BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,38
KATEGÓRIA: szociofotók
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2014. augusztus 4. 07:05
  • Készítés helye (ország): Románia
csak dolgozni ne kelljen

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2014. augusztus 7. | 15:26 | mazzz

technikailag nem bírálom a képet, de a cím szerintem is degradáló. Lehet, hogy a tag egy átdolgozott 12 órás műszak után ült le valahova egy cigire meg egy italra, de a cím egyből elítél, minősít, megbélyegez. így egyet kell értsek Zorannal. Lehet, hogy az úr nem egy pozítív személyiség, de a képről ez nem jön át, csak egy fáradt ember kiélvezi az utolsó slukkot. Szerintem a képpel próbáld nyomatékosítani a mondanivalót és ne a címmel, mert ez ebben az esetben inkább a fotósra vet rossz fényt, nem a modellre.

szab011 válasza:
Némiképp ismételni fogom magam, a képeken nem árt filózni, de valószínűleg a háttér történetet nem fogja tudni senki megmondani, a cím nem a kép mondanivalóját adja, mert azt a kép teljesen átadja...aztán vagy megérti a néző, vagy nem. Személy szerint egyáltalán nem bánom, ha nem egy totálgiccs fullszar kép amit egy analfabéta is megért :) Az úr a képen egy munkakerülő, naplopó, hazug, tolvaj ember, aki koloncként él a családjával. (ezt a szál cigit is lopta)

2014. augusztus 6. | 16:40 | tojasosnokedli

Az a nagy büdös helyzet hogy nem az oldal rendszerében kell a hibát keresni hanem önmagadban. El kell gondolkozni rajta hogy miért jársz ide miért töltesz fel. Sokan érezhetően nem azért hogy hasznos véleményeket szerezzenek hanem csak a dícsérő szavakra vágynak. Persze kell ilyen is. De ahogy nézem ez nem az az oldal ahol azt könnyen osztogatják.
Hogy nem éltem bele magam a képbe? Mondod ezt azok után hogy azt írtam hogy "Érezni az utolsó slukk ízét is." Szerintem megláttad a 4 pontot és begőzöltél. El sem olvastad figyelmesen azt amit írtam.
Írtam én olyat hogy nem jó a kép? Utaltam rá valamivel ixs hogy nem erős? Szerinted az mit jelent az értékelésem elején hogy nagyon jó pillanat? De ha már itt tartunk semmiből sem tartott volna úgy fotóznod hogy ne vágd le a kezét. Azt hiszem vitatlhatlatn tény hogy azzal együtt lenne igazán tökéletes.
Ja és hogy csak a kreditért értékelek? Aha! Annyira kell a kredit mint egy falat kenyér! Ennyire:
Az értékelő 2 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

szab011 válasza:
Nem a dicsérő szavak végett járok ide és nem érdekel ki hány pontot ad. Igen, valószínűleg ezeket amiket az első értékelésedben leírtál a nagyanyám is el tudta volna mondani, pedig ő neki fingja sincs a fotográfiáról. A nem került volna semmi be butaság, mert kizárólag fix obival szoktam fényképezni, csak jobban szeretem. Nos mikor az ember áll és meglát egy ilyen pillanatot hirtelenjében kettőt hátra tud lépni, de ha a harmadik lépésig vár a képpel elszalasztja a pillanatot. Ami a legjobban zavar, hogy bárki megmondja, hogy ez egy jól elkapott pillanat, csak a kezét ne vágtam volna le..ez van. De én azt vártam volna, hogy valaki mélyebb gondolatokkal értékel mint a puszta tények. Persze ezt is elolvassa és elraktározza az ember..

adott pontszám: 4,3
2014. augusztus 5. | 17:58 | citromos12

Szia!

Jó a pillanat, jó az ff konverzió, kifejező -a címet igazoló- az arckifejezés.
Kár, hogy belevágtál a kezébe, és /ha jól látom/ egy kicsit dűl a kép jobbra. Bal oldalon a szék végénél vághattad volna.
Üdv,
citromos

szab011 válasza:
Valóban kár a kézért, ahogy azt az előbbiekben leírtam. A kép meg nem dől, egyszerűen csak falun vagyunk, ott a ház fala sem függőleges. :)
Köszi az értékelés!

adott pontszám: 4
2014. augusztus 5. | 14:38 | tojasosnokedli

Nagyon jó pillanat és remek cím. Érezni az utolsó slukk ízét is. A vágás viszont nem lett jó sajnos. Kár a félbe vágott kézért.

szab011 válasza:
Szia!
Egy képemnél kritizáltam az oldal rendszerét és pont ez a hozzáállás az ami engem bosszant. El sem gondolkodik a többség magán a képen, nem mélyültök bele.. És aztán a pontozásról ne is beszéljünk. Csak azért adtál rá 4et, mert reménykedsz, h kapsz egy kis kreditet, de ne érts félre engem nem érdekel különösebben hány pontot adsz, mert mind a ketten tudjuk-remélem valóban tudod-, hogy ez a kép önmagában igen erős.

adott pontszám: 4,8
2014. augusztus 4. | 22:23 | dobbasszus

Üdv
Nagyon tetszik a képed. Találó hozzá cím is, vagy inkább a kép a címhez? Talán ha a sapka teteje, és a jobb kéz is a képen. lenne, mégjobb lehetne.
Azért ez így is nagyon jó.
A cigi alapján lehetne a címe akár ,,nincs tékozlás, pazarlás" is:-)
Üdv

szab011 válasza:
Köszönöm az értékelésed! a címvariációk valóban jók. A vágást illetően meg...én csak a kezet sajnálom, a fej szerintem direkt így jó, tudatos volt a vágás de sajnos az 5D keresője 95%-os lefedettségű és van, hogy nem jól ítélem meg ezt a 95%-ot

adott pontszám: 4,7
2014. augusztus 4. | 08:28 | Zoran_2

Szia! A kiindulási alap egy jó szocioportréhoz nagyon jó. Az ff remek.
Amit másként csináltam volna: kicsit tágabban szerkesztettem volna, és a portréalanyt jobban a szerkesztői bal oldalba. A könyöke melletti tér fele is elég lene bőven.
Alul pedig a tágabb szerkesztéssel a kéz is bent maradhatott volna.
és én tuti ilyen degradáló címet nem adtam volna a képnek ...
de ez már szoc. hozzáállás kérdése valahol a szociofotóhoz.

Üdv. Zoran

szab011 válasza:
Köszönöm az értékelésed!
A tágabb vágással egyet értek, viszont a cím szándékosan ilyen. Ugyanis nem kizárólag pozitív személyiségeket lehet lencsevégre kapni a szoc témában és a címmel akartam nyomatékosítani, hogy ő egy cseppet sem az.