BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,29
KATEGÓRIA: tárgyfotók
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2008. február 3. 22:20
69

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4,9
2008. február 7. | 11:07 | Jakobinus

Szép kompozíció, kreatív munka. Az élesség és kivágás megfelelő, a beállítás tökéletesnek mondható. Egyedül a kanálon látok egy kicsit nagy becsillanást. A megvilágítással lehetne még játszani, hogy érdekesebb árnyékokat kapjunk, hogy jobban "éljen" a kép.
Jó kép, gratula! jakobinus

Laci73 válasza:
Köszönöm szépen, hogy hozzászóltál. Valószínűleg igazad van. Megpróbálom úgy is.

adott pontszám: 5
2008. február 5. | 17:44 | Aszpirin

Sok hasonló kanalas-villás képet láttam már, és mindig lenyűgöz, hogy milyen sok dolgot ki lehet fejezni egy olyan egyszerű eszközzel, mint pl. egy villa. Ez is nagyon jó, kifejező kép, és az ember minél tovább nézi, annál több kapcsolatot fedez fel a cím és a kép között... pl valószínűleg nem véletlen, hogy a villa épp a kis lyuk környékén érinti a kanál nyelét és fordítva :-))) Nekem nagyon tetszik a kép, tetszenek az egyszerű tónusai, tetszik hogy a szokáésossal ellentétben itt kissé matt a kanál és a villa, tetszik a fehér alap a diszkrét árnyékkal, tetszik az átlós megfogalmazás és végül de nem utolsó sorban: nagyon tetszik az ötlet! Hogy m i nem tetszik? Na ilyent most hirtelen nem találok, de dem is nagyon keresem... :-)
Szerintem nagyszerű kép!!!

Laci73 válasza:
Valóban jól esik az elismerésed! Köszönöm szépen! Van egy olyan érzésem, hogy te még felettéb nagy érdeklődést mutatsz a másik nem szépsége iránt. Azt hiszem, ez a kép csak annak mond valamit, aki még tudja miről szól a dolog, és csak ő tudja értékelni.

adott pontszám: 1
2008. február 4. | 08:03 | leyka

Olyan mint egy Rorschach-teszt: bármit gondolhatsz, bármit beleláthatsz, megmondom ki vagy!
Csak egy nem jól világított, közhelyszerűen szerkesztett, csúny eszközöket választó blöff-kép. (Villa-kanál az absztraktban gyönyörűségesek vannak!)

Laci73 válasza:
Hát most ezek alapján én valóban meg tudnám mondani, hogy te ki vagy! :-)) Köszi.

adott pontszám: 4
2008. február 4. | 07:21 | Rijn

Szia,

Humoros. Szeretem az ilyen képeket, viszont kicsit üresnek érzem. A matt fém pedig tovább erősíti ezt az érzést. A nagy fehér alapon matt fém véleményem szerint kicsit unalmas hangulattal jön vissza de cáfolj meg ha gondolod. A másik dolog az érzékiség. Vicces az elképzelés és vicces a 2 'modell' megválasztása is, viszont nem érzem azt az érzékiséget amit mondjuk érzeztem mikor egy hasonló ötlettől vezérelt képet láttam csak fogkefékkel. Ha ismered esetleg akkor tudod miről beszélek, ha nem akkor sajnos nem tudok linket adni pedig azt hiszem fotózzos illető képe volt. Ötlet jó, kicsit dolgozni kéne azon hogy kívánja egymást a két 'modell'.

szia,
-R

Laci73 válasza:
Lehet, hogy a müszaki mivoltomnak köszönhető, de engem lenyűgöz a matt fém színe, ha az titán. Bitzos igazad van sok mindenben. Köszönöm, hogy értékeltél.

adott pontszám: 4,5
2008. február 3. | 22:45 | S.Zsolt

Milyen erotikus... :-)

Jó ötlet, a megvalósításba is csak egy kicsit lehet belekötni. Jobban tetszene, ha a háttér teljesen fefér (akár kiégetett) lenne. Így az egész kontrasztosabbá válna. Talán FF-ben jobban mutatna, de ez már nem róható fel hibaként.

Ötletes, de javítandó! :)

Laci73 válasza:
Köszönöm. Direkt nem FF mert nekem nagyon tetszik a titán színe. A háttér texturája pedig talán egy lepedőre hasonlít szerintem. :-))