BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,81
KATEGÓRIA: családi/emlékkép
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2013. július 5. 09:56
Luca

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2013. július 7. | 16:27 | tamasL

Szia! Nagyon aranyos kislány.Tetszik a fotó jó a vágása, illik hozzá az ff, az élessége is rendben. Igazából nagyon jó. Gratulálok.
Üdv.
Talán egy kicsit a szemei sötétek, de ezt leszámítva OK.

locman válasza:
Örülök, hogy tetszik, köszönöm!
Üdv.: locman

adott pontszám: 4,5
2013. július 6. | 17:23 | pilipár

Igazán különleges a kislány tekintete....akik nem portrékat fotóznak, azt hiszik, semmi sem egyszerübb annál, mint hogy a kamerába tekintö embert katt lefotózzuk és már készen is van a portré. Holott ahhoz, hogy az a megörökített tekintet olyan legyen, ami másokat is megállít, megfog, söt még dicsérö szavak megírására is késztet....no, az a nagyon nehéz feladat!
Neked sikerült kedves modelt találnod és igazán jó pillanatban exponálnod. A kép véleményem szerint akkor lenne tökéletes, ha kicsit több lenne az élesség a szemeken, ha azok egy kicsit világosabbak lennének és ha ebböl a szürkés árnyalatból egy kicsit hatásosabb ff-et kevertél volna.
Mert így jó, úgy meg kiváló lehetett volna. De az alapkép - a látvány - tetszik, hatásos a szerkesztés is, csak kis technikai részleteket kellett volna még javítani.
Üdvözlettel! Pilipár

16.

locman válasza:
Ha hiszed, ha nem, titkon reméltem Tőled egy értékelést a gyönyörű gyermek portréid miatt. Ha minden vágyam így teljesülne! :)
Eddig nem nagyon portréztam, gondoltam elsőre megpróbálom, a szépséges unokáimat megörökíteni. Igaz, gyermekeket fotózni igen nehéz, ez is két futás között egy megállított pillanat. Egyet értek a véleményeddel.
Nagyon köszönöm!
Üdvözlettel: locman

adott pontszám: 5
2013. július 5. | 20:22 | getfishordie

Szia! Szépséges portré. Gondolkoztam, hogy alul a földön, illetve a pulóveren kiégett rész probléma-e, de mivel az összképben nem zavaró, valamint a háttér csillogásába fokozatos átmenettel kúszik be, így nem tartom hibásnak. A szürkeárnyalatok az arcon egészen gyönyörűek és jó, hogy nincsen sehol zavaróan vetülő árnyék. A szem pontszerű becsillanása, valamint, hogy a pupilla nem különül el az írisztől ad egy misztikusságot a kislány arcának. Szép munka, gratulálok!

locman válasza:
Szia!
Örülök a véleményednek, köszönöm!
Üdv.: locman

adott pontszám: 5
2013. július 5. | 19:42 | Simicske

Szia,
Gyönyörű kislány, lenyűgöző csillogó tekintettel. Tökéletes élesség, remek háttér. Nagyon jól illik ff-ben a megjelenítés. Kár, hogy a kislány szemében a hajszál belelóg, de ez nem rontja az összkép hatását. Remek kompozíció, szép munka!
További szép fotózást!

locman válasza:
Szia!
Igen, büszke vagyok az unokámra! Bár a nevét kisbetűvel írtam, meg is kaptam a magamét. :( Köszönöm a véleményed!
Neked is szép képeket!
Üdv.: locman

adott pontszám: 5
2013. július 5. | 19:37 | althnoder

Kifejező tekintet, tökéletes portrékép, a ff is jó ötlet volt, bár kicsit szomorú/komolyabb lett tőle tőle a kép (ez egyébként kicsit sem baj).

locman válasza:
Köszönöm az értékelést!
Üdv.: locman

adott pontszám: 4
2013. július 5. | 19:17 | Zorko

Szia,

Nagyon komoly nőként tud nézni Luca! Nekem nagyon tetszik a tekintete. A vágás és komponálás is tetszik. Az ff nem kevésbé. Viszont az ff szerkesztése, a tónusok még lehetnének természetesebb öszhangban is. A szeme például elég koromfekete lett így. Míg az arca, és a haja szinte mind középtónusos. Szerintem kevesebb szerkesztéssel természetesebb lenne. De mindenképpen tetszetős kép!

Üdv,

Zorko

locman válasza:
Szia!
Luca már most egyéniség, pedig csak hat éves. :) Helytállóak az észrevételeid.
Köszönöm!
Üdv.: locman

2013. július 5. | 11:00 | hehehehe

Nem írtál géptípust, így nem tudom, hogy a te hibád vagy a gép ennyit tud: rossz helyen van a fókus: valahol 4-5 centire a szemek mögött, ami nagyon elrontja a képet.
Amit nem tudok a laptop kijelző miatt eldönteni: valóban hiányzik-e róla némi derítés?
Ha valóban, akkor javasolnám, hogy ilyen képek készítéséhez legyen kéznél egy hófehér papírlap vagy valami fehér/nagyon világos ruhadarab, amivel a napfényből egy keveset a modell arcára tudsz irányítani.

locman válasza:
Direkt nem írtam géptipust, egy kép vagy jó, vagy nem. Nem érzem akkora hibának, hogy az élesség a fésületlen, kócos hajszálakon van, ezt ki lehet emelni és szerintem az arcon is maradt elegendő élesség. Luca ellenfényben egy fehér asztal előtt állt.
Örülök, hogy írtál, köszi.

adott pontszám: 3
2013. július 5. | 10:42 | najó

Szia!
soha nem értettem, hogy egy címet miért kell kisbetűvel írni, de úgy vélem, hogy ez divatos dolog:)
de egy tulajdonnevet kisbetűvel írni, számomra bűncselekmény!
szép tónusos fekete fehér, kedves érzéki pillantása egy kislánynak, kedves családi kép.
azonban az élesség ne kielégítő, lehet, hogy bemozdult, lehet, hogy csak lágy, de számomra kevés, és ezt még kis méretben való feltöltés, sem segíti.
üdv!

locman válasza:
Szia!
Igazad van, - máris javítom!
Kompakttal elkapott pillanat.
Üdv.: locman