BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,95
KATEGÓRIA: digit. illusztráció
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2007. november 26. 15:06
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Sopron
  • Készítés ideje : 2007-11-25
Soproni Zöldkőfóbia

Hála Impresszáriónak, már kövekkel álmodom 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2008. január 4. | 09:30 | Zoran_2

élnek a macskakövek, macskaszemszínben -JÓ!!

vera27 válasza:
Köszi

adott pontszám: 5
2007. december 20. | 22:29 | Fiká Zoltán

Álomszerű, a lerástól független ez ugrott be elsőnek. Pedig az álmok nem is ennyire szinesek és korántsem ennyire tökéletesen szerkesztettek. Csupán a képzeletünkben tűnik utólag ennyire szabályosnak. Nagyon precíz, kicsit fura, hogy egy ennyire egyszerű témát is lehet jól tálalni. GRATULÁLOK! és emészt az irígység :(

vera27 válasza:
Köszönöm, ne emésszen semmi, a téma az utcán hever, csak...
Nézd meg légyszi impresszárió képeit, tőle az ihlet! A Zőld Kő projekt, fantasztikus!!!

Szevasz: Vera

adott pontszám: 4,3
2007. december 17. | 09:08 | cloor

Szia, jó lett a kép. Érdekes színekbe keverted a macskaköveket, de jól áll nekik.:) Ami nekem kicsit zavaró, hogy jobbról az íven belüli területből is látszik valamennyi. Ha egy pár centivel arrébb vágod (megőrizve ezt az ötletes négyzet alakot), akkor csak a kövek "metálzöld" formáit látnánk és úgy szerintem ütősebb lenne. Egy mutatós keretet is elbírna a kép szerintem. Minden jót! Cloor

vera27 válasza:
Kösz!

adott pontszám: 5
2007. december 5. | 13:08 | -vadvirag-

Ilyenek lehetnek az utak Óz Smaragdvárosában (igaz ugyan, hogy oda sárga út vezet, de a városon belül tuti ilyen)! Nagyon szeretem az árnyalatait, megnyugtat, beszippant a fotó: egy kövön látszik, hogy Óz lelkes hívei próbálkoztak a sárgára festéssel, de nem sikerült nekik.

Egy kreditet küldenék Neked, egyrészt a kreativitásodért, másrészt pedig azért, mert nagyon szeretem olvasni az értékeléseidet. Galád módon mostanában nem pontozhatókat töltöttem, és ezúton is szeretném megköszönni a figyelmed és az értékes gondolataidat.

Amúgy nagyon jól illik a képhez a négyzetes vágár és ez az élénk színvilág.
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

vera27 válasza:
Szia!

Hihetetlen! Egyszer azt írtam Valakinek, (nem is Akárkinek)hogy minden, mindennel összefügg! Most, hogy olvasom az értékelésedet,Ózról, nem akarok hinni a szememnek. Ilyen NINCS!
Hogy értsd is, hogy mit akarok mondani, légyszi nézd meg impresszárió Zödkő sorozatát, ez összekötődik az Én képemmel, a sorozattal, és azzal a csodálatos sugallattal, amit Dorkáról fogok írni impresszáriónak, a Te "múzsaságodnak" köszönhetően.

Szevasz: Vera

adott pontszám: 5
2007. december 2. | 23:20 | MazsolA63

Ilyen zöldet! Utoljára talan valami bogár feneken lattam a nyaron. Nagyon jo! Ugyes meglatas.Mar elonezetiben is kilog a sorbol.Nem tudok hozzatenni.Otos.Zoldcsillagos.

vera27 válasza:
Köszönöm szépen.

adott pontszám: 5
2007. november 28. | 09:03 | katka1015

Érdekes hangulatot árasztó kép, hatásos a színvilága! Nekem bejön, gratula!

vera27 válasza:
Köszönöm szépen!

2007. november 27. | 19:01 | rajli

Delirium tremens, mióta lány vagy nehezebb a felfogásod!

vera27 válasza:
Bocsi, de Én haladó vagyok!

2007. november 27. | 18:50 | rajli

Érdekes magam is vagyok vele, de olyan érdekesek, hogy mindig a falból jönnek elő! Telirummal a kredenc lehet?

vera27 válasza:
Telirummal a kredenc lehet?
Ezt nem értem!!!!

Én nem figyelem, hogy honnét jönnek, csak látom, hogy sétálgatnak a paplan tetején.

