BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,56
KATEGÓRIA: állatok
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2009. április 20. 23:19
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Balaton/Révfülöp
  • Készítés ideje : 2008-07-15
(drót)kötéltáncos

Valóban kiégett egy pár helyen. Ne ezt írjátok. Ne is írjatok, csak nézzétek. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3
2009. április 22. | 11:36 | Fantom

szia!
ez egy fotos oldal ahova feltoltunk fotokat, mindenkinek jogaba all megnezni es ertekelni a kepet. nem kerheted azt, h ne irjanak ra mert akkor annak semmi ertelem nincs. ha felraksz egy kepet akkor valalnod kell, h kaphatsz ra meleget es hideget is egyarant. latom, hogy tudataba vagy a kep hibajaval ami az eros feny viszonyok voltak. nem tagadom, nekem is vannak olyan kepeim amelyek tele vannak hibaval es megis a kedvencek koze tartoznak, de akkor felrakom nem pontozhatova es nem mergelodok azon, hogy mindenki ugyanazt mondja el amit en mar elore is tudtam. oszinten az allaton nem zavar az a kicsi kieges, nekem nem aval van bajom, hanem a hatter kuszasaga, nagyon zavaro es most sem a kiegesekre ertem, hanem a sok szinfolt. egy masik hiba az a szerkeztes, kozepre veted az allatot.
remelem nem sertettelek meg de ez most nagyon ki kivankozott.
tovabbi sok sikert kivanok es szep napot!
udv

neonkameleon válasza:
Szia!
Természetesen nem haragszom, sőt örülök, ha valaki mégis hozzászól, mert ez azt jelenti, hogy nem csak egy ránézésre 2-3 másodpercre vélte a képet, és csak kreditért véleményez. Ami azt illeti, a bogár direkt van középen, de így utólag már én is rájöttem, hogy a szeme kellett volna, hogy középre kerüljön (nempedig a teste).
Az meg, hogy ne írjatok, nyilván nem azt jelenti, de nem gondolnám, hogy te ezt tényleg komolyan vetted. Azért írtam, hogy ne kapjak olyan véleményt, hogy: tökszép, tetszik; nemszép-nemtetszik. Hanem a mögöttes tartalommal és gondolattal rendelkezőket inspiráltam a hozzászólásra.
Köszönöm, hogy véleményeztél.

adott pontszám: 3,9
2009. április 21. | 23:58 | kayla1

Helló! Igen, az hogy kiégett pár helyen az csak 1, a többi probléma közül.Túl erős volt hozzá a fény, ezért sokkal nagyobb rekesszel kellett volna,és picit alulexpoval.A háttér nagyon részletes ezáltal a lényeg elveszik benne.Kicsit közelebbről és nagyobb zoommal, a háttér is mosottabb lett volna. De ha már így alakult,akkor utólag is mosottabbá lehetett volna tenni.Az élesség nem rossz.de az erős fény miatt nem tökéletes az sem. nem elég részletes a (drót)kötéltáncos.
További jó képeket
Üdv. Kayla

neonkameleon válasza:
Köszönöm a véleményed. A gépem miatt nem tudtam jobban zoomolni, valamiért a macro módban sem lehet a teljes zoomskálát használni, mert betompul az élesség, és kiírja, hogy túlzoomoltam. Közelebb ne mertem menni, mert így is már majdnem elrepült. A rekesszel, és expoval kapcsolatban köszönöm a tanácsaidat, hasznosítani fogom őket!

adott pontszám: 4
2009. április 21. | 08:41 | damcigpa

jó akkor nem írok :)

kicsit, mintha túl lenne élesítve, de ez ekkora formátumban mindig csalóka. Afények valóban erősek, ezen még ps-ben is lehetett volna javítani talán.
amivel könnyen emelhető a kép értéke az egy tudatos vágás a jobb felső sarok behűzásával
érdemes lenne beszerezned egy makrólencsét....

neonkameleon válasza:
Köszönöm az értékelést. Nem nagyon tudom, hogy amolyan fél kompakt gépekre lehet-e markró és egyéb lencséket (vmi halszem optikát utánzó dolgot, vagy mást, pl szűrőket), ennek sosem olvastam utána, de úgy gondolom az efféle gépekre nem is lenne/van sok értelmük.
Köszi, hogy benéztél.
Legjobbakat!