személyiségi jogok és érzések megsértését kerülendő) még félbe is csonkoltad az alanyokat és ezzel azt sugallod, hogy a hátránnyal élést szégyellni kell. E miatt nehezen értelmezhető a fotód. Nem szerencsés!
Üdv:
Józsi

sasvari válasza:
Szia.
Nem a személyiség jogok miatt lett így megvágva.
Az ismerősöm van a képen fel vállalta volna magát, csak úgy gondoltam hogy nem a személy a lényeg a fotón. Ha benne lenne egészében az alany lényeg elsikkadna. De nyilván ez kényes téma és mindenki úgy értelmezi ahogy a belső sugallatai ,logikai érvei értelmezni engedik.Valamennyire akkor mégis csak át ment a lényeg hisz semmiféle képen nem az együtt érzés kiváltása volt a fő szempont.Hanem a kitartás és a nem kiszolgáltatottságba való belesüppedés. Hanem a tenni akarás ,kitartás. Sokat beszélgettem vele minden féléről és pont az együtt érzés az ami főképp zavarja. Azt szeretné ha ugyan úgy viselkednének vele mint bárki mással. Hisz van akinek kék a szeme van akinek barna a konstatáláson kívül nem részesítjük előnyben sem hátrányban egyiküket sem. De nyilván mindienki más és más utat jár be és mindenki másképp látja a világot.Mindenképp örülök hogy leírtad a véleményed mert nyilván a cél az ,hogy minnél több embernek átmenjen ( bár ez néha lehetetlennek tűnő feladat).
De ha már beszélünk róla az nagyon jó, mert más emberek érzéseivel gondolataival is találkozhatunk.
Üdv Sas

2021. október 27. | 09:14 | pálkata

Ezt hogy értelmezéd, ha más töltötte volna fel?
Mi lenne a te véleményed, kíváncsi lennék.
Grat!

sasvari válasza:
Nehéz megítélni ,hogy hogy értelmezném ha más rakta volna fel.Nyilván ha nem érteném gondolkoznék ha továbbra sem érteném megkérdezném. Sokszor nehéz megítélni ,hogy ki mit akart kifejezni egy képpel van aki kitalálja (hasonló hullám hosszon lévő emberek) van aki mása aszociál. Van akinek fogalmsa sincs.