BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,11
KATEGÓRIA: absztrakt
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2009. június 17. 19:34
..

imazászló (mantrákkal teleírva) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4,5
2009. június 22. | 09:51 | NZsuzsi

Különleges a perspektiva, különleges a téma is. Sokak számára nehezen elérhetô. Sokan nem is ismerik ennek a világnak a varázsát a hitvilágát és lehet h nem is láthatják majd egyszer sem. Akit érdekel és megérint keresi a kapcsolatot. Sosem jártam még ezekben az országokban de nagyon szeretnék. Neked szerencséd van. Számodra könnyen értelmezhetô ez a kép. De azok számára akiknek még nem nyilt meg ez a világ nagyon keveset mutat. Ha nem írod ide a cimet nem tudja senki h imazászlót lát éppen.Szép a kép. És érdekes is és egyedi is. De vajmi keveset érzékelek a misztikus és számomra igen vonzó életformából, melyet remélem egyszer én is saját szememmel fedezhetek fel. A technika és az alkalmazott szûk dof szerintem egy sorozat tagjaként már megélne. Így magában kevés kapaszkodót ad. Persze nem kell h minden kép meséljen néha kellenek a nehezebben értelmezhetô képek is de talán egy képpáral erôsebb lenne a hatás. Most nagyrészben csak arra tudok hagyatkozni amit leírtál a kép mellé mert a képed magától nem beszél. Ezt azért hiányolom. Amikor egy mások számára ismeretlen világot mutatok meg én szeretem hagyni a nézôt bámészkodni, mélázni, utazni a képben. Sok képed ilyen. Ez kilóg a sorból:) Amivel nem az irom h gond lenne vele csak hiányérzetet hagy.

Xarmapa válasza:
Koszonom, valoban egy sorozatban jobban ertelmet nyerne, ezzel most nem az volt a celom, hogy ertelmet nyerjen a kep, egyszeruen csak csak az elvont kepi megjelenites tetszett meg

2009. június 19. | 21:08 | GSPhoto

Helló!

Kinyomtam az értékelést de ahogy látom kár volt :D én is szívem szerint 4est adtam volna erre a képre mert hangulatában kellemes, de kíváncsi lennék egy olyan verzióra is ahol kevesebb a homályos rész. Ha készült olyan verzió is valahogy, valahol megtudom tekinteni? =D

Üdv: GSPhoto

Xarmapa válasza:
Koszonom, most igy hirtelen nem is tudom, a honlapomon sok foto van fent Bhutanbol, de imazaszlost lehet hogy nem tettem fel, itt meg nem akarok egy zaszlos szeriat megjelentetni, egy eleg belole :)

adott pontszám: 4
2009. június 18. | 20:12 | indiántáncz

Nem kevés egy kicsit az éles és sok a homályos?
Ha mondjuk pont az ima egy sora lenne éles, akkor még talán volna értelme ennek az aránytalanságnak (éles-homályos).
Minden esetre látszik, hogy nem csak egy elkattintott kép, ezért kiváncsian várom a válaszod, remélem lesz kedved pár sorral elűzni a kép megértését akadályozó homáááályt :)
Remélem nincs harag.
Üdv, Timi.

Xarmapa válasza:
Köszi, több verziót készítettem, nekem személy szerint az tetszett legjobban ahol valóban csak egy vékonyka csík éles, de az a kép önmagában még kevésbé értelmezhető. Ezt nem magyaráznám, számomra így esztétikus

adott pontszám: 4
2009. június 17. | 21:16 | Kaviaar

Hát előre jelzem hogy az értékelésem és véleményem teljesen szubjektív mivel sem kategóriában sem egyébben nem adsz sok kapaszkodót.

Én még nem láttam ima zászlót, funkcióját sem tudom, csak tippelem hogy talán valami arab dolog lehet. A képed alapján nem is tudok meg semmit erről. Úgy érzem hogy olyan szemszögből mutatod meg ezt a dolgot ami csak annak ad plusszt aki tudja miről van szó.

A kiragadott részlet esztétikájával is lehet vitatkozni, nekem inkább csak egy objektív tanulmány: "ilyen tárgytávnál, rekesznél, ilyen az obid éles tartománya és a bokeh".

Lehet a hiba bennem mint befogadóban van, ha másképp látod nem kell elfogadni a feedback jellegű értékelésem.

Xarmapa válasza:
Köszönöm. Bár adhatnék több kapaszkodót, nem szeretem előre magyarázni a képeim, legyen akkor csak egy esztétikai élmény :) Valószínűleg egy megfelelő sorozatba illesztve tényleg többletértékkel is bírhatna. Buddhista imazászló erős szélben, rendkívül sűrűn mantrákkal (imákkal) teleírva, így talán a bokeh is több kicsit egy esettanulmánynál