BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,08
yxc
KATEGÓRIA: város, építészet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2016. június 5. 01:46
  • Készítés helye (ország): Spanyolország
  • Készítés helye: Barcelona
Sagrat Cor

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3
2016. június 6. | 14:38 | Lajmo

Szia!

Nagyon szép épület. Tetszetős a vágás,és elhelyezés,viszont nagyon lágy a kép. Több élességet kívánna a szemem. Nem tudom,hogy a lágyulás utómunka eredménye lehet vagy az alapkép ilyen. Az legélesebb tartományt az előtérben lévő kör alakú épületen látom legintenzívebben,pedig nem ő a fő téma.
A képed hangulata viszont tetszik!

üdv:ljm

yxc válasza:
Szia! A fókusz valóban a körhintán van, mert eredetileg azt szántam főtémának, utólag változott a koncepció. Az eredeti kép nem túl jó minőségű, az életlenség ennek is köszönhető. Ennyit tudtam kihozni belőle. Örülök, hogy tetszik a hangulata és köszönöm az értékelést!

adott pontszám: 3,5
2016. június 5. | 09:29 | zolqa

Szia.Nem rossz fotó erről a szép épületről,azonban azt látom,hogy van egy kis elhamarkodottság benne.Az előtérben található körhinta,hogyha az,nagyon zavaró és mintha az élesség is oda csúszott volna,és nem az épületre,elég lett volna csak ott levágni a fotót ahol a túristák állnak.
Bár nem tudom,mik voltak a lehetőségeid,azt gondolom egy más perspektivából elkszitve nagylátón,alulról vagy csak közelebbről ezt a fotót,sokkal jobb eredményt kaptál volna,mert ez igy annyira nem előnyös.
Az ff jó lenne,de a felhők nagyon kiégtek a bal és a jobb oldalon lent,a csúcsfények visszavevésével talán valamivel még javitottá tenné a képet,hiszen a borongós hangulat sokat emel.
A kép is zajos egy kicsit,ez lehet a géped hibája,kár,mert remek fotót lehetne ezen a helyszinen késziteni ahogyan látom.
Ami engem megfog,az a hangulata ennek a fotónak,ha eltekinetek a feleslegektől.
Üdv.ZolQa.

yxc válasza:
Szia! örülök, hogy tetszik a kép, köszönöm az értékelést! A fotó készítésekor a körhinta elevenségének és a templom nyugalmának kontrasztja fogott meg, túl sok időm nem volt egyébként a komponálásra. Utóbb jött a ff és a vágás, de a korábbi koncepció miatt maradt a körhinta. A kép valóban zajos kicsit, ezt nem akarom teljesen a gépre fogni.