BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2008. november 18. 15:02
vissza a nyárba...

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4,8
2008. november 18. | 17:44 | ghal

Nem ér! Ilyen borongós, hideg napon ezzel a címmel elcsábítani a zsűrit... Még jó, hogy a képen nem két gyönyörű női láb látszik, mert akkor aztán végképp óvást nyújtanék be:-))

Komolyabbra fordítva, nagyon jó, ötletes a kép, és a megforgatott háttér megvalósítása is ragyogó. Szívesen fogadnám, ha írnál egy pár szót arról, hogy hogyan csináltad!

A komolyságot és a tréfát ötvözve, a lábakkal van egy picike bajom. A szőrmennyiség - hm, lehet, hogy a női bírálókra izgatóan hat, de engem kicsit lelomboz, de ez nem bírálati szempont. Fotós probléma viszont, hogy a lábakat mind vágás, mind élesség, mind fényerő tekintetében túlságosan nagyvonalúan kezelted ahhoz képest, amekkora hangsúlyt kapnak a látványban. Ezek a vezetővonalak, amiken az ember szeme végigszalad egészen a függőágy rögzítéséig.
Még jobb lett volna az eredmény, ha egy olyan képből indulsz ki, amin a lábak kifogástalanul, élesen, azonosan megvilágítva lettek lefényképzve... De a kép így is nagyon-nagyon jó. Gratulálok.

marko0915 válasza:
Kedves Ghal!
Nagyon köszönöm az ötletes és humoros hozzászólásod!
Először leírom hogyan készítettem és akkor világosabb lesz hogy miért nem lett tű éles a kép. Megvilágítás csak a levelek között beszűrődő napfény volt. valamikor kora délután készült a fotó, úgyhogy volt elég, tehát iso 100, 22es rekesz(lencse 16mm ekv) jól meghintáztattam magam a hintaágyban és a hosszú záridő miatt maradt meg a mozgás a képen, lett egy pár életlen is(az persze sokkal jobb lett, de hat az nagyon életlen lett. Próbálkoztam a zoomolással is de az már kivehetetlen lett.
A szőrős lábamról nem tehetek 20 éve még nem volt ilyen :) de akkor meg nem volt fgépem :)
Észrevételed egyébként jó, túl fényes a lábam, ps el próbálkoztam de csak bénáztam úgyhogy hagytam így.
Üdv. Márk

adott pontszám: 4,9
2008. november 18. | 17:03 | CsabaF

Mikor kicsiben megláttam nem tudtam rendesen kivenni, hogy mit ábrázol a kép, aztán megnéztem nagyban és elkezdtem röhögni.
Nagyon ötletes a kép. A lábon a fény egy kicsit túl sok lett, a fa törzsén perig túl kevés, de ezek egyike se vészes, nem igazán zavaróak.

marko0915 válasza:
Szia, köszi a véleményt teljesen igazad van!Tanulgatom a ps-t,később talán nem okoz ezek javítása problémát.

Üdv. Márk

adott pontszám: 5
2008. november 18. | 16:58 | lombosfa

Hy!

Baromi jó.Jó az ötlet és ügyes kreatív a konpozíció.Billegsz a képen vagy a zoommal játszottál?Király!

marko0915 válasza:
SZia, örülök hogy tetszik a kép!
Igen meghintáztattam magam + hosszú záridő így jött össze.
Üdv. Márk

adott pontszám: 4
2008. november 18. | 16:27 | Álomfejtő

Tényleg ötletes, de a vágásnál zavar a jobb láb comb feletti rövidnadrágos belógás... hatásosabb lenne enélkül; a hideg színvilága is egy kicsit érdekes, - nyáridézőként hiányzik valami "meleg" a képről...

marko0915 válasza:
Szia igazad van a színvilággal kapcsolatban, nem is értem hoyg miért nem tűnt ez fel nekem, na mindegy, a lényeg hogy jogos. A nadrág belógása szerintem kell, bár lehet jobb lett volna több belőle.
Köszi a hozzászólást!
Üdv. Márk

2008. november 18. | 16:16 | user

- ötlets, grt!:)

marko0915 válasza:
Köszi! :)