BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
2,65
KATEGÓRIA: családi/emlékkép
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2014. január 28. 15:02
Fanni :)

Epito kritikaitokat szivesen fogadom :) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2014. február 24. | 16:41 | Huszti Zoltán

cuki falat
:-) :-)

hajduzoltan válasza:
Koszi

adott pontszám: 4,4
2014. február 23. | 08:06 | Benga

Szia!
2 aprobb hibát látok a képen,az egyik ami zavart a kislurkó jobb vállánál lévő párnarészlet,mert olyan hatást kelt mintha az is a gyerek valamely testrésze lenne.A másik,hogy a talpát egy kicsit megcsonkoltad.Összeségében nagyon jó a kép tetszik a szemek élessége és a többi rész elmosása.
További jó képeket!

hajduzoltan válasza:
Koszonom

adott pontszám: 3,8
2014. február 21. | 22:53 | farfalle

Szia! Remélem, hogy tényleg építő lesz a "kritika", mint írod. Vidám kisgyermek, aranyos pofival, érdeklődő mosollyal. Fotós szemszögből: ha már az egész alakot feltetted, akkor ez így szűkre vágott, beszorított baba. Az arcot kissé lentebbről kellett volna fényképezned, hogy az állacskája is benne legyen. Baloldalról kiégett a kép és a feje búbja is hiányzik.Ha csak a fejét tetted volna fel,lehagyva a hajból, kiemelve a szemek játékát és balról kicsit sötétiteni tudtál volna az utómunkánál, akkor jó kép lehetett volna. Üdv:Péter

hajduzoltan válasza:
Kiszonom. Valoban epito jellegu es valoban igazad vsn. Probalkozom meg. Udv Zoli

adott pontszám: 5
2014. február 17. | 13:52 | szbptr

Szia,
tetszenek a színek, és a kissé átlós kompozíció is jó. A figyelmemet teljesen leköti Fanni tekintete, köszönhetően a mélységélességnek, a fókusznak. Talán a bal oldal lehetne kevésbé világos, de ez már csak kekeckedés :)
Jópofa kis kép!

hajduzoltan válasza:
koszonom, orulok hogy tetszik :)

adott pontszám: 2,5
2014. január 30. | 23:31 | natureeye

Hát ez a fentről lefelé fotózása a gyerekeknek nálam nagyon nem jön be. Biztos olvastál könyveket a fotózásról. Van amikor jó, de az esetek 95%-ban az a jobb, ha lereszkedsz hozzájuk, az Ő szintjükre, és onnan fotózol.
De ha már fentről, akkor ne vágd le a lábfejét, és figyelj rá, hogy tartja a lábát, ez a kislán olyan most mintha beteg lenne a lába. A Kép torzít is , hatalmas fej, pici test, és a DOF is túl szűk. Szóval ez nagyon nem ok nekem.

hajduzoltan válasza:
koszonom a hozzaszolasod es a velemenyed, udv zoli

adott pontszám: 4
2014. január 30. | 22:01 | Gabrielsson

Szia! ELőször Fanni nagyon aranyos, szép kislány, nem nehéz jó fotót csinálni róla :) Élesség rendben, szép nagy boci szemek dominának a képen. De engem zavar az arc jobb oldali derítetlen része, a bal felén viszont meg sok a fény.

hajduzoltan válasza:
hello, koszi a velemenyt, udv, zoli

adott pontszám: 4
2014. január 29. | 15:40 | Koppán

Szevasz! Nagy fába vágtad a fejszéd! Négyszeres nagypapa lévén rengeteg fotót készítettem már unokáimról, tudom milyen nehéz a szubjektiv kritikákat elfogadni. Mindenkinek a saját képe /gyereke, unokája / tetszik a legjobban. Ezért nehéz vélemény mondani, inkább saját tapasztalataimból osztok meg Veled egypárat. Egy bájos mosoly, egy ragyogó szempár varázsát elrontja a nem megfelelő pózban készül kép. Így van ez a Te estedben is. Torzzá teszi a főszereplőt a fentről készült kép. A test homályos, de látható, úgy tetszik, minta az nem lenne lényeges. Tudom nehéz egy izgő-mozgó Fannit úgy lefotózni, hogy az minden kritikát kibírjon. Ajánlom egy -egy alkalommal bátran készíts sok /több tucat/ képet válogasd ki a legjobbakat. Ereszkedj le a gyermek szintjére. Ott készüljenek a képek,ne mindig csak felnézzenek ránk. A portrék esetében csak az arc kerüljön a képre, egész alakos kép esetében pedig távolabbról fotózz és legyen éles minden,lehetőleg nem vágj, mert úgyis kicsi a gyerek. Biztos lesz hozzáértőbb, sokat tapasztalt értékelőd. A kritika ne keserítsen el. Sok-sok képet Fanniról. Lesz még jobb is. Ez most csak jó, több apró hibával, melyekről írtam. Üdvözlettel.

hajduzoltan válasza:
igazabol eddig csak olyat csinaltam hogymar fajt a konyokom a sok fekvestol meg maszastol, es ezert szerettem volna kicsitt maskepp hisz mindenki ugy mutatja be a kicsit hogy szemtol szembe van vele, de ugy laccik hogy ami kicsittmasabb az mar nem az igazi, de koszonom a hozzaszolasod esa tapasztalataid megosztasasd, udv, zoli

adott pontszám: 3
2014. január 28. | 16:12 | BekaKilla

Fanni nagyon édes és jó a perspektíva, de túl sok fényt kapott balról és lemaradt a lábacskája vége.

hajduzoltan válasza:
szia, igem igazad van csak az a gond hogy mar annal magasabbra nem alhattam volna es csak ennyi fert bele, de koszonom az eszrevetelt.

adott pontszám: 3,8
2014. január 28. | 16:00 | Mark300HX

Hello! Nagyon aranyos a baba a képeden szerintem! A problémám a képeddel az élesség,egy közeli portrénak szerintem egy kicsit élesebbnek kellene lennie! A vágásodon is változtatnék én személy szerint egy kicsit!A baba feje felett hagytam volna még helyet igy nagyon kevés maradt a feje felett! A kis tappancsokat is meghagytam volna!Amúgy nem rossz kép! Gratulálok hozzá! :) További szép képeket kívánok!

hajduzoltan válasza:
a baba feje felett az agy volt mar, hisz annak nekitamasztva hatat tud ulni, az elesseger viszont szandekosan csak a szemere iranyitottam, kihangsulyozva azt es hatterbe teve a tobbit. amint azt irtam elobb is magassabra nem tudtam mar maszni a szobaba. koszonom eszreveteleid. udv, zoli:)