BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
-
KATEGÓRIA: abszurd
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2012. szeptember 18. 11:33
keljfeljancsi- kapcsolatok...

http://www.youtube.com/watch?v=9L4MXVR_uuA&feature=related 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2012. szeptember 19. | 22:10 | alibibi1

Egyetértek ovarnettel, és ha volna kreditem ezért tőlem is kapnál. Fantasztikus birodalmad múzeumában szívesen hallgatnálak mint tárlatvezetőt, mikor erről a képről mesélsz...
Nyilván olyan önvallomásnak kellene lennie, amitől megrémülnénk, vagy megborzongnánk a gyönyörűségtől, ránk zuhanna a sötétség birodalma, vagy elmosná az egészet az áhitat és csodálat fénye. Megfejthetetlen.

Tisztelettel

Gábor

R.János válasza:
kedves gábor! ilyen szép szavakat rég olvastam...nagyon megtisztelő. vannak teljesen természetes lelki dolgok, amiket, ha a nagyközönség elé viszünk,elveszíthetik lelki jellegűket, és helyette pikáns-sztori lesz belőle...ezt elkerülendő, mindenféle "madárnyelven" mesélünk magunkról..talán nem is az a fontos, hogy érthető legyen, hanem egy olyan gondolattal-érzéssel való szembesülés, mely talán mindenkiben ott lapul, csak nem jön elő a fényre...ha megfejthetnénk a titkát, elveszíthetné a varázsát...akkor tehát lehet, hogy bárminek/bárkinek a varázsa, a titkában rejlik?
nagyon szépen köszönöm!
üdv.jános

2012. szeptember 18. | 22:16 | ovarnet

Mikor a keretet megláttam Álomlakó - Gabi jutott eszembe, de aztán feltárult a szerző. Érdekes téma, tényleg abszurd. Olyan se veled, se nélküled érzés jön át a két arcól. Ez már nem kép, hanem művészet!
Az értékelő 2 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

R.János válasza:
nagyon szépen köszönöm a megtisztelő véleményedet és ezt a lehető legjobbkor jött ajándékot!
üdv.jános

2012. szeptember 18. | 15:59 | Álomfejtő

- ejj, hejjdemegelőztek a többiek, éppen azt a kifejezést akartam írni, mint Mikrobi (eszméletlen) és nagyjából az írtam volna, mint Fáncsi... mert megint nem egy üzenetet rejtettél el itt.
a csatolt link nem különben világbajnok, (mert hogy érdekes a kapcsolt zene és a képek párhuzama - szertelen, csapongó fura világ,
vagyis ez a képkocka is szépen besorolható lenne a zenei aláfestéshez, a szürrealista képecskék sorához.... Kár, hogy nem vállaltad pontozhatóként, én a magam részéről felvállalnám, hogy öt pontot adjak/adnék rá.
:o)
vagyis nekem tetszik - nem kicsit.

R.János válasza:
"...megint nem egy üzenetet rejtettél el itt."
valóban nem, és nagyon örvendek, hogy te ezt érted...
"a csatolt link(...)világbajnok, mert hogy érdekes a kapcsolt zene és a képek párhuzama - szertelen, csapongó fura világ,"
ennek nagyon örvendek ismét...a zene, amiről azt mondják, hogy ha hamis, akkor rossz...és akkor jön schnitke, és bebizonyítja, hogy a hamisságnak is van létjogosultsága...hamis, mint a menetelés, hamis, mint az életformák, hamis, mint az emberi kapcsolatok...
..azokat a fotókat, amelyek számomra valamiért különösen fontosak, nem töltöm pontozhatóra....:))
nagyon szépen köszönöm!
üdv.jános

2012. szeptember 18. | 14:48 | Mikrobi1989

Eszméletlenbrutáljó :O Kis képen egy kancsal kancsónak néztem :) de nagyban jobban kijött az emberi vonások. A szerkesztést és az árnyalatokat mindent nagyon eltaláltál. hosszú ideig el lehet nézegetni, hogy az illető aki csinál vajon mit ábrázol vele, mit akar a néző szempontjába átadni.
Gratulálok hozzá, engem nagyon megfogott.
Szép fényeket.

R.János válasza:
nagyon kedves vagy, igazán köszönöm!
ahogy szoktuk mondani: ha egy kicsit "megdolgozza" a képzeletet, már jó...
üdv.jános

2012. szeptember 18. | 11:44 | Fáncsi_voltam

Tetszik a kép és a címbe rejtett gondolat..

R.János válasza:
szóval megértetted..?! ezek a nők, ezek a nők....:)
nagyon köszönöm!
üdv.jános