BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,99
KATEGÓRIA: életképek
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2015. augusztus 1. 18:01
Panoráma...

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2015. augusztus 5. | 10:57 | fodbal

Szia!

Nekem ez tetszik, nagyon jó hangulata van. Az élesség megválasztása és a vágás is OK. Jól áll a képnek az FF és nekem visszaadja a pesti meleg nyár érzését.

Üdv.:
Balázs

capsi44 válasza:
Köszönöm. Kaptam hideget, meg hideget, örülök hogy a látásmódunk egyezik és tetszik a kép! :-) Szép fényeket!

2015. augusztus 3. | 14:40 | dmcdmc

Szia!

Csak pont nélkül... Van egy kis összehasonlítási alapom most ennél a képnél, ezért mindenképp úgy éreztem, hogy értékelnem kell.

Nem rég láttam egy nagyon hasonló képet meglőni, ugyanebből a nézőpontból, ugyanitt, és ugyanígy emberekkel.

Elmondom, hogy mi tetszett azon a képen jobban nekem, legalább is az én véleményem szerint.
Az egy naplemente utáni időszakban készült színesben, fix 50-es obival 1.8-as rekeszen. Ami ugya azért fontos, mert ebben az időben már kell a jó fényerő, hogy magasabb ison meglőve is viszonylag jó záridőt kapjunk, hogy ne legyenek az emberek bemozdulva.
A város világítása egyébként már fel volt kapcsolva. Így a Budai vár gyönyörű sárga színei, a szép felhős, lilás, égbolt a híd zöld színével remekül nézett ki, és működtek együtt. Ez mindenképpen jobban tetszett nekem azon a képen. (Tehát elhagynám az FF konverziót) Illetve annyi különbség volt, hogy előtérnek a híd feléd közelebbi oldalán lévő pillért használták, ez is jól mutatott, bár ott meg egy picit túl sok volt már az előtér. Viszont emiatt jobban érvényesült a térérzet mint a Te képeden.
Ami a tiédnél jobban bejön az a vágás. Itt jobban panorámásra van vágva (ott maradt a 3:2), ezáltal sok zavaró tényező kikerült a képből, és emiatt érzésre nagyobb a látószögünk is.
Egy szó mint száz, ezt csak azért írtam le, mert szinte tényleg két ugyanarról a képről van szó, tehát még azt sem mondanám, hogy az már egy másik kép lenne, és mind a két képben találtam pozitív dolgokat, amiket összegyúrva véleményem szerint nagyon jót ki lehetne belőle hozni.

Tehát én még ezzel újrapróbálkoznék, annak ellenére, hogy már ez is tetszetős annak ellenére, hogy kemények voltak a fényeid nagyon.

Aztán lehet azt mondod, hagyjál már a hülyeségeddel... :)

Üdv,
Gergő

capsi44 válasza:
Köszönöm.

adott pontszám: 3,8
2015. augusztus 3. | 08:35 | kapka

Szia,
Nem tudom jól gondolom-e, de a kép nagyon kemény fényben készült és ez a képen meg is látszik. Az mindenkép jó pont, hogy a kemény fények miatt FF-et választottál. A szerkesztés nekem alapvetőleg tetszik, a Szabadság híd add egy horizontot a képnek, a tényleges horizont pedig egy másikat, így több részre oszlik a kép. Így én alul többet vágtam volna, mivel túl vastag a fekete sáv a kép alsó részén. Föntről is vághattál, mivel az égbolt sem igazán izgalmas.
Amin mégis gondolkodom, hogy mi a kép mondanivalója, ha a címéből indulok ki, akkor többet szeretnék látni a városból.
További jó képeket!