BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,41
KATEGÓRIA: divat
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2010. március 28. 19:01
  • objektív: sigma 24-70 f2.8
"a sípszó után kérem hagyjon üzenetet..."

minden építő kritikát szívesen fogadok! :) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2010. március 30. | 17:57 | tormabeast

Szeva!:) Ebben a képben sok munka van, ez látszik rajta, de ahogy a megjegyzésben is írtad: Cím. Ez az egyedüli hiányossága véleményem szerint, mert a kép színei, vágása, utómunkája rendben van teljesen. Viszont még nem beszél a kép. Cím javaslat: ... a sípszó után.... Remélem segítettem:)

dzsimboo válasza:
még1szer :D

2010. március 30. | 12:22 | tormabeast

Szeva!:) Ebben a képben sok munka van, ez látszik rajta, de ahogy a megjegyzésben is írtad: Cím. Ez az egyedüli hiányossága véleményem szerint, mert a kép színei, vágása, utómunkája rendben van teljesen. Viszont még nem beszél a kép. Cím javaslat: ... a sípszó után.... Remélem segítettem:)

dzsimboo válasza:
köszönöm! :) segítettél ;)

adott pontszám: 4
2010. március 30. | 08:36 | ..::Röno::..

A térd mögül kilógó cipő része picit kevés, azaz nem is az a kevés, hanem zavaró, hogy a láb alsó száre nem látszik, ha egy picikét előrébb helyezi, már jobb lehetne. Nyilván csak ebben a színben volt kéznél a telefonkészülék, de egy fekete jobban passzolhatna/harmonizálhatna, pl a cipő színével. Felül a haj picit több fényt kapott a kelleténél, így nem túl szépen zárul a fejtető, ezt PS-ben tán korrigálhatnád, illetve a jobb oldali vállon is soknak érzem a fényt. A vágás tetszik és az is, hogy a telefon kábele átlóban hagyja el a képet!

dzsimboo válasza:
köszönöm! valóban javítható rajta 1-2 dolog... majd legközelebb talán :)

adott pontszám: 4,8
2010. március 29. | 19:27 | Miss Porcelain

Szija:) tetszik a kép, de, úgy látom hogy fekete cipő van a lányon ami szerintem kár.. a piros jobb lenne... meg szerintem egy kicsit lehetett volna "mesebelibbé" tenni a képet.. pl.: élénk színekkel, erősebb sminkkel..

dzsimboo válasza:
nem volt célom, hogy Piroskát csináljak belőle :D
örülök, hogy azért tetszik! :)

2010. március 29. | 16:15 | Razek

Szia!
Eszedbe ne jusson kiretusálni a telefon zsinórját, jó helyen van az ott... anélkül nem lenne meg a kapcsolat... a kép szerintem nagyon rendben van, a térdnél kicsit sok a lágyítás de nálam még simán 5...

Üdv

Ádám

dzsimboo válasza:
hasonlóra gondoltam én is, amikor bennmaradt. :) a térdét meg meglesem. :) köszi
üdv
dzsimboo

adott pontszám: 3
2010. március 29. | 13:11 | rekk

szia
ami tetszik: az ötlet, a telefon, a modell..
ami nem: a ruhája (öregbíti a lányt), az, hogy túl direkt a kép...mondjuk megnéztem volna, hogy hanyatt fekszik, és kézzel játszik a telefonzsinórral...v vmi hasonlók..de ez a póz vhogy nem az igazi...(nekem)
szóval tudatos, kreatív, de javítandó..
üdv

dzsimboo válasza:
nem értek egyet a ruhás gondolatoddal, nagyon csinos benne, egyáltalán nem öregíti. több verzió is készült, előfordulhat, hogy majd találkozol egyszer velük. :) mindenesetre nekem tetszett ez a póz. a fekvő már nagyon közönséges.
köszönöm az értékelést!
üdv

