BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4
KATEGÓRIA: tájkép
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2021. június 13. 11:15
Arany Alföld

Aranyórában készítettem 9 db képből, a háttérben a Tisza ártere húzódik. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4
2021. június 19. | 11:09 | Bányai Hajni

Szia!Alapvetően tetszik a fotó de kicsit zavar a kép előterében az életlenség, ami jól sejtem h a szél miatt van? illetve ez a kép arány nekem picit fura, kicsit inkább 4:3 ban vágtam volna. De amúgy nagyon hangulatos fotó lett!

ravaszguba2 válasza:
Szia! Nem a szél miatt életlen, hanem mert szándékosan nincs fókuszban. Ez egy teljes kör panorámából egy részlet ennél kisebbet nem akartam csinálni. Köszönöm szépen az értékelést!

2021. június 15. | 19:27 | drozsa

Szia! alapvetően tetszik a fotó, a szélessége szerintem nem biztos, hogy szerencsés, de az Alföld végtelennek tűnő síkját jól demonstrálja. A Nap sejtehető, hogy hol van, nem égett ki, szép. A művelési nyomok komponálása nálam kérdéses, megnézném másképp is. Persze nehéz ez, az ember odébb lép, akkor már a Nap sem ott van, borul az egész... Az illesztések jók, én nem veszem észre (azért nagyon nem is keresem). A kalászok textúrája ill. a kép színei lenyűgözők! Hosszabb záridő egy pici széllel? Szinte folyik, nagyon jó!

ravaszguba2 válasza:
Szia! Köszönöm szépen az értékelést! Igen egy sorral szélesebben is tervezem meglőni, csak valami izgalmasabb naplementével! Nem volt hosszúzáridő sőtt 1/160s, csak nincs fókuszban és ezért tűnik úgy mintha folyna.

adott pontszám: 4
2021. június 13. | 19:41 | Fotos84

Szia! A táj a búzatáblával naplementében (vagy napfelkeltében) önmagában is szép látvány. A csapások vonalakként vezetik a szemet, de itt van egy hiányérzetem - ahová visznek, ott sok érdekesség nincs, a nappal együtt kicsit polarizálják a látványt, ugrál a tekintet. Ezt a hatást tovább erősíti a függőlegesen szűk kivágás - egy nagyobb látószöggel talán szerencsésebben alakul az összhatás. A búzatábla selymesen finom részletei viszont nagyon tetszenek. Összességében így ez nálam egy négyes.

ravaszguba2 válasza:
Szia! Köszönöm szépen az értékelést! Sajnos az égen egy darab felhő se volt. Tervezem, hogy visszamegyek, hátha kifogok egy érdekesebb égboltot. Majd megpróbálom szélesebb látószöggel és egy kicsit többet mutatok az árpatáblából is!