BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,92
KATEGÓRIA: akt
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2016. június 22. 10:25
  • Készítés helye (ország): Magyarország
Bea

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4
2016. július 12. | 06:22 | latis666

Nagyon szépek a fények, a hangulat. a modell tartása lehetne természetesebb, és a bal kézen az ereket lehetett volna talán lágyítani.

ningbo válasza:
Köszönöm véleményed.
Üdv

2016. június 28. | 21:50 | kulcsarati

Szia Laci!
Nehéz a kép megítélése, hiszen azóta, hogy mi voltunk aktívak ezen az oldalon, szinte kinevelődött egy újabb generáció, teljesen más vizuális ingereken nevelkedve. Ők nem fogják észrevenni a régi radiátor lakótelepi hangulatát árasztó látvány és a negyvenes évei körül járó de még mindig csodaszép hölgy közti párhuzamot. Van egyfajta sajátos '80-as évekbeli hangulata a képnek. A kép bizonyíték arra, hogy az évekkel ezelőtt hasonló fotómra kapott kritikák - miszerint elnyűtt téma - alaptalanok. Az erős vignettnek itt nincs létjogosultsága, inkább elvesz mint hozzátesz a képhez.
QQ

ningbo válasza:
Szia Ati
Sajnos az oldalra feltöltött aktok alapján nem érzékelem az új generáció különbözőségét, régebben is sokan próbálkoztak a műfajjal éppúgy mint ma, több kevesebb sikerrel. Találkoztam egész jó, egyedi látásmóddal - a szükséges technikai tudás nélkül - és viszont, ügyes kivitelezésű, de elcsépelt képekkel is.

Köszönöm véleményed, örülök hogy írtál.

Üdv

adott pontszám: 4,5
2016. június 25. | 15:00 | Lajmo

Szia!

Igencsak érzéki képet alkottál. A fényjáték nagyon tetszik. Remek ahogy a lábak átmenetesen eltűnnek a sötétben.És a fenék sziluett része is szépen van ábrázolva. Nem mellesleg szép kerek,de ez már a modell érdeme ;) .
Ami engem picit zavar,az egyrészt a fűtőtest. Nem illik a képbe ez a fajta. De ott volt,nincs mit tenni,ezt nem is nevezem hibának. Ami viszont javítható lett volna,az a mellek és az alkar egybeolvadása. Azt talán másképp lehetett volna helyezni. És egy apró dolog,a kézfejen lévő ereket egy picit lehetett volna finomítani.
Összességét tekintve,igényes kép,nagyon szép fényekkel,és érzéki pillanattal,felül kissé sok vinyettel.

üdv:ljm

ningbo válasza:
Az ereket lehetne finomítani, csak kérdés, hogy érdemes-e. Van-e jelentősége a kép vizuális megítélésében?

" mellek és az alkar egybeolvadása" - én nem látom az egybeolvadást. Az alkar sötétebb tónusa jobban kiemeli a világosabb mell kontúrvonalát, nem olvad vele össze. Szerintem előnyösebb a sötét háttér, mint kar nélkül a világos függöny.

Köszönöm szépen figyelmed és véleményed.

Üdv

2016. június 23. | 23:16 | mazzz

Ennél a képnél kissé fura a sötét perem, olyan kukkolós hangulatot kelt, mintha egy falba fúrt lyukon át leselkednél, és ez nem igazán bejövős.

Ellenben sok évvel korábbról sok képedben tetszik a játékos kreativitás. Az évek alatt nyilván fejlődni kell, de az a vonal nekem fogyaszthatóbb volt, nem tudom mennyire szakítottál ezzel, pl a gázmaszkos sorozat a topkedvencek között van :)

ningbo válasza:
:) a gázmaszkos sorozat is egy kitérő az akt irányzatok között.
Igazad van, az ember sok mindent kipróbál és közben fejlődik, próbál a tanultakból sok mindent felhasználni, alkalmazni.

Ez a kép inkább retro felé hajlik, az idősebb korosztály szépségét helyezi előtérbe a körülményekkel együtt. Inkább a hangulat dominál, mint a kiragadt esemény.

Örülök véleményednek, köszönöm figyelmed.

Üdv

adott pontszám: 5
2016. június 23. | 09:02 | dmcdmc

valahogy azt érzem ennél a képnél, mintha a kissé már korosodó, de amúgy nagyon csinos anyuka, várná a szeretőjét... otthon, akcióra készen, kinézve az ablakon, hogy mikor jössz már?!

az ablak fényeivel megvilágítva.. nincs túlzásba vitt retus, egyszerűen az otthon természetessége, a fenti történet bemutatása lenne a cél...

bár a hátsó zöldek a függönyön kissé zavaróak, a vignette is sok talán, de a történetet alapul véve, nem tudok most kevesebbet adni, nekem ez 5.

ningbo válasza:
Nagyon köszönöm véleményed, örülök, hogy átment a kép üzenete. Valóban 40 fölötti anyuka - retro környezetben - aki baromira csinos (és szerintem "formailag" tökéletes)

Üdv

2016. június 22. | 21:37 | ztamas

Csak úg ypont nélkül, de pont mint yxc!

ningbo válasza:
Köszönöm szépen figyelmedet.

Üdv

adott pontszám: 4,5
2016. június 22. | 16:27 | yxc

Szia! Szépek a fények/árnyékok a képek, nagyon jó a kompozíció, a póz. A radiátor rácsozata sajnos elvesz a kép finomságából és a modell kézfejét sem hangsúlyoztam volna ennyire. Zavaró kicsit a háttérben lévő fal zöldje és talán kevesebb vignetta is elég lett volna.

ningbo válasza:
Köszönöm szépen észrevételeidet. A környezetválasztás a modellhez illő szerintem, nem volt célom a modellt fiatalítani ill. modern környezetbe helyezni.

Üdv

adott pontszám: 5
2016. június 22. | 11:43 | harmincas

Ez szép. Jó póz, szép fények, szép modell.

ningbo válasza:
Köszönöm szépen, örülök hogy megnézted és véleményezted.

Üdv