BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: glamour
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2015. augusztus 11. 22:15
  • objektív: Zeiss 24-70 F2.8 SSM
HEII

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2015. október 1. | 17:36 | fotozz.hu-admin

Képed a 2015 augusztusában feltöltött képek közül a
XVII. helyezést
érte el.

Gratulálunk, jutalmad 3 kredit lett volna, de jutalmat csak 20 kredit egyenlegig osztunk (tipp: használd fel a kreditjeid képfeltöltésre és főoldali megjelenésre is)!

A teljes sorrend blogunkban tekinthető meg.
https://pixinfo.com/hu/blog/category/fotozzhu/

adott pontszám: 5
2015. augusztus 29. | 13:09 | Bigpack

Szia,
Nagyon szép,harmonikus kép,
Kiváló megvilágítás, Gratulálok

Zorko válasza:
Köszönöm,

Volt benne munkánk, és kellett hozzá Erika is, aki tornászkodott rendesen :)

2015. augusztus 21. | 21:36 | harmincas

Nagyszerű fotó. Az már valószínűleg az én mániám, hogy nem tudok eltekinteni a szörnyű műmellektől.

Zorko válasza:
Ebben egyetértünk. Szerencsére ő még nem is veszélyesen töltött.....

adott pontszám: 5
2015. augusztus 12. | 22:42 | föccös

Szia.
Nagyon utos kep.Oruletesen jo a csaj is persze :)
Tetszik sz elhelyezes,a fenyek,es a lany arcjateka.Talan cipo nelkul jobban tetszene,vagy egy conversben,de fene tudja... Szuper kep!

Zorko válasza:
Köszönöm,

A Converses verziót megvettem. Legközelebb csinálunk olyat! :)

2015. augusztus 12. | 14:58 | Azúr

Szia!

Érdekes a póz és a ruhatár :) Ami zavaró, az a lánc(ok) árnyéka a hónajban.

Rozi

Zorko válasza:
Köszönöm,


Igen az nekem sem a kedvencem ott

adott pontszám: 4
2015. augusztus 12. | 10:03 | distant.gates

Szia! Az előző képedhez képest valóban eltérő fénytónusú kompozícióba helyezted a modellt. A fotó ezen fényviszonyok alkalmazásával is kifejező tud lenni, ám a végeredmény tekintetében nekem valahogy közel sem olyan hatásos, mint a fehér bárszékes verzió volt. Itt a hölgy adottságai, a már megismert comb, vádli, fenék ívei, az áthatóan kifejező szempár, a pozitúra miatt nyilván nem érvényesülhetnek, ami nem is lenne baj, pláne akkor, ha más viszont vonzaná a szépségre, vagy izgatóra vágyó pillantást, de nálam ezt nem teszi. Valószínűleg határozott célod lehetett a modell ily módon történő elhelyezésével, a mozdulatának egyidejű statikai és dinamikai ábrázolásával, és a lánc sem véletlen keveredhetett oda. A hölgy arckifejezése, és a lánc markolásának módja bizonyára valamiféle erőfeszítésre utal, ám a testtartása ezt nem támasztja alá, így kétségessé teszi a küzdés, vagy az akarat illúzióját. Persze a mű ezen üzenete csupán a szubjektív érzéseimből fakad, miközben Te lehet, hogy teljesen mást akartál kifejezni. :) Tudom, hogy könnyebb egy már kész kompozícióról véleményt nyilvánítani, mint belebotlani egy szép, vagy érdekes, vagy tartalom jellegű impresszióba, amelyet aztán alkotássá érlelünk. Én valószínűleg abba az irányba vittem volna a megvalósulást, amelyben a hölgy megmutatja, hogy akkor is leszakítja azt a láncot, ha a fene fenét eszik is, és ebben az egész testével sugalltam volna az erőfeszítést, az elszántságot. A megfeszülő izmai mellett, az arckifejezését 45 fokkal a kamera felé irányítva kértem volna, hogy úgy pillantson az objektívbe, mint aki a dacos, kihívó, azért is megteszem pillantásával határozottan támasztja alá az akaratát, ám közben igyekeztem volna megőrizni, kifejezni a nőiesség alapvető benyomását. :) Üdv! - dg -

Zorko válasza:
Köszönöm,

Nos egy ilyen részletes értékelést mindig jó olvasni. Érdekes ötleteket adtál. A lánletépős gesztus tetszik is. Az arc profilbantartását viszont itt szándékosan hoztam. Nagyon kevés ember akinek jól áll a profil. Itt is kissé megnagyítja az orrát neki, de a mimikához meg jól passzol ez a nózi.

Üdv,

Zorko

adott pontszám: 5
2015. augusztus 12. | 09:52 | brt80

Szia!

