BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,25
KATEGÓRIA: infravörös fotók
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2015. június 4. 20:27
  • objektív: Tokina ATX Pro 11-16 f2.8
Megye Határ

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2015. június 30. | 19:48 | fodbal

Szia!

Nem értek az infravörös fozózáshoz, de szerintem ez egy jó kép. Mondjuk én egy kicsit több előteret hagytam volna és kevesebb égboltot.
Ami 'tojasosnokedli' véleményét illeti: igaz, hogy jó átlaga van és sok értékelést írt de szerintem nem kell túl komolyan venni. Tőle három pont olyan mint mástól 4,5. :-) Persze attól az átlagot még lehúzza...

Üdv.:
Balázs

Zorko válasza:
Köszönöm Balázs,

Már régi motoros vagyok itt. De pont ezek miatt töltök ritkán képet. És nem a pontokért, meg az átlagért szoktam kiakadni, hanem az emberi hozzáállás miatt. Szerintem sokan vannak itt azok akiknek valahol valamiért nyom a cipő az életben, és valahol vissza kell ezt adni, ha már az asszonynak otthon nem mindig lehet. :)

Kinek nem inge nehogy magára vegye!! :)

Üdv,

Zorko

adott pontszám: 3
2015. június 30. | 16:21 | tojasosnokedli

Wow ez állati jó! Ez volt amikor elsőként megláttam. Aztán megnyitottam nagyban és elszomorodtam. Mi lett a kép aljával? Szellemképes vagy bemozdult hatású. Szóval ott nagyon nem oké. Egyébként azt leszámítva fullos!

Zorko válasza:
Ahhoz képest jól lepontoztad..... :(

2015. június 5. | 21:09 | dmcdmc

szerintem Tier nevében is beszélhetek, hogy tudtuk, hogy utómunka eredménye. Mert ha a szél a fűt így bemozgatja, akkor a fa lombjai sem lennének ennyire élesek... azt is bemozgatja a szél :) nincs ezzel baj, utómunka eredménye, de így tudtál valamit kifejezni a képpel. Itt engem nem zavar... van itt fenn olyan kép, ami digit illusztráció kategória, és a legjobb képek között van benne, pedig nem tudom mennyi belőle az eredeti fotó :)

Zorko válasza:
Rendszerint nem szoktam annyi utómunkát rakni a képre hogy az megváltoztassa a kép eredeti mivoltát. Itt viszont egy kicsit úgy éreztem mint festő a vászon előtt! :) Elkapott az alkotóvágy és ez lett belőle. De mondjuk ki őszintén hogy ez a kép adta is magát arra hogy "festménynek" fogja fel az ember. És itt most nem arra gondolok hogy mennyire jó, hanem a témájára értem....

Szép fényeket!

adott pontszám: 5
2015. június 5. | 11:52 | Tier

Szia,

Nagyon szeretem az infrát, tetszik a fotód. A hosszú expóval nagyon jó játékot tettél bele, mert ezzel olyan dinamikát kapott ami miatt ez egy igazán jó fotó lett. A fák statikussága és a mozgás, illetve a háttérben húzódó erdő háromszöge létrehoz valamit ami nekem nagyon tetszik.

Zorko válasza:
Köszönöm,

A szándékom a mozgással és statikusságal látom meg is valósult. Örülök hogy tetszik, de el kell mondjam hogy 1/640-el készült, és utómunka rajta az elmosás :)

Üdv,

Zorko

adott pontszám: 5
2015. június 5. | 07:56 | dmcdmc

Szia!

Én nem vagyok oda az infrás fotókért, nem az én világom. De ez tetszik. Egyszerű, de nagyszerű. A hosszú záridő miatt nekem nagyon érdekes a fű által, és a felhők adta dinamika, míg a fák pedig rezdületlenül állnak. Jól mutatja azt a tényt, hogy míg az élet zajlik körülöttük, addig ők akkor is ott vannak, kitartanak, a legnagyobb viszontagságot is elviselik. Érdekes kép, jó!

Zorko válasza:
Köszönöm,

Írtam a korábbi értékelőre is hogy utómunka eredménye az elmosás, persze az infra nem. Csak ez egy erre a célra alakított infragép, és nem kell szűrőt tekerni rá, így rövid záridőkkel használható. Az elmosás célját viszont igen jól észrevettétek. Először a felhőket nyújtottam el egy kicsit, de később rájöttem hogy az alsó részek is igénylik ezt.

Üdv,

Zorko