BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2018. december 9. 10:06
Én is jövök ..

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2018. december 10. | 18:22 | csupakambra

Szia!

Hát bizony repülő rovart megfotózni nem olyan egyszerű. Ez a kis szúnyogféle itt elég sötét is, homályos is. Mégis azt mondom, hogy valamennyire feldobja az amúgy elég gyengén sikerült látványt, nem mutat rosszul:)
Hogy miért írom a látványra azt ,hogy gyengécske? Mert a háttered túl sötét, a virágod szirmai felül túlexponáltak, egy sávban egybe is olvadnak és a cincéred sem éles eléggé:) Ez a cincér egyébként is nappal mozog, mire besötétedik bebújik egy védett helyre. Nem lett volna szabad vakuznod mert gyanítom, hogy azt tetted:)
Na szóval ez itt nálam olyan jó közepes pontot kapatna, ha pontoznám.
De pontra most nem futja, csupán egy-két kreditre mert látom, hogy elég sokat elhasználtál mostanában. Különben meg szeretem a rovaros fotókat nézegetni:)

Üdv: István
Az értékelő 2 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

BJohanna válasza:
Szia!
Vaku nem volt rajta és tudom, hogy sok hibája van a képnek. Sajnos, csak így sikerült ez ...
Nagyon köszönöm a soraidat és a kreditet.

Üdv. Johanna

adott pontszám: 3
2018. december 9. | 19:23 | Balu42

Hangulatos kép, a jó háttérelmosás miatt kiemelkedik a virág a bogárral, melyet tankönyvszerűen harmadoló pontra komponáltál, de a bogár és a virág számomra nem adja el magát. Ami pici plusz, az a címmel is jelzett másik bogár, kár, hogy nem érvényesül, főleg, hogy a cím szerint "ő" lenne a főtéma. Én inkább egy véletlen berepülésnek érzem,ami számodra megtetszett (ezt persze megértem). Zavaró számomra a virág szirmainak kiégése. Értem, hogy más beállításokkal a bogár túl sötét lenne, de még így sem érvényesül igazán.
Sajnálom, az elképzelést sajnos már sokan megvalósították, nehéz belőle kimagaslót/újdonságot mutatni, de valószínű más fényviszonyokkal, más időpontot megválasztva szebb lehetne (persze akkor meg lehet, hogy nincsenek bogarak).
Ne csüggedj, remélem tudod hasznosítani az írásom.
Jó fényeket, sok siker!

BJohanna válasza:
Köszönom a részletes és őszinte véleményt.
Magam is tudom, hogy semmi sem sikerült igazán a fotón, csak egyedül a kis fény foltban repülő bogár. Ami valóban teljesen véletlen, ott a helyszínen nem is vettem észre, csak amikor otthon feltöltöttem a fotót a laptopra.
Hát ja, még próbálkozom ...
Üdv. Johanna

adott pontszám: 4
2018. december 9. | 18:40 | btomi77

Ez egészen jó kép, kár hogy nem jutott kellő fény a rovarokra.

BJohanna válasza:
Köszönöm.