Káprázatos kép. Az igazi női idomok megtestesítője. Gyönyörű formák. A fények, a formák, egyszerűen egy férfi le sem tudja venni a szemét a modellről. És mind ehhez társul egy érdekes jelenség, ahogy felülről egy lánc belóg, gyönyörű világítás.

Nagyon tetszik a képed! Gratulálok hozzá!

Zorko válasza:
Köszönöm,

Sajnos a világításban esett egy kisebb bibi, ami miatt pl a hónaljban árnyék maradt. Ezt most már felfedem, mint önkritikát, de ettől független nekem is bejött. Nem véletlen hogy kitettem ide :)

Üdv,

Zorko

adott pontszám: 5
2015. augusztus 12. | 08:51 | fodbal

Szia!

Nagyon jó kép, szép modellel, szép tónusokkal és jó kompóval.
Nem tudom, hogy a lány jobb melle alatti árnyékot lehetett-e volna deríteni, talán ezt tarom egy kis hibának. Ennek ellenére öt pontot adok a fotóra.

Üdv.:
Balázs

Zorko válasza:
Köszönöm Balázs,

Talán ha fehér háttérrel dolgozom akkor az arról visszaverődő fény jobban derített volna. Míg aznap ez nekem is eszembe jutott. De egy másik képen majd máskor kipróbálom.

Üdv,

Zorko

2015. augusztus 12. | 08:06 | FantomFonix

Kommented felér egy kihívással. Tipp a hibára: Kilátszik a farmer alól a fehér nem tudom mi? Bal lábfej tartása? (csak nagyon belemagyarázós) Szuper kép!!! Gratulálok.

Zorko válasza:
Köszönöm,

Nos nem erre gondoltam, de mivel sokan értékelésre méltattátok (amit köszönök) így elárulom hogy mit hibáztam benne. Előző beálláshoz az arcot derítendő egy snoot-os lámpa is be volt állítva ami bekapcsolva maradt ennél a képnél is. Itt viszont kicsit keresztfényeket, és plusz árnyékokat tett a képre. Pl hónaljban a lánc árnyéka, stb. Viszont a póz a mimika tartás és gesztus annyira jó lett ezért az egyik kedvencem lett a kép a hiba ellenére :)

Üdv,

Zorko

adott pontszám: 5
2015. augusztus 12. | 00:55 | Nefilim

Szia! Nem biztos, hogy a felhúzott lábnak kereszteznie kellene a másikat de így biztosan könnyebb felállni... na meg mit értek én ehhez. :) Csak annyit látok, hogy fényekben, árnyalatokban ötletben odakarmol! Ennyi!
üdv.

Zorko válasza:
Köszönöm,

Nem tagadom, mindkettőnk részéről odatettük magunkat aznap a munka frontján.

Üdv,

Zorko

2015. augusztus 11. | 23:51 | dmcdmc

én nem kerestem hibát benne, szerintem ennél a képnél nem kell, de mindenben lehet találni. most, hogy ránéztem, nekem a bal kezen az árnyék furcsa... nincs szép átmenete. de tuti nem erre gondoltál :)

Zorko válasza:
Igen az árnyékoknál van valami. Jó felé tapogatsz, de nem a bal kézen van. Várok egy-két napot, vagy értékelést, aztán felfedem a saját kritikám hogy én mit látok benne bibit....

2015. augusztus 11. | 22:49 | dmcdmc

gondolom van bőven, de nem baj!
az 5-ösön kívül megérdemel valami pluszt! :)
Az értékelő 2 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

Zorko válasza:
Köszönöm, egy időben elég sok volt, aztán egy kicsit háttérbe vonultam, meg letöröltem egy-két régebbi már nem tetsző képem. Úgy hogy nem volt sok. Talán még jól is jött, mert mostanság kedvet kaptam az újra feltöltögetésekhez. Még nagyon sokat kell tanuljak, és van hová fejlődnöm, de úgy érzem elértem egy olyan szintet mely állomásainak képeiből sokat lehet tanulni mindannyiunknak. Sokszor nehéz itt ezen az oldalon, de hazudnék ha azt mondanám hogy az elején nem ez volt ez a hely a legnagyobb tudásforrásom.

adott pontszám: 5
2015. augusztus 11. | 22:32 | dmcdmc

napképe,hétképe,hónapképe.

őszintén remélem, hogy megkapja azt, amit érdemel ez a kép!
lélegzetállító expó!
hál istennek, hogy nem kell már az 5-öst értékelni, mert a szavakat nem találok.

Zorko válasza:
Köszönöm,

Pedig van hibája sajnos. (de azt nem árulom el hogy mi, legalább is még nem) A lényeg hogy valamit másként csinálnék ha újralőhetném. :)

Üdv,

Zorko