BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2014. február 26. 08:57
Ház a parknál

....az épület üvegfalát így tervezték, sehol nem függöleges és párhuzamos 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2014. március 3. | 13:13 | chopper34

Nagyon érdekes felvétel,tetszik a dölések,fények,tükrözödések kavalkádja!Ügyes!
Üdvözlettel:Z

pilipár válasza:
Köszönöm szépen, Zoli, örülök, hogy tetszik Neked! :)
Ildikó

adott pontszám: 5
2014. február 26. | 20:41 | macskacsajszi.

Szia. Jó meglátás és kompozíció. Nagyon jó fényeid voltak. Az ablakok szépen visszatükrözik a várost. Élesség és szín rendben. Egyedinek tartom. Szép fényeket. üdv.

pilipár válasza:
Köszönöm szépen az értékelésed, nagyon örülök, hogy így látod! A kép sikere az épület érdeme.....majd megveregetem az üvegét, ha legközelebb arra járok ;)
Köszönöm szépen, hogy jöttél!
Ildikó

2014. február 26. | 19:55 | B Z

Szia Ildikó!
Lehet hogy pongyolán fogalmaztam, én az egyébként is becsillanó jobb oldalra gondoltam ahol a tükröződés amúgy elég kesze-kusza...
Most nézegettem a képeidet, Mivel már nem pontozható (és szüksége sincs rá...) így utólag egy" tiszteletbeli 5 pontot" szeretnék adni a NÉGY HENGERRE!!! :)

pilipár válasza:
:)) Köszönöm szépen, Zoltán! Szerintem a tükrözödés mindenhol kesze-kusza. Nézd meg a bal oldalon a háztól az útig, a parktól az emberig minden van, szinte zsizseg a szem. De értelek.
A hengerest is szeretem.....ha ismered a helyszínt, sejtheted, miért olyan nehéz fotózni......a böség zavara, ahol azt hiszed, bárhova kattintasz, csak nyert ügyed lehet.....aztán pont nem :)
Köszönöm az ötöst! :)

adott pontszám: 3,6
2014. február 26. | 19:05 | B Z

Szia!
A bal oldal felső része nagyon szép, de sajnos nem teljes.
A jobb oldal pedig így most sok, és {szerintem :) } szebb lenne ha az csak becsillanna és nem tükröződne
Érdemes lenne visszamenned, újrafotózni.
Üdv.:Balázs Zoltán

pilipár válasza:
Köszönöm szépen a hozzászólásod, Zoltán! Tudod, ez egy elég grandiózus épület, nehéz lett volna egy kockában megörökítenem az egészet.....ki kellett választanom egy olyan részletet belöle (akkor is, ha veszteség ér egy-egy elemet benne), ami sokat meg is mutat belöle, ráadásul úgy, hogy a lehetöségekhez mérten még az expónál ki is használjam a tervezéséböl adódó és a környezet kínálta ötleteket. Én ezt éreztem olyannak, ami mindennek igyekezett megfelelni.
Ez egy hatalmas üvegfelület, kár lett volna csak becsillanásokkal beérni, azt portréknál érdemes, amikor egy csinos hölgy ül az üveg túloldalán :) , itt szándékos volt a tükrözödés kihasználása.
Köszönöm! Ildikó

adott pontszám: 5
2014. február 26. | 18:43 | Blex

Hali!
Ez a ház a parknál egy vidám épület :) tetszik a meglátás és nagyon látványos a torz tükröződés is.
Jó döntés a bent hagyott félköríves rész , így megadja a tető hatást a vidám épületnek.
Van nézelődni való a tükröződő parkban is... ellenpontja a jobbról látható szürke irodaház... így megvan benne a zöld természet - beton környezet és modern üveg , hármasfogat.
A négyzetes formátum , okos döntés egy ilyen absztakthoz közeli részlethez.
Üdv!

pilipár válasza:
Köszönöm szépen, Béci az értékelésed, ez egy nagyon "nehéz" kép. Pontosabban számomra nehéz volt összehozni :)
A helyszínen láttam egy olyan modern üvegcsodát, aminek egy függöleges fala nem volt, de a trapéz függöfalak legalább még kifelé is döltek. De a környezet annyira kínálta, hogy kihasználjam a tükrözödés lehetöségeit, mert ahogy másnak írtam, a fél kerület belefért parkkal, irodaházzal, emberekkel együtt....nagyon tetszett, de nehéz volt úgy beállítani, majd otthon megszerkeszteni, hogy látványos maradjon számotokra is.
Örülök, hogy Te megláttad benne, ami nekem ott a helyszínen úgy tetszett!
Köszönöm! Ildikó

adott pontszám: 4,9
2014. február 26. | 09:05 | PJR

Szia! Nos, minden írott és íratlan szabályt megszeg, de tetszetős (szerintem) . Ha egy kicsit több lenne mutatva, vagy épp az aljából kevesebb, akkor tökéletes is lenne...
De így is...
Ötletes,.... 4.9, ha elfogadod.

Üdv PJR

pilipár válasza:
Köszönöm az értékelésed, István! Bár nem sokat értek belöle :) Nem tudom, milyen megszegett írott és íratlan szabályokra (söt abból is mindre!) gondolsz, de nekem így tetszett.....sok helyszíni beállítás-igazgatás, majd otthoni vagdosás, próbálgatás után lett ilyen. Miért kellene több? Így is benne van a fél kerület? Vagy kevesebb lent? Akkor meg elvész az épület alja :)
Értem, hogy segíteni szeretnél, de hogy értsek azzal egyet, hogy vagy kicsit több legyen, vagy kicsit kevesebb, de pont így nem jó?? :)))
De nagyon köszönöm, hogy írtál, elgondolkodom más lehetöségeken is!
Üdvözöllek! Ildikó