BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,68
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2013. szeptember 3. 16:00
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Makó
Jump

A kép időzítővel készült állványról!  

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2013. szeptember 4. | 09:27 | bolek

Szia!
Húúúúú de szeretnék egyszer ekkorát ugrani! :)
Merész, ötletes, bátor kép és még éles is !
Remek a nézőpont hiszen a tekintet kiszaladhat a horizont irányába, majd visszatér a bajnokokhoz és ismét cél a horizont, játszva a fasorok között ide-oda!
Ügyes! :)
Biztos lehetne másként, biztos lehetne hatásvadászabb de nekem tetszik ez az őszinte kép!
Gratulálok!
Szép fényeket kívánok!
Üdv.:Zoli
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

TonyEricsson válasza:
Szia Zoli!
Köszönöm az értékelést és a kreditet! Igazán megtisztelő!
Szép fényeket!
Üdv.: Tony

2013. szeptember 3. | 22:45 | froghunter

hahahaha...velem legfeljebb 1 olyat, h legurulok a hegytetőről és kidöntöm az összes utamba kerülő fát:)) szerintem az sem lenne 1 rossz kép:)) Öreg vagyok én már az ugráláshoz...no meg 115 kilóval már nem is nagyon szeret az ember ugrálni:))

TonyEricsson válasza:
:D Egyre jobb ötletek!

adott pontszám: 5
2013. szeptember 3. | 22:23 | froghunter

Szia Toncsy! Mivel én tanácsoltam, h ezt tedd fel, mert szeretem ezt a képedet és szerintem 1 jó kép, így a pontozásom sem lehet más, mint 5-ös.
Talán akik nem tudják, h Te vagy a képen, kevesebbre értékelik majd...de azért így, h Te ugrassz a képen, már egész más a leányzó fekvése. A minőség is jó, 1 kis kompakthoz képest meg főleg.
Mivel szemedet szemüveg takarja, így főleg jó, h a kéz meg arcod elé lendül...így fotósunk megőrízheti inkognitóját;) :))
Jó, h ketten vagyzok a képen, így egyszerre felugrani biztos nem volt egyszerű mutatvány, h pont akkor legyetek a levegőben, mikor a felvétel elkészül. Ezért nem lett 1 hétköznapi fotó, tucatfotó.
Éles, jól szerkesztett kép, a legjobb pillanatban sült el a masina, vagy fogalmazhatnék úgy is, h Ti voltatok a legjobb magasságban, pózban, mikor elsült az ágyú:))
Gratulálok!
A legjobbakat! István

TonyEricsson válasza:
Szia István!
Köszönöm szépen az értékelést! Veled is összehozunk majd egy ilyen fotót?! :D
Szép fényeket! Tony

adott pontszám: 5
2013. szeptember 3. | 20:25 | macskacsajszi.

Szia. Nekem nagyon bejön és én is vágyok ilyen pillanatot megörökíteni. Nagyon jól komponált és pont úgy készítetted el ahogy én szeretem. Semmi bemozdulás hanem fagyasztott kép. Szép a színvilág,helyén az élesség is. Tökéletes. Olvastam,hogy állványról időzítővel készült de a záridőre kíváncsi lennék. Szép fényeket. Üdv.

TonyEricsson válasza:
Szia!
Örülök, hogy tetszik! :)
A záridő 1/1000s.
Szép fényeket Neked is!
Üdv.:Tony

adott pontszám: 4
2013. szeptember 3. | 19:34 | Álomfejtő

Jó kis hangulatkép,
(bár az ötlet nem új, láttam már korábban hasonlóakat - igaz, itt nem mostanában)
tökéletes akkor lehetne, ha a fehér atlétás emberünk karja nem épp az arca elé lendül a másik kezéből meg épp nem csak a kézfeje látszik a combja alatt... vagyis az Ő mozdulatát nem sikerült jól elcsípni.
Biztosan többszöri nekifutás, ugrás előzte meg a dolgot, ha úgy éreztétek, ez a legjobb expo - hát azt mondom, nem igazán és megért volna még néhány próbát a mozdulatok jobb rögzítéséhez ....
Talán lapos délutáni fényviszonyok mellett ugrottatok, a hosszú árnyékok nem zavarnak a testeken, (hová lett, elhalványult a raszta srác árnyéka a tarlóról ?)
a színvilágában is természetességre törekvő a fotó - de mégis, némiképp hiányérzetem van a tökéletességhez a színek terén is : talán a kékek kontrasztja hiányzik, talán a barna árnyalatokat érzem kicsit soknak - szóval nem egészen kerek a történet, de mindenképpen kedves fotó, vidám próbálkozás.

TonyEricsson válasza:
Szia! Köszönöm a részletes értékelést! Ez egy másfél éve készített kép! Ezt hozta az unalom.Akkor még egy kis kompaktom volt:D Mindössze három ugrás... ez volt a legjobb, a többi bemozdult! Egyet értek Veled, hogy a testtartásom nem a legjobb, de ezt hozta a pillanat! A raszta srácárnyéka a másik alak alatt van, ha levetíted a testén lévő árnyékot amit a bal karja vet, akkor látszik hogy a teste épp a másik alá veti árnyékát (szerintem), de ezt nem is figyeltem! :D Köszönöm az értékelést és, hogy ennyire részletesen elemezted a fotóm!
Szép fényeket! Üdv.: Tony