BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,87
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2010. március 14. 10:53
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Fertőd
A vörös ajtó

kategóriát nem találtam képhez illőt, ezért került az egyebek közé. esetleg az ötleteket várom... Feldolgozhatóként hagytam, ha van bárkinek valami ötlete szívesen megnézem =) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2012. április 17. | 15:21 | Álomfejtő

Ez tök jó... ne kérdezd, hogyan bukkantam rá :o)))
Ötlet : a sárgás havas hátteret részleges kijelölés után színvilágában módosítanám (vissza a telítettségéből, és inkább a kékek-zöldek irányába eltolva, viilágosítanám. Így eltünnénnek a kiabáló fényfoltok is... otthon kipróbálom.... :o)

adott pontszám: 3,7
2010. március 17. | 09:59 | immi

Szia!
Hát ez most nem annyira jött össze, de ne csüggedj, lesz ez jobb is :) Valahogy túl nagyot szeretne, de nem bírja a...
Jó-jó, de nem érzem a mondanivalót, lehetne még sejtelmesebb, vagy lehet, hogy már túl az. A színek szürrealisztikussá teszik, de ez még nem elég, hiányzik belőle az áttörés. Remélem a feldolgozások megmutatják az igazi arcát!
immi

Bánfalvi Kata válasza:
Köszi immi =)
Majd legközelebb összejön =D

2010. március 16. | 17:22 | MrJam

Szia!
Én nem csodálkozom, hogy nem sikerült bekategorizálni, valahogy én is nehezen találok fogást a témán (annak ellenére, hogy látom a kilincset.. :))
Ami a megvalósítást illeti, én egy kicsit nagyobb helyet hagytam volna lent, hogy ne épp a cipőnél legyen elvágva a kép. Másrészt nem tudom, hogy szándékos-e, de nekem furcsa, hogy a vignettálás nem szimmetrikus, baloldalt erősebbnek tűnik.

Bánfalvi Kata válasza:
Lehet azért tűnik erősebbnek számodra a vignett a bal oldalon, mert ott sötétebb a háttér.Ja tudom, a lábnál tényleg szűk.. =)
Köszi hogy írtál =)

2010. március 16. | 07:55 | pappati

annyit fűznék a többi párbeszédhez, hogy a környezet, időjárás és ruhaválasztás egyvelege összességében nem kell hogy hiba legyen. nézd meg a világ vezető magazinjait és találni erre példát bőven. ott sem zavar, ha egy topmodell többmilliós, alkalmi ruhában egy alumínium kohóban vonaglik kéjsóváran. pedig aztán mi a francot keres ott!? :-) kit érdekel, csak nézzen ki jól a fotó. itt ugyan vannak hibák, de nem azért mert rossz helyszínt, időpontot és embert választottál, hanem mert nem a legjobban használtad ki a lehetőséget... szerintem.
köszönöm a kreditet.
üdv
ati

Bánfalvi Kata válasza:
köszi az utólagos hozzáfűzést =) és szívesen =)

adott pontszám: 3
2010. március 15. | 12:54 | Aquila heliacA

én vagyok a fotozz.hu dögkeselyűje, idetelepszem a legkevesebbet értékelt képek mellé, ülök nézelődök forgatoma fejem, aztán jo 5 perc nézés utann belekezdek, most 12:46 vagy, olyan 50 körül elkezdem.

az irást.

nézzük mi az ami adott, probaljunk meg a te szemeddel gondolkozni, adott egy rozsdasvörös alapozo szinu garazsajto, egy srác fura szinu öltönyben, egy gyárkémény, hó.

ezeknek a dolgoknak a megléte még akár jo eredményt is hozhatna, ha mondjuk a szereplő egy nő lenne hapsi ruhaban, meg egy dobtáras géppisztoly lenne a kezében mondjuk egy thompson.Akkor rálehetne fogni gengszter a csaj és várja a garázs nyitást mert rabolni indulnak.de igy jelen esetben nem igazan van a képnek mondanivaloja, egyszeruen üres a kép, nincs neki dramaturgiája, ez a póz sem igazan beszédes, tehat érted vannak dolgok amik nem állnak össze egy egységgé.

