BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2013. október 17. 21:32
*

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4
2013. október 18. | 21:18 | csakazertis

Szia! Ez attól légifotó,hogy egy repülőről készítetted, vagy attól, hogy Te is a levegőben voltál? Eredetileg szerintem a második eset lenne, de azt hiszem, ez most az első eset. Mindegy, ez most nem számít.
Mozgás irányban több helyet illik hagyni, így nagyon beszorítottad a repülőt! Talán a svenk sem tökéletes, de ez csak talán :)
Jó fotózást!
Üdv
Tamás

eibmoz válasza:
Szia!

Talán hasznos értékelés, vagy talán nem!? :D
Szerintem nem kell több hely neki, mert semmi nincs ott. Az ilyen képeknél általában, amik ilyen közeli fotók a gépről / repcsis fotós szemmel / nem kvánnak több teret. Ha mondjuk földközeli lenne, leszállás vagy áthúzás, stb... ott valóban fontos a tér. Itt a gép a fontos, az apró részletek.
Minden jót!

adott pontszám: 4
2013. október 18. | 19:10 | macskacsajszi.

Szia. Közeli részletes kép a lopakodó kinézetű repülőről. Most alacsonyan szállt ? Szép a színvilág és az élesség is rendben de célszerű lenne még rövidebb záridővel mert úgy látom picit,hogy bemozdult. A szerkesztéssel kicsit beszorítottnak látom a repülőt ezért több teret kéne hagyni, főleg alulról. Jó fotó csak apró hibával. további jó fotózást. Üdv.

eibmoz válasza:
Szia!

Ez 1 F-18 Hornet, sajna még lopakodót nem láttam. Biztos lopakodik! :DD
Most akkor éles, vagy kicsit bemozdult?? Szerintem nem kell több tér, egy ilyen közeli fotónál. Itt nem az a fontos. A másik kollegának már leírtam a miértjét. Természetesen elfogadom, hogy Ti másképp néztek erre a gépre/képre! :D
Minden jót!