BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,97
KATEGÓRIA: makró
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2021. június 5. 13:37
Farkaslégypár

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2021. június 8. | 09:43 | Fotos84

Szia! Látványos makrófotó, jól elkapott jelenettel. Éles, részletgazdag, tetszenek a színek is, egyszóval hibátlan. Gratulálok hozzá!

ravaszguba2 válasza:
Szia! Köszönöm szépen, örülök, hogy így látod!!!

2021. június 6. | 16:07 | foto50

Szia!
Részemről semmi harag. Tisztelem a fotós tudásodat, ismerem a galériádat, tanultam a makróidból, és ezt a fotót is elfogadnám sajátnak. Semmi rossz szándék, vagy direkt lepontozás eszembe sem jutott, sajnálom, hogy gyorsan írtam a feltöltés után és, hogy érzékenyen érintett, de hát tetszett a kép.
Üdv:
Józsi

ravaszguba2 válasza:
Részemről sincs harag, sőtt én kérek elnézést, és köszönöm a kreditet!

2021. június 6. | 08:40 | foto50

Szia!
Egyem azt az érzékeny lelked!
Szerintem kellő tisztelettel írtam meg a véleményemet, amit tartok a válaszod ellenére.
Lehet, hogy mértanilag tökéletes, de az én szememnek nem harmonikus.
Kérlek ha nem esik nehezedre tartsd tiszteletben a véleményemet és ha úgy érzed helyesnek, ne fogadd el hasznosnak a pontozást.
Hogy jobban érezd megad küldök egy kreditet.
Üdv:
Józsi
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

ravaszguba2 válasza:
Szia! Ne haragudj, nagy felindultságomban elfelejtettem megköszönni az értékelést! Mert meg szerettem volna, így utólag köszönöm! Azért kaptam fel a vizet, mert nekem még nagyobb térrel van meg a kép, és fel is töltöttem úgy, de rájöttem hogy az értékelők szeretnek ebbe "belekötni" ezért töröltem és átszerkeztettem, majd újra feltöltöttem, mert erre a képre szerettem volna 5-öst kapni. Ennek ellenére mégis az első értékelő Te, ezt kritizáltad még így is. Természetesen mindenki véleményét elfogadom, mert már megtanultam mennyire szubjektívek az értékelések, és figyelembe is veszem őket! A színeket is kiróbáltam melegebb árnyalattal, csak úgy a fehér részek is sárgábbak lettek. Itt pedig azt szerettem volna viszont látni, amit a természetben is láttam.

adott pontszám: 5
2021. június 6. | 07:57 | gljzsf

Azt gondolom ilyennek kell lennie egy hibátlan makrónak. Pecíz élesség állítás és megvilágítás. Kellemesen mosott homogén háttér, és még akció is van :) Talán annyit változtattam vona, hogy a fűszálat átlóban komponálom. De ki kellene próbálni működik e?

ravaszguba2 válasza:
Szia! Köszönöm szépen az értékelést! Megkergettem jó pár légypárt, a mellig érő fűben, mire sikerült találnom kettő türelmesebb példányt. Szerencsére ezeknél tökéletes volt a háttér,se elöttük se mögöttük semmilyen belógó fűszál! Ráadásul addigra a nap is lemenőben volt. Csináltam róluk jó sok képet! Próbáltam az átlós szerkesztést is, nekem így természetesebbnek hatott!

adott pontszám: 4,8
2021. június 5. | 18:34 | foto50

Szia!
Remek jelenet és szép precíz élesség, nagyszerű háttérrel. Nekem egy kicsit hidegek a színek, de ez ízlés dolga, viszont jobb oldalon nagyon sok a tér, a téma mellett balra pedig kevés szerintem, megpróbálnám egy kicsit másképp vágni, szerkeszteni.
Csak ez utóbbi miatt nem érzem tökéletesnek.
Üdv:
Józsi

ravaszguba2 válasza:
Szia! Egyem azt a szőrös kicsi szíved! A főtémát szándékosan a harmadolóra szerkesztettem. Az alsó rovar tor része, pont az aranymetszés spirál végére esik. Szerintem, ha úgy csinálom ahogy írod, akkor jött volna tőled egy nagyobb pont levonás, mert középre szerkesztettem a témát.