2010. március 29. | 09:39 | Farkas

Szívesen

dzsimboo válasza:
:)

adott pontszám: 3
2010. március 29. | 09:33 | kikó

Tetszik a kép maga, bár az ötlet nem szokatlan, de nem is elcsépelt. Pár megfigyelést azért megosztanék, mert semmibe sem kerül a telefon kábelt kihúzni a telefonból (nem kell hogy beszélgessen a képhez, de a fekete kábel zavaró bár sarokhoz illesztetted a zsinort), a lábfejét maga alá lehetett volna húzni, (vagy piros cipőt ráadni, (levenni) és bekomponálni), a telefont a bal felső régióba helyezni, vagy ölbe (a jobb balonszhoz, meg ezzel elkerülöd a reflekciót). Esetleg mélységélességgel elúsztatni. Fülbevalót vagy kivenni, vagy pirosra cserélni, (körmöket pirosra lakkozni) A vállpántot megigazítani, sok kis apró részlet árulkodik, de a hattér tökéletesen ki van világosítva, és a modell is kedves, A telefonra még ragaszthatsz fehér póttyöket, akkor humort is csempészhetsz bele (vagy egy légyölő galócát teszel a képbe, azzal a telefonbeszélgetés hangulatát vázolhatnád, persze akkor nem jó ez a békés mimika) Nyilván ez csak pár irányzat, nem kell mindet egy képbe tenni, mert akkor meg zsúfolt lesz már ami a kellékeket illeti...Gratulálok!

dzsimboo válasza:
kábeltéma kilőve, nekem túl steril és mű anélkül. nem volt lehetőségem cipőt válogatni, azt használtam ami volt. így is hatalmas kapkodás előzte meg a pár óra fotózást. talán a telefon tényleg ölben jobban mutatna, de az is lehet, hogy elveszett volna. ez bevallom elkerülte a figyelmem. a fülbevaló nekem kifejezetten tetszett, azzal foglalkoztam és nem akartam pirosat, bár volt az is. :)

a gombás poént meghagyom neked! ;)
köszönöm az értékelést és a tanácsokat!
üdv: dzsimboo

adott pontszám: 4
2010. március 29. | 06:57 | Mike88

Szia!
Szerintem nagyon jó kép, egy aprósággal 100%-osra mondanám klónozd ki a telefon kábelét, zavaró tényezőnek tűnik, nagyon oda viszi a szemet .
Amúgy szép szabályos fotó gratulálok!

dzsimboo válasza:
köszönöm! mindenképpen kipróbálom, ez eszembe sem jutott. félek nagyon mű lenne nélküle, de majd kiderül...
minden jót kívánok! :)

adott pontszám: 4,5
2010. március 29. | 01:38 | Cayman

Szia! Kicsit így nehéz címet adni a fotónak, ha végiggondoljuk milyen képi elemekből tevődik össze. Adott egy szép nő, az uralkodó szín a piros amiről mindenkinek egy kicsit erotikus utánérzés jut az eszébe. A kiégetett fehér háttér ugye nem enged következtetni helyszínre. Ha mondjuk valami kajánabb mosoly lenne az arcán telefonálás közben akkor lehetne valami olyasmi, hogy "flörtölj telefonon", persze nem pontosan ez, hanem ezt a lényeget egy frappáns címbe sűrítve. Máris komolyabb értelmet nyerne a szépség, a piros, a telefon, a háttér meg ugyebár ilyenkor már mindegy is lenne. :)
Technikailag jónak érzem a fotót, és minőségre is azt hozza amit szerintem ennél a témánál kell. Talán a lábfeje a cipővel lehetett volna vagy kijjebb, vagy teljesen takarásban.
Más most nem jut eszembe, összességében nekem tetszik, de apróságokkal még lehetne rajta csiszolni. :)

dzsimboo válasza:
igen, mindenképp lehetne! de sosem fotóztam még így (műteremben, vagy hogy is mondjam). de majd rajta leszek az ügyön! :)
köszönöm a figyelmet! :)

adott pontszám: 5
2010. március 28. | 23:25 | Morin.V

Szia! A hölgy csodálatos modell, nem unalmas, történetet mesél, ami a jó beállításnak köszönhető igazán kreatív nem mindennapi. Technika is remek! És az jutott eszembe róla ,hogy Hallo Nagymama, Itt piroska , ma nem tudok menni , mert randim lesz a farkassal :) . Kiváló kép, minden nagyon rendben van rajta, az összhang remek és mást nem is mondok, ötös.

