BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,7
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2008. november 21. 10:04
  • érzékenység: ISO 100
  • fókusztávolság: 6
  • rekeszérték: F2.8
  • zársebesség: 1/15
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Szolnok
*REPLAY*

Első fotóm itt az oldalon. Pontosabban a második, de az első el lett utasítva. Őszinte(!!) véleményeket várok, mit kellett volna másképp... 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2008. november 22. | 16:21 | lionsleeps

igen, amatőr oldal. ergo az itt lévők közül senki sem a fotózásból él meg, nem profi fotósok (bár azért akad...)

igazad van, tényleg van még itt olyan kép, ami mögött nem sok tudatosság van... ki is esik a gazdája :) de nézz szét pl a kategóriák legjobb képei között ;)

próbálj meg olyan képet készíteni, aminek van valami mondanivalója, vagy csak szimplán kellemes a szemnek, jó nézni (színeket,formákat, stb.)

sajnos ezek közül egyik sem teljesül ezen a fotón.

persze ez csak az én egyéni véleményem, lehet más máshogy látja... nekem is van sok olyan képem, amire azt hittem hogy húdejó, aztán kiderült hogy mégsem tetszik annyira az ittlévőknek. de nekem tetszik, és az a lényeg :)

nah egy szó mint száz, fotózz sokat, nézegess sok képet, olvass sok értékelést, lehet itt fejlődni ezzel az oldallal ;)

szép fényeket!

persecutor válasza:
Akkor megnyugodtam, hogy talán van itt keresnivalóm.
Lehet, hogy elsőre nem választottam valami jó bemutatkozó fotót. (talán van ennél jobb is) Csak azok a fránya pontok nem akarnak összegyűlni.
Egyébként jártam már így egy hasonló oldalon, hogy amit nagy várakozással tettem fel, arra szinte senki sem reagált, amit pedig "csak úgy" feltöltöttem, arra viszont özönlöttek a jobbnál jobb vélemények. Ki érti ezt?
Talán azzal magyarázható, hogy nagyon szubjektív dolog ez a fotózás!

adott pontszám: 2
2008. november 22. | 14:59 | lionsleeps

szia, és üdv az oldalon!

hát lehet nem fogsz örülni a véleménynek, de te kérted hogy őszinték legyünk.

ne sértődj meg légyszi, de nem tudom másképp kifejezni magam: leginkább azt kellett volna másképp, hogy nem töltöd fel ezt a képet :S ez neked otthon tök jó, hogy lefényképezted a replay gatyádat, vagy akármi ez, de ez egy ilyen oldalon nem állja meg a helyét. nem látok mögötte tudatosságot, szándékot. gondolom tetszett a makró mód, és azért lőtted ezt a képet. ha már mindenképp ragaszkodsz ehhez, PS-ben image/levels-en állíts, vagy csak katt az auto-ra, aztán contrast-al is játszhatnál, végül pedig a shadow/highlight opció. próbáld majd ki, szerintem már jobb lesz látványilag. esetleg ff konverzió, vagy valami. de ez így szerintem kevés.

persecutor válasza:
Köszönöm az átfogó véleményed!
Nem tudom, mik a szokások itt. Azt hittem, ez egy amatőr oldal, ahol olyan tagok is jelen lehetnek, mint pl. én és helyet kaphat egy ilyen fotó, mint pl. ez. Nézegetem már egy ideje a feltett fotókat...hááááát, találtam már nem is egyet, amiben én a tudatosságnak még csak szikráját sem véltem felfedezni.
Nem bántottál meg, sokkal erősebb vagyok én annál!
Amit az utómunkával kapcsolatban írtál, ki fogom próbálni. Kíváncsi leszek a változásra. Bár eredetileg tök így nézett ki a gomb, ahogy a képen van!
(nem ébresztem fel benned az alvó oroszlánt!)

adott pontszám: 4,8
2008. november 22. | 13:14 | Dzsudee

Szia! nagyon jó kis makrófelvételt szerkesztettél össze. Szépek a színek, és nekem a gomb elrendezése is tetszik. Egy dolog amit megjegyeznék, hogy jobb lett volna, ha az egész gomb látszik:) De nem zavaró. Nekem nagyon tetszik, főleg h első képed!
Grat
Dzsud

persecutor válasza:
Köszönöm szépen!!!
Végre rajtam kívül másnak is tetszik. Amit mondasz, abban lehet valami. Több beállítást is próbáltam, ez lett szerintem a legjobb. Bár lehetett volna még forgatni, ahogy korábban már javasolták, de ennyire nem akartam sablonosan megjeleníteni.
Köszi még1x!

adott pontszám: 4
2008. november 21. | 13:41 | roxor

szia, én talán picit messzebbről fotóztam volna, többet mutatva a környezetből. gombot egyenlő távolságra szerkesztve a jobb oldaltól és a kép aljától. vágásnál úgy forgatnám, hogy valamelyik varrat a sarokba fusson ki.....talán így több tudatosságot mutatna a fotó
üdv.

persecutor válasza:
Ha többet mutatok az anyagból, akkor a gomb elvész a térben. Nem?
Itt a gomb lenne a fő hangsúly (a cím is erre utal) a környezet pedig csak sejteti, hogy egy farmergombról van szó!
Több variáció készült, de ez mellett voksoltam. Sajnos az én gépemmel nehéz megvalósítani (vagy csak én vagyok ilyen béna?) amit valójában szerettem volna.
Köszi a szerkesztési ötleteket, elmentettem a memóriámba! :))