BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
-
KATEGÓRIA: állatfotók
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2021. június 20. 14:56
Szarvasbogár

Ravaszguba2-nek ajánlom észrevételek alapján másik expo feltöltése -tágabb szerkesztés -homogénebb fényviszonyok, az előnyök maradtak. Sajnos a fény megcsillan a bal szarvon 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2021. június 21. | 16:04 | gljzsf

Szia! Semmi baj a becsillanással. Nem attól lesz jó egy kép, vagy rossz hogy van egy kis kiégés vagy becsillanás. Persze van aki szeret ilyesmin rágódni. Nekem fel sem tűnt volna ha nem emeled ki a leírásban. Itt már a szerkesztés egyértelműen jobb mint az előző volt. Viszont még most is csak egy dokumentumfotó egy szarvasbogárról. Nincs olyan momentum a képen, ami megfogná a képzeletet, ami kicsit is érdkessé tenné a képet. Nekem ez hiányzik. Valami szokatlan nézőponttal, vagy fénnyel, vagy tevékenységgel háttérrel talán javítható lenne. De felülről telibe exponálni lássuk be kissé hétköznapi.

foto50 válasza:
Szia!
Tényleg hétköznapi, bár alig-alig fordul elő az oldalon kép róluk, és azok sem arattak egyértelmű sikert, elismerést. Nem is volt más célom ezzel a képpel, mint megörökíteni, hogy néz ki ez a ritka jószág, főleg a különleges szarvakra koncentrálva, meg aztán ez a legkevésbé izgalmas kép a néhány fotóból, amit készíteni tudtam. Ezzel (illetve az előzővel, amit levettem) kezdtem, kíváncsi voltam a véleményekre. Lehet, hogy nem kellett volna feltölteni, de akkor nem tudnám a Te véleményedet sem, amit köszönöm, hogy megosztottál velem és hogy időt szántál a képre. Majd töltök még fel egy-két képet, amelyek persze szerintem is sokkal jobbak, remélem az majd jobban tetszik.
Szép fényeket!
Józsi

2021. június 20. | 15:27 | ravaszguba2

Szia! Köszönöm a kreditet és az ajánlást! A fények ezen se a legjobbak és a szerkesztés is szűk még mindig, bár már rajta van az egész bogár. Nem pontozom mert a másik fotón jobban tetszett a perspektíva!