BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,62
KATEGÓRIA: portré
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2014. július 21. 08:04
pöttyös

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4,5
2014. július 22. | 15:53 | hegyiember

szia!

mondhatni klasszikus portré, szép, filmes jellegű tónusokkal. jobbról meg alulról nekem sok picit, egyébként nagyon kellemes.

üdv

almitra válasza:
köszönöm!

adott pontszám: 3
2014. július 22. | 00:49 | atmenet

érdekes kép.
mégis; többször megnézve is azt érzem, hogy kár az elveszett áll-ívért. a kép címe ellenére is soknak vélem a bögrét. a méret bizonyára tudatos volt, ám úgy vélem kevésbé középpontba helyezve, jobb fotó lenne. még azt is eltudom képzelni, hogy csak lazán /persze üresen :-)/ csak úgy, mintha lóbálná, tartaná a kezében, egyfajta játékosságot is vinne a képbe a szigorú frizurát oldandó.
üdv.

almitra válasza:
:D köszönöm

adott pontszám: 4,5
2014. július 22. | 00:43 | R.János

összességében tetszik. bátor fényhatás-kontraszt. koncepció...a vágást nem érzem meggyőzőnek az arányok miatt: lent soknak érzem, a rendezői balon kevésnek, a jobbon soknak...
gratulálok!

almitra válasza:
köszönöm

2014. július 21. | 22:05 | cyw

Hát nem teljesen ugyanaz mint a többieké :), de a véleményemet tartom, majd eldöntöd kinek adsz igazat! :)

almitra válasza:
a képnek :D

adott pontszám: 3
2014. július 21. | 22:03 | cyw

Szia!
Sokat gondolkoztam hogyan írjam le a véleményemet, mert több dolog is zavaró nekem a képen.
Szerintem a feketék eléggé bebuktak, főleg a bal oldalán és a hajon látni. Emellett az arcon kicsit érdekesen jöttek ki a kontúrok, olyan mintha valami maszk lenne rajta. Túl éles a világos és a sötét rész közötti válaszvonal. A fejtető éppen csak lecsippentés szerintem nem előnyös, olyan, mintha nem tudtad volna eldönteni belevágj-e vagy sem. És ha már a vágásnál járunk, én pont a másik oldalon hagytam volna kevesebb helyet.
A lefele pillantás, és maga ahogy fogja a csészét természetesnek és igazán nőiesnek hat. De szerintem a kivitelezésen vagy pár javítandó dolog.
Remélem nem voltam sértő, és valamiben azért igazat adsz! Ja és nagyon kiváncsi vagyok a többiek miket írogattak!
üdv.

almitra válasza:
Örülök, hogy anno megszabadultam a fotózz-os dogmáktól, a valaha leírt, és itt ezen a helyen valahogy túlzottan bálványként tisztelt szabályrendszertől. Persze felmerül a kérdés, hogy akkor minek jöttem vissza, de erre még nem tudom a választ, mindenesetre már nincs akkora súlya számomra a véleményeknek, mint régen, és épp ezért megsérteni sem tud senki. Köszi hogy írtál!

2014. július 21. | 12:42 | FantomFonix

Elfogadom, a mit írsz és meg is köszönöm. A válaszodból én tanulok. Az oldal sajátossága, hogy értékelnem kell. De ebből is lehet építkezni, ha ilyen válaszokat kap az ember. Üdv. B Balázs

almitra válasza:
én köszönöm

adott pontszám: 4,3
2014. július 21. | 11:51 | FantomFonix

Alapjaiban tetszik. A kép szerintem egy kicsit sötétebb a kelleténél, de ezt írjuk a különböző monitorbeéllítás számlájára. Én a nézés irányának oldalát, azaz a bal oldalt, és a fej felett szűknek érzem a jobb oldalt ezekhez képest feleslegesen tágnak. Tippem szerint egylámpás világítást használtál. Én az arc jobboldalára több fényt engedtem volna. Vagy a főfény mozgatásával, vagy egy derítőlap segítségével.

almitra válasza:
Köszönöm az értékelést! A fénnyel nem értek egyet - kell a sötétség, hogy ki tudjon villanni a fülbevaló, és amúgy is, amit leírsz, az egy "átlagos" világítás lenne, részemről itt a világítás nagyon tudatos volt. A vágás, amit leírsz, szintén egy szabálykövető vágás lenne, én ezekhez nem ragaszkodom. Van egy átló a képen, ami úgy máshová kerülne, és számomra nem lenne már olyan kiegyensúlyozott a kép. A sötétségben lehet valami, de tényleg ahány monitor, annyi féle...

adott pontszám: 5
2014. július 21. | 09:30 | pilipár

Nézegetem egy ideje ezt a képet, sokadszor térek vissza hozzá. Különleges a modelled, nekem kifejezetten tetszik, hogy nem húsz éves....tetszik az eleganciája, a finom nöiessége, engem elsöre a képed hangulata egy sok évvel ezelötti magazinra emlékeztetett, amiben Jackie Kennedyt fotózták hasonló stílusban. Persze öt nem pöttyös bögrével :)
Van a kidolgozásában, a fények miatt is valami nem megszokott érdekessége, hangulata, de kétségtelen, hogy a mosolya a legelragadóbb. Különleges portré, finom, szerény és figyelemfelkeltö....minden tekintetben egyedinek érzem.
(éles, jólszerkesztett! :)
Üdvözlettel! Pilipár

almitra válasza:
köszönöm szépen!

2014. július 21. | 09:06 | najó

nem tudom...
először arra gondoltam, hogy határeset.. már mint ez a túlzottan a végeken játszó tónus világ, persze azt is tudom, hogy a diginél hamar ott vannak a végek, talán a szerkesztés miatt a viszonylag sok sötét rész miatt érzem, azt, hogy egy picivel több árnyalat/ részlet lehetne a végeken, persze ez lehet ízlésfüggő is...
a pöttyös bögrére helyezett fókusz, és az enyhén balra boruló kompozició viszont kifejezetten tetszik, van benne egyfajta szemtelenség, pimaszság!
grt!

almitra válasza:
Köszi! Asszem meg kéne tanulnom szépen tömöríteni, az eredeti képen sokkal részletgazdagabb a sötét...