dzsimboo válasza:
:) köszönöm! és örülök, hogy tetszik!! lehet kutalálok ezzel kapcsolatban amit írtál vmi klassz tömör és velős mókás címet... :)
minden jót! :)

adott pontszám: 4
2010. március 28. | 21:42 | canata

Szia! A képed minősége, szerkesztése teljesen rendben van. Mégis a telefonálás hangulata nem tükröződik a képből, ikább csak azt érzem, hogy a modell a füléhez tartja a telefont.. A fehérben lebegés is egy picit túlzott nekem, talán ha lenne egy pici árnyék valahol.
A hangulata a piros színnel és a modell beállításával viszont tetszik.

üdv: canata

dzsimboo válasza:
nálam van árnyék, de bevallom, kissé sötét a monitorom. az arckifejezéshez szerintem várakozás társul, nem feltétlenül kell a beszélgetés hevében lenni. :) ezt nem tekintem hibának, ne haragudj! mindenesetre köszönöm az értékelésed!
üdv: dzsimboo

adott pontszám: 3
2010. március 28. | 21:19 | Andrisboxolo

Szia! A kepeden a portrealany ruhajat nagyon szeretem.De nem asszocial a ruha, es a poz. A piros szin a tuz a szenvedely. Es ez a ruha eredetileg egy olasz ruha ami szinten a szenvedely es a tuz. De azzal, hogy piros telefonnal telefonal, szerintem nem idezi sem olaszorszagot, sem pedig a szenvedelyt. Talan hitelesebb volna egy poros kis utcan, ahol a ferfiak kisse elmosodva regi kerekparjukrol megfordulvan tekintenek vissza ra.Es meg egy hianyossag! Sokszor a szem ami leginkabb kifejezi a tuzet, bar inkabb a barna, meginkabb a fekete szem. De itt meg csak a szemet sem lathatom.
Kerlek ne haragudj, de kicsit lapos igy a kep, azzal egyutt hogy a lany kedves.
Remelem erted mit szeretnek mondani.

dzsimboo válasza:
kicsit erősnek érzem a 3 pontot, de végülis szíved joga. nem olasz ruha és nem is akarom, hogy köze legyen a képnek az olaszokhoz. amit leírtál, az már a te képed lenne, sok sikert hozzá!
valójában nem látom értelmét annak, amit írtál, de lényegtelen, legközelebb jobban szedd össze a gondolataidat!
üdv

adott pontszám: 5
2010. március 28. | 21:18 | Farkas

Sajnálom, hogy hiába hívsz, pedig jó számot adtam meg. és várom a hívásodat.
úgy látszik elfelejtetted, vagy rossz számot tárcsáztál.
Valami hasonló gondolatok juthatnak az ember eszébe, miközben ezt a szép bánatos lányt nézzük.pedig úgy szeretett volna felhívni, de nem sikerül.
Ezt lehet az arcáról leolvasni.
Nem veszik fel a telefont.
A fehér környezetből szépen kiemelkedik a piros ruhás model. Szinte lebeg, olyan légies.
Ez is vélemény, nemcsak az ha pixelekről beszélünk. és képszerkesztésről!
sőt szerintem az az igazi, ha egy kép beindítja a néző fantáziáját, és mesél.
De ezt meg is kell tudni fogalmazni.
Szóval tisztelt modik, lehet ezt a véleményt is ki lehet moderálni.
Nem érdekel, nálam ötös.
Azért mert mesélt a kép.

dzsimboo válasza:
igen, ez is vélemény és köszönöm a figyelmed! :)

adott pontszám: 4,7
2010. március 28. | 19:54 | gabormarcali001

Üdv!

Tetszik a sok piros szín alkalmazása, a modell feje fölött kicsit szűkebbre végtam volna, szerintem legyen az is annyi fehér rész, mint alul. Az élessége sem tökéletes, bár ez utóbbi lehet, hogy a tömörítés miatt van. Amúgy tetszik, grat!

Gábor.

dzsimboo válasza:
igen, az amiatt van, amúgy kivételesen teljesen éles. :)
köszi az értékelést, a vágással játszadoztam sokat, de nekem határozottan ez tetszett a legjobban. :)
minden jót!