BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2010. június 16. 14:58
Selymet sző a víz-III.

Általában nem szeretek egy témáról sok fotót feltölteni, de ezt is szeretném a galériámba tudni.  

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4
2010. július 12. | 23:02 | robespierre

Nagyon szép absztrakt fotó, sokáig gondolkoztam, minek a részlete lehet ez. A kép felső 2/3-ánál viznek tűnik, de a többi részen az elmosásnak köszönhetően valóban selyemnek. A címválasztás teljesen helyénvaló. Azért adok rá 4-est, mert a kép jobb felső negyede teljesen üres. Grat.

draculea válasza:
Köszönöm szépen a véleméyned. Igen, igazad van.

adott pontszám: 5
2010. június 26. | 11:26 | rajli

Nagyon pontosan exponáltál. Még meg van a víz strukturája, de már kellően elmosodott, hogy képzeletünk szabadon szárnyaljon. Tökéletes a szerkesztés is, bár itt a hangulat a legfontosabb.
Gratulálok: Laci

draculea válasza:
Nagyon szépen köszönöm a véleméyned, Laci!
Ezért a kedves soraidért már megérte fölraknom. :)
üdv, ildikó

adott pontszám: 5
2010. június 26. | 00:23 | Dante Darker

Még sokáig el tudnám nézni ezt a sorozatot, varázslatos mozgása és zenéje különféle meséket sző elmémben. Nincs határozott eredője sem belátható célja, mégis amit suttog nekem nem ereszt de mégsem vagyok fogja. Ez itt most egy hattyú, tollászkodik csendben, majd kinéz rám és halkan tovarebben.

draculea válasza:
Köszönöm szépen az értékelésed!
Meglepődnél, ha azt mondanám, hogy a hattyú-t én is látom benne?:)
üdv, Ildi

2010. június 17. | 07:50 | pilipár

A Tiéd is telitalálat! Láttam a filmet, és egy csomó filmzene el is van mentve a kedvenceim között. Nekem még a Karib-tenger kalózai főtémája is eszembe jutott, és az Alkonyaté is, tehát láthatod, egy jó kép kapcsán könnyű a zenei fantáziának meglódulni :))
Puszi!

draculea válasza:
Köszi szépen, örülök, hogy tetszett!

A Karib tenger kalózai-című filmeket nem láttam, illetve az elsőt igen, pontosabban mondva végigszenvedtem, de nem tudott megfogni. Viszont ha jól tudom a zenéjét a kedvenc filmzeneszerzőm szerezte, Hans Zimmer.
na, majd innen folytatjuk szóban!:)))
Puszi!
Ildi

adott pontszám: 5
2010. június 16. | 23:25 | pilipár

Szia Ildikó, megint megpróbálom dallammal is kifejezni, mit gondolok: http://www.youtube.com/watch?v=I6QUvSovobI&feature=related - ha szereted a klasszikus zenét is.

A víz erejét, a finom csobogástól a drámai sodrásig felvonultatja a zene és a képed is, hiszen kis vízcseppek mozgásával indulnak a nagy hullámok is :) A látvány erőt sugároz, de a kifejezésmód mégis meglágyítja a "vonásokat", a színvilág kedvesebbé , nyugalmassá varázsolja a sodró lendületet, ezáltal finomabbá is teszi a hullámokat.
Tetszik ez a képed is, de nekem a középső a nagy kedvenc, és amit elsőként töltöttél fel - ami egy "nagy, rácsodálkozó szemet ábrázol a hullámok taraja alatt", a következő a sorban. Igazi férfias, erőteljes, aztán "kíváncsiskodó", talányos, és ez a mostani az ellenállhatatlan, lágy nőies...
Ez jutott eszembe a sorozatról, gratulálok hozzá! Puszi! Ildikó

draculea válasza:
Szia Ildikó!
Nagyon szépen köszönöm a véleményed a képről, illetve így átfogóan mindhárom képről. Nagyon örültem ismét a zenei társításodnak, mert szerintem is illik hozzá, nagyon jól beleképzelhető, illik a víz folytonosságához.
Viszont ha már a zenénél tartunk, nekem ezekről a képeimről -nagy általánosságban- ez a zene ugrik be hozzá:

http://www.youtube.com/watch?v=cZZfpOjlYvg&feature=related

De lehet hogy csak azért, mert a film is tetszett!:)) Ha esetleg még nem láttad, bátran ajánlom figyelmedbe, amennyiben szereted a kissé misztikus, de realitásokon alapuló, meghökkentő romantikus történetet:))
Szép fényeket!
Puszi, Ildi

adott pontszám: 5
2010. június 16. | 16:51 |

és milyen jó hogy feltetted! Nagyon jól néz ki ez is. És hogy el ne vesszen az 5 pont: egyedi, kiváló, szép szerkesztés, harmonikus színvilág. nem tudom mivel és hogyan csinálod, mennyi az utómunka, de mivel inkább művészfotó, nem is számít! Gratulálok!!!!

draculea válasza:
Nagyon szépen köszönöm a véleméyned!

adott pontszám: 5
2010. június 16. | 15:57 | bodzaszörp

Szia!!

Szép ez a kékes-szürkés szinvilág.
Jól elkapott pillanat, jó a képkivágás.
Olyan mintha pasztellkrétával lenne rajzolva.
Megfelelő az élesség, jó az a kis zajosság rajta...
Hangulatos!
Falra vele!

üdv.bodzaszörp

draculea válasza:
Nagyon szépen köszönöm a véleméyned!
Igazad van, ki is teszem a falamra:)))
üdv,
ildi

adott pontszám: 5
2010. június 16. | 15:31 | Álomfejtő

Megértem és teljességgel itt a helye !
Ismerve a korábbiakat is, talán ez tetszik a legjobban mindhárom közül... nem is selyem, inkább finom prém, -bundakabát gallérja,
csak visleője éppen láthatatlanul bújt el benne. Az a finom csillogás az örvény (gallér) hajlatában, a hűvös színei és a képszerkesztés is figyelemre méltó, gratulálok Ildi, a sorozat minden pillanatához, darabjához !

draculea válasza:
Szia Andi!
Nagyon örülök, hogy ez is tetszik, illetve hogy ez tetszik a legjobban közülük. Mindegyiket más-más alkalommal csináltam,így talán mindig más "arcát" mutatta az örvény. Számomra nehéz volt kiválasztani egyet-egyet belőlük, mert nekem mindegyik más miatt tetszik:))
Nagyon találó ez a szörme-hasonlat, valóban van benne valami "prémes" puhaság.
Nagyon szépen köszönöm a véleméyned!
üdv,
Ildi