2007. november 27. | 18:30 | rajli

Vera!
Te akarsz tőlem valamit, mert mindenbe belekeversz! Csak a Te kedvedért, hogy ne halj meg butuson!
Az aranyos rózsabogár (Cetonia aurata), bármilyen meglepő a ganajtúró bogarak családjába tartozik, azon belül a virág bogarak alcsaládjába. Nagysága 1,4-2,3 cm. Érdekessége még, hogy fényes színezetét nem festékanyagnak, hanem a legfelső kitinrétegen kialakuló fénytörésnek köszönheti. Ime egy jó példa, hogy jutunk el a kockakőtől a ganajig! :)))
Üdv: Laci

vera27 válasza:
Csak terjesztelek!
Ezt Én mind tudtam! (miután elolvastam a TIT előadásodat!)
Sajnos engem mindíg patkányok és férgek vettek körül. Bár, amióta sokszor jobban szeretem a finom borokat, nem tudom miért, de megjelentek az egerek. ???

Szevasz: Vera

adott pontszám: 5
2007. november 27. | 18:10 | rajli

Sopron csodálatos város lehet. Mifelénk a kockakövek egyszerű bazaltból vannak és azok feketék. Ott drágakövekből rakják ki még a járdákat is? Hiába nagyon közel van nyugathoz! Absztrakt kategóriában is megállná a helyét. Érdekesen szerkesztett, jó kontraszttal, az utómunka kifejezetten jót tett neki. Ízlésed mindenesetre elég furcsa, én szőkékkel és vörösökkel szoktam álmodni! (Már csak az álom maradt)
Gratulálok: Laci

vera27 válasza:
Sopron, nem csak csodálatos, hanem nagyon gazdag is. Kb. 8-10 éve úgy elloptak tőlük 2 milliárd forintot, hogy azóta sem hiányzik, ha tőlem ellopnának ennyit, akkor nagyon megérezném! Egyébként ezek féldrágakövek, és csak ott vannak lerakva, amerre Én járok, tehát mindenhol!

Szevasz: Vera

2007. november 26. | 21:43 | ERKDP

Jajj Vera, nem csodálom, hoyg nem találjátok, hiszen nálam van... és még ti akartok typisch poncichter sein... ne', es geht net!;)

vera27 válasza:
Úniós tudásom nem engedi, hogy minden nyelven értsek, de annyit tudok, hogy a Poncichterek babot termeltek a szőlőben, és zöld követ csak azért ismerik, mert azon közlekedtek a jó kis borozóba, ahol legyegyezték a történetüket. Festők utcája kezdetének elejétől jobbra van a kocsma, Keresd meg!
Látom, lassan, lassan, csak soproni leszel!
Szevasz: Vera

2007. november 26. | 20:33 | Tgely

Ez zöld, akkor mi az aranyos rózsabogár?
:-)

vera27 válasza:
Természetesen aranyos!
Kérdezd rajlit, Ő ismeri ezeket a dolgokat, mert Ő egy csodabogár!(hogy hazudok!)

adott pontszám: 4,4
2007. november 26. | 20:12 | ERKDP

Egy kis hazai kövezet... úgy nézem a Fő térről ugye? Tetszik ez a smaragdos színvilág. Az aranyba hajló kő a jobboldalon (eltérő színének és az ívnek köszönhetően is) egyből magára vonja a figyelmet. Eltaláltad az arányait is. Kockakőhöz mi passzolna jobban, mint a négyzetalak:) Talán icipicit jobbról többet mutattam volna, de ez már csak szőrszálhasogatás!

vera27 válasza:
Őszintén, nem emlékszem! Jobbra már nem mehettem volna, mert egy fa volt a közepén. Persze ez ment, mert maximálisan igazat adok! Ha már hazai környezetet említesz, akkor ez azt sejteti, hogy soproni vagy! Hoppá! Láttad a zöld követ? Tudod, hogy hol őrzik? Ha nem, akkor nem vagy soproni! Nézd meg impresszárió fotóit a zöld kő ügyében, majd rájössz, hogy ez nem olyan egyszerű, s ha szeretnél irigyelt, valódi soproni lenni, akkor keresd meg és nézd meg a ZÖLD KÖVET!
impresszárió nem segít, csak figyeld, mert Ő valódi soproni szeretne lenni és garantálom: AZ IS LESZ!
Jó szórakozást és köszönöm, hogy megnézted a képem!
Szevasz: Vera

2007. november 26. | 19:43 | parfüm

Sopronba smaragdon sétálnak!
ez aztán a luxus!
Ezüstben csillogó kockakövek rejtélye!

