BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2009. december 13. 22:51
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés ideje : 2009-12-13
Első

Barátaim az első babájukat várják. Nekem az első kismamafotózás. Ez az első kép a sorozatból. S szintén az első abból a sorozatból, amit egy jótékonysági vásárral egybekötött kiállításra kértek. A szöveg is ezért került rá. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2009. december 14. | 19:42 | Radovics János

"Jóindulatú fotó". Amit sugároz, és ahogy ezt teszi, az nagyon finom. A téma kedves meghitt. Ennek megfelelő a ff hatás: szép, kellően kontrasztos, de a világos szépen dominál. A hölgy sötétebb haja nagyon szépen harmonizál az írással, és "keretbe" fogja a témát. Ez a remek szerkesztésnek köszönhető. Tetszik, hogy a hölgy kezét emelted ki, mert nem a "pocak" a lényeg. A szeretetet, védelmet mutató kéztartás csodálatos szimbolikus értelmet nyer az idézet által. Mintha az isteni szeretetet jelenítené meg.
Engedd meg nekem, kérlek, hogy felhasználjam ezt az alkalmat arra, hogy a nagyon találó címnek még egy jelentését őszinte kívánságként leírjam. Első baba születése, első kismamafotózás, első a sorozatból.....de az írás legyen mindenek előtt az első...!Ezt kívánom mindnyájatoknak szeretettel.
Gratulálok R.J.

makszem válasza:
Kedves János! Nagyon köszönöm a részletes, kedves és szintén jóindulatú értékelést.
Külön köszönöm a kívánságot! Ez volt az egyik oka a hosszú szünetnek, a fotózás alábbhagyásának nálam: nem akartam, hogy a fotó az Ige elé kerüljön.
Köszönöm, és további szép estét kívánok! mákszem

adott pontszám: 5
2009. december 14. | 14:30 | ningbo

Jó a szerkesztés, az élesség és a színvilág. A mélységélesség megválasztása kitűnően vezeti a szemlélő figyelmét a középpontba. A tónusvilág miatt a kép balra billen, de ezt jelen esetben ellensúlyozza a szöveg, mely ezt még indokolttá is teszi. Kedves emlék lesz az évek múltával.

Tetszik, grat.

makszem válasza:
Köszönöm a ningbo az átgondolt, részletes értékelést. Örülök, ha tetszett. Üdv, mákszem

adott pontszám: 4,8
2009. december 14. | 09:55 | Consuello

Szia! Igazán megragadó kép. Hangulatából kiéerzem azt a letisztult békességet és harmóniát amit csak az anyák éreznek. Amit én másképp csináltam volna, hogy a kismamát egy kicsit jobban megfordítom, hogy jobban látszodjon a pocak, és a kezeit is jobban leengedem. De ez csak az én vélményem, gratulálok amugy hozzá.

makszem válasza:
Kedves Consuello! Köszönöm a véleményt és a tanácsot! Üdv, mákszem

adott pontszám: 5
2009. december 13. | 23:14 | -vadvirag-

Magával ragadó felvétel, szinte érzem a várakozás hangulatát, ezt adja számomra a fotód! Bár nem látszik a kismama arca, mégis meghitt, személyes fotó szolid tónusvilággal. Szinte érzem, mennyire lágy a lány érintése a pocakján. Illik a pillanat varázsához a diszkrét idézet: mind tartalmilag, mind tipográfiailag telitalálat.


Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

makszem válasza:
Kedves -vadvirág-! Nagyon köszönöm a kedves szavakat! S a kredit... elámultam. Köszönöm! Üdv, mákszem