BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,08
KATEGÓRIA: absztrakt
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2012. október 3. 18:40
UFO

PS-mentes 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3,8
2012. október 8. | 10:55 | NOMÁD70

Szia!
PS mentes...???
Mert mit is lehetne ezen a képen utómunkázni?
Hát a tartóoszlopot kivenni, hogy kicsit is hihetőnek tűnjön az UFO feeling...!!
Akkor egy viszonylag ötletes kép lenne, jó képminőségben.
De láttam, később már meg is csináltad azt a képet.
Üdv!

Atka11 válasza:
de inkább ezt választottad, hogy értékelhesd...
értem én :-)

adott pontszám: 3
2012. október 4. | 12:23 | evakar

Neki futok még1x az előbbi elszállt, nagyon jónak tartom a téma meglátását és ufó a holddal remek ötlet de a kivitelezésen kellene még finomítani mert a tartó oszlop nagyon vissza ránt a valóságba akár kategória váltással és az oszlop( mégis ps )eltüntetésével , kicsit a nézőponttal is lehetne variálni , hogy ne ennyire középen legyen mindkettő
küldök is hozzá kreditet hátha lesz kedved új feldolgozásra
további jó fotózást
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

Atka11 válasza:
Kösz szépen a kreditet (is). :-) Volt kedvem... üdv. A

2012. október 3. | 22:33 | Zorko

Szia,

Én Pesten láttam valamelyik buszpályaudvaron. Mondjuk a Hortobágyon elég viccesen nézhet ki ez a szocreál UFO......

Atka11 válasza:
:-)

adott pontszám: 3
2012. október 3. | 19:17 | mazzz

Szia. a kreativitás meg az ötlet látszik benne, de a kivitelezést elég harmatosnak tartom, ennél sokkal többet ki lehetne hozni a témából, így túl egyszerű, elkattintott jellegű. Erős a fény, az "ufo" alja teljesen árnyékba borul.Jó lett volna valami szép eget kifogni és én az oszlopot leretusálnám. Megkockáztaton, hogy az aljában levő lámpák miatt egy jó ejszakai képet is ki lehetne hozni belőle.

Atka11 válasza:
Igazad van. :-)

adott pontszám: 2
2012. október 3. | 19:06 | Zorko

Szia,

Értem én a koncepciót, és nem is rossz ez az irány, de nekem még kevés. Attól hogy egy pesti lámpát lekapunk a hátterében a nappali holddal szerintem még nem csődítjük a kép elé a nézőközönséget. Nincs a képben semmi olyan amit egy átlagos napon ne láthatnék ha arra járok. Vagy valami másik nézőpont, ami nem szokásos segíthetne rajta, vagy ps utómunka, és digit illusztrációnak feltölteni egy merész átalakítással.

Üdv,

Zorko

Atka11 válasza:
Igazad van. Gondoltam, hátha sokan nem néznek fel... nekik érdemes lehet megmutatni ezt a Hortobágyon látható "csodát". :-)

adott pontszám: 3
2012. október 3. | 19:05 | glivia

A photoshop használatának mellőzése nem mindig erény :) Alapvetően tetszik az ötlet, de a kivitelezés szerintem nem tökéletes. Kicsit túl szorosra komponáltad az UFO és a Hold együttesét, és mindezt gondosan a kép közepére... Keresni kellett volna egy olyan nézőpontot, amivel kibillented ebből a kényszerűnek ható központosságból a képet. Addig kell körbe mászkálni, leguggolni, hasalni, amíg nem találod meg a legizgalmasabb nézőpontot. Ez a szerkezet valóban hasonlít egy repülő csészealjhoz, de még jobban hasonlítana, ha nem lenne ott az az oszlop... Vagy úgy kell komponálni, hogy az kikerüljön a képből, vagy marad a retusálás... Itt szerintem nem ártana, ha meglenne a lebegő érzés. Erre szerintem alkalmasabb a retus, mert ha úgy vágnád meg, hogy nem látszana az oszlop, elveszne az UFO-jelleg is... Remélem, érthető volt, amit írtam. Még egyszer leszögezném, hogy az észrevétel rendben van, de szerintem több gondot kellett volna fordítani a téma körbejárására, a kivitelezésre.

Atka11 válasza:
Értem és köszönöm a véleményedet. Gondoltam rá, hogy kiretusálom az oszlopot (minden képességem megvan hozzá) :-), de akkor meg az lenne a baj vele, hogy egy durva beavatkozás árán érte el a hatást. Az nem absztrakt lenne és néző nem rendelkezne semmilyen támponttal. Lehet, hogy rosszul gondolom. A képet egyáltalán nem akarom védeni, igazából én sem tartom sokra. :-) Csak egy absztrakt akart lenni, semmi több.