BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2014. június 27. 17:16
Fotózz hajnalban - (lolo29)

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3
2014. július 7. | 11:12 | fotozz.hu-admin

A Fotózz!hu üzemeltetői a pontozási időszak során az összes pályázati képet azonos (közepes) súlyú 3 ponttal végigpontozzák a súlyozott átlag reális eredménye érdekében.

adott pontszám: 4,5
2014. július 4. | 03:48 | Asherine

Maga az elképzelés nagyon tetszik.
Ezzel szemben maga a kivitelezés véleményem szerint nem a legtökéletesebb.
Kissé zajosnak érzem a képet - a színzajt bizonyára szépen le lehetne húzni pl. Lightroomban.
Tetszik, ahogy kiemelkednek világosságukkal a virágok, de ezzel együtt a talaj is (fölöslegesen) világos lett, továbbá fura szürkés színe lett a hideg színű fénytől.
Esetleg a vaku alá tartott kartonpapírral el lehetett volna zárni az erős fény útját lefelé.
Mindezzel együtt nagyon kreatívnak tartom az ötletet, kiváltképp, hogy meg is valósítottad. :)

Szép fényeket!

adott pontszám: 5
2014. július 2. | 23:22 | pilipár

Megmondom öszintén, napok óta nézegetem ezt a képet. Elsö ránézésre azt gondoltam, hibás, hiszen hogy "lehet így telibevakuzni egy virágot?"...és különben is ennél sokkal szebb csillagos egekhez vagyunk szokva......aztán többször visszatértem, de még mindig nem gyözött meg.
Aztán úgy gondoltam, elbeszélgetek valakivel a képröl, olyannal, aki segíthet nekem a technikai részletek elemzésében. Hogy ne azért maradjon le valaki ebben a nemes küzdelemben, mert olyat írtam, amit nem jól láttam.
És a beszélgetés után arra a következtetésre jutottam, hogy ez nem egy hibás kép. Valószínüleg ez nem vaku, hanem talán zseblámpás megoldás, nem lehet elrontott, ha ennyire tudatosnak hat a szerkesztés és az elötér élessége. Ha sokáig nézem, az ég sem zajos, hanem textúrás, és különben is, nem kellö bizonyítottság esetén a jogban is mindig a vádlott javára kell dönteni, ezért én a laikus természetfotós bátorságával ezt egy ötössel jutalmazom. És utánam a vízözön :))
Üdvözlettel! Pilipár


adott pontszám: 4,6
2014. június 28. | 14:56 | halligalli

Szia!
Ez az előtér ezekkel a nagyon szép kék színű virágokkal, fényekkel valami pazar lett, nagyon tetszik. Viszont a háttér nekem nem, persze ez szubjektív, nem vagyunk egyformák. Nemcsak azért mert nagyon zajos, részlettelen, valahogy ezek a dőlöngélő fenyőfák nekem nem adnak semmit a képhez. Viszont az előtér az egy csoda. :)
Szép fényeket!
üdv. halligalli

adott pontszám: 4,7
2014. június 27. | 21:42 | mazzz

hello, tetszik az ötlet, nagyon kreatív képnek tartom, és a kivitelezés is majdnem jó lett, de csak majdnem. Az ég sajnos szörnyen zajos. Ami kellemetlen, hogy pár kattintással ez PS-ben elég jól kezelhető. Ha van valami zajokra specializált plugined, akkor meg egyenesen kiváló lehet a háttér - ellenőriztem, tényleg jó lett. Habnak a tortára azt a pár beégett csillagot is könnyen át lehetett klónozni, és máris 5 pontos a kép. Kár érte, mert az egyik kedvenc képem a pályázók között és csak pár perces utómunka hiányzik, hogy tökéletes legyen. szerintem.