szerintem szaladj neki ujbol szerezz egy csajt meg egy airsoftos thompsont, és hajrá!

technikai észrevétel az alja szük.kicsit ajanlom a messzebbről fotozast nagyobb gyutavval bővebb képkivagassal, ezek tükrében 3 ast adok:tudatos, kreatív, de javítandó

Bánfalvi Kata válasza:
Köszi a véleményt! Tök jól megírtad... ja lehet tényleg semmi mondanivalója..hmmm a póz valóban nem beszédes...
szóval tetszik a véleményed, igazat adok neked.
Nem gondoltam ezt egy olyan hű de klassz képnek, éreztem a hibát, de nekem nem állt össze...
Milyen jó kis történetet találtál ki =D később, ha még érik bennem a téma, bár nem világom a gengszterképes dolog, majd újra próbálkozok =)
Szia

A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.

adott pontszám: 4
2010. március 14. | 13:23 | sharjah

Szia , flickreren már láttam ez a fotót , tetszik is, bár van pár dolog amit nem értek, vagy éppen nem az én ízlésemnek nem jön be . :)
Nos , alapjáraton van hangulata a fotónak , de értelme nincs. Nincs a képen szituáció, semmi történés . Hó van, és egy öltönyös ember , a helyzet teljesen életszerűtlen , ha hó van, akkor valószínűleg hideg is van , kemény mínuszok , öltönybe szerintem biztosan fázna . A másik dolog hogy mit keres itt , vajon mit csinálhat, van fantáziám de ebben a helyzetben én sem tudok belemagyarázni. Sajnos ami a legjobban zavar az a tekintet , miért néz fel , nincs semmi jelentősége, semmi szerepe, hogy az égboltra néz . A vignettálás nagyon zavaró, lehet hogy középre tereli a szemet , de nagyon sokat betakar a fotóból , főleg a bal oldalon. Ja, igen, valamit kifelejtettem, öltöny mellé, sportcipőt nem igazán hordanak az emberek, ilyen dolgokra azért oda kell figyelni . :)

Szép fényeket, minden jót
Üdv: Gergő

Bánfalvi Kata válasza:
Hmmm... a kép készítésénél próbáltunk arra figyelni, hogy megjelenjenek azok az elemek, amik rá jellemzőek. És ez sajnos pont számodra azt az érzést adja, hogy a kép értelmetlen. Történése valóban nincs.
Viszont nekem nagyon tetszik a fotóban az ellentét, amit te hibának találsz=D
ohh.. hideg volt ám, fázott is szegénykém =)
Tekintetre a válaszom: a Holdat nézte =)
a vignettel egyetértek, ja lehet h tényleg nem kellett vna, mondjuk nekem az is tetszik =)
jaj, sportcipő? áá.. ő ahhoz túl patent =) meg én sem engedtem volna =D
köszi h írtál, szia

adott pontszám: 4
2010. március 14. | 11:51 | pappati

szia
a laza testtartás és a merev, nyújtott kéz nincs szinkronban. hanyagul, vállal ajtónak dőlve pl hitelesebb lenne... szerintem.
szerkesztését tekintve sokkal tágabban lett volna igazán jó. alul a lábfejnél is nagyon szűk, de az egész beállítás is sokkal több teret igényelne.
ez az elmerengés, ill. a tekintet iránya nem szerencsés, hogy a világűrbe mutat. nehéz elképzelni, hogy valóban van ott látnivaló, ellenben nekünk a lehető legtöbb szemfehérje jut, amit ki tudtál préselni a modelledből. ez semmiképp nem előnyös és mindenképp javítandó. inkább földközeli dolgokra tereld a tekintetét és hozzád közelebbre.
színvilág talán még picit nyers, de ez szubjektív, viszont a vinyetta mindenképp tovább szűkíti az amúgy is kicsi teret... szerintem.
üdv
ati

Bánfalvi Kata válasza:
Hali!
volt amúgy hátradőlős is.. =)
ahan, alul valóban szűk, amúgy volt látnivaló( a Hold =D)
Köszönöm, a segítségedet és a véleményedet, majd átgondolom még egyszer a képet.
A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.