Lassan elmúlik az emléke is a ZÖLD KŐ fóbiának.. mi is volt.. vagyis hogy is volt... kinek is volt micsodája?:)

Ólmos fagyos semmiség, szóval nézz a lábad elé!

Jó lesz ez!

vera27 válasza:
Nem múlik el semmi, csak húzódik! Nagyon nagy próbatételeknek kell megfelelni, dicső felderítőnknek: Először is többször kell írni, telefonálni az őrző igazgatóbácsinak, akinek még helyettes valakije is van. A szabál, meg szabál!!!
Az is az Ő próbatétele, hogy így novemberben, ne engedjen senkit a zöld kő közelébe. Ezt már teljesítette, mert, csak mi kerestük a követ. Mindenki segítőkész volt, átirányítottak a régészbácsihoz, akinek nagyon örültünk, de kiderült, hogy Ő művészettöténész. Szuper Man! Most már fotos barátunknak, csak egy próbatételt kell teljesíteni, lentebb olvashatod! Ezek után, vagy díszpolgár lesz, vagy fotostanfolyamokat fog tartani Kecskeméten!
Kishitű! Fogsz Te még Sopronban merítettpapíron íródott igazolást venni, hogy láttad a zöld követ, tehát voltál SOPRONBAN. Gyüjcsééé!
Köszi, hogy megnézted, Te is fotózol?
Szevasz: Vera

2007. november 26. | 18:20 | aki tud

Szia!
Nekem van egy kis összefüggés a soproni zöldkő kutatással összefüggése:D De amúgy nagyon tetszik a kép! Akár még feket fehérben is eltudnám képzelni akkor nagyon régies hangulata lenne!

vera27 válasza:
Bizony, rengeteg az összefüggés! Nem bírtam tovább és elmentem megnézni a zöld követ. Gyönyörű és izgalmas. Lefotoztam, d e csak az impresszárió teheti fel, mert övé a koncesszió.
Köszi!
Szevasz: Vera

2007. november 26. | 18:17 | impresszárió

ha némáááá?:)))

vera27 válasza:
Ha némáááá? Igen némááááságot fogadtam!
Megnéztem a zöld követ, nem bírtam tovább!
Nagy titokba mentem Sopronba, hogy ki ne derüljenek a dolgok, olyan titokba mentem, hogy Én is csak ott tudtam meg, hogy Sopronba vagyok.
Szevasz: Vera
U.i: Megéri a fáradságot! A rettentő rugalmas igazgató bácsi azt mondta, már csak az utolsó próbád van hátra, két napot leszel egy kalodában a főtéren és nézegetned kell a neorealista faházakat.

adott pontszám: 4,8
2007. november 26. | 18:16 | impresszárió

Közhírré tétetik, hogy elvetemült fajták kivívták haragom, és a következő büntetésre ítéltetik!
Feje porba hulla volna, ha titkok örzője nem ugyanazaz ember volna. Mivel e két emberfia egyezősége bebízonyított vala, így a büntetéstől a magas és mélyentisztelt elálla vala.

Na szóval ha mégeccer úgy járni tetszik Sopron városába, hogy az előttem eltitkolódik a fejvétetés beigazolódik!

A képről: Absztraktnak is beillő és az oly sok macskaköves kép után is tud újat mutatni, ráadásul jó szerekeztésben. A zöld szín pedig csak nem a Zöld kőre utal? ja igen a címben benne van!

A talány már csak az, hogy vajon miért nem értékeli senki és ráadásul vajon ki KÖVETte el e művet????

Lepleződjék hát ki az aki az én kis sorozatomat nyomon követi???

Nagyon hízik a májam ám, hogy valakinek a fóbiája lehetek!!!
Ezt köszönöm!!!!

vera27 válasza:
Köszönöm!
Mostanában nem megyek, mert, már minden követ lefotóztam! KŐ???

2007. november 26. | 15:37 | varga tibor

Jól van , látom találtál néhány zöld követ végre.
:-))

vera27 válasza:
Bizony, bizony! Láttam az igazi zöldkövet is azért mentem Sopronba, mert már nem bírtam tovább. Gyönyörű és izgalmas, le is fotóztam, de csak impresstáriónak van rá koncessziója!

Szevasz: Vera