BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,26
KATEGÓRIA: tárgyfotók
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2016. november 28. 08:47
  • objektív: Minolta 24-85
Búcsú

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3
2016. november 29. | 19:19 | tania alioth

Hali!
El-eltépelődtem a kompozíciódat nézegetve.
A hangulata kicsiben érdeklődést vált ki az emberből, ám nagyobb méretben megtekintve valahogy semlegessé válik, sőt a zavarónak ható momentumok előtüremkednek megelőzve a téma megpillantását, érzékelését.
A kelleténél erősebbnek ható fénykéve, mely mintegy kiégeti a látvány negyedét, és a jobb felső sarok sötét csücske - valahogy előbb a tudatomra tapad, mint például az autó, amely pedig határozott kontúrokkal is rendelkezik.
Az ff általában előnyös, és hozzátesz a direkt ily módon bemutatandó kompozíciók többségéhez, ám a Te esetedben alig akad hatása. Valószínűleg a megvilágítás ezen módja, és a világos dominanciája miatt érzem így.
Összességében nem tudom, hogy mit szerettél volna érzékeltetni, de amit látok, az ebben a formájában nem tűnik igazán meggyőzőnek. Talán más fényekkel, és némi aspektus módosítással sokkal érzékletesebb művet alkothatnál.
Üdv!

Gogoivan válasza:
Köszönöm

2016. november 28. | 20:02 | btomi77

akarom mondani háttér világítás :)

Gogoivan válasza:
:D :)

adott pontszám: 5
2016. november 28. | 19:33 | najó

Vagány, ez odaver..
rá az ülőgarnitúrára, a játékautót azt had szóljon!:)
ötletes, futurisztikus, kellemes színvilágú
nagyon kedvelem azokat a képeket, amik csak úgy odavernek, visszapofáznak!
grt!

Gogoivan válasza:
Szia!

Örulök hogy tetszik. Őszintén, igen, én nagyon szeretem a "visszapofázós" képeket. Csak nem mindig aratok osztatlan sikert :)

Szép fényeket!

adott pontszám: 3,5
2016. november 28. | 18:45 | btomi77

Szia!

A címet nem értem igazából, de majd elmagyarázod.
Gondolom itt egy havas tájban megfotózott autó volt a cél. Melyet félig-meddig sikerült is kivitelezned. De nem az igazi. Mert látom, hogy fóliát vagy vatta szerű anyagot, egy műanyag autót használtál. Így nem igazán hihető. Van egy videó melyen egy profi tárgyfotós porszerű anyagot(litszt vagy porcukor) használ erre. Arra keres rá, nagyon komoly és hihető kép lesz a végeredmény. A jobb felső sarokban a fekete folt meg kifejezetten nem illik a hangulatba. Az autó jobboldalán szűkre vetted a szerkesztést. Gondolom az erős hátsó világítást és kiégést a hangulat és a fehér hó érdekében használtad. Üdv. Tomi

Gogoivan válasza:
Szia!

Nem a hó imitáció volt a cél. A liszt nem a legjobb szerintem, ha hó imitáció akkor a vasútmodell uzletekben kapható hó dekort kell használni. Több kulönböző méretarányban lehet venni. Nem, ez csak egy szőrös takaró. Az autó meg fém :) A cim. Öreg veterán autó fehér fény vége a gyerekkornak elmúlik valami. Csak úgy a maga egyszeruségével... Sajnálom ha nem ment át de persze ez nem a néző hibája.

Udv