BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,35
KATEGÓRIA: családi/emlékkép
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2007. augusztus 27. 22:21
Fürdetés után

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4
2007. szeptember 25. | 19:45 | Cseh Dániel

valóban jobb a feldolgozás. a ff konverzió itt is jó, de a vágás!

2007. szeptember 25. | 16:27 | Thanaszisz

Fel is dolgoztam neked.. Az életlenségen nem tudtam javítani, de szerintem talán kifejezőbb így. Mit gondolsz?
Az értékelő feldolgozást készített a képről, itt megtekinthető.

adott pontszám: 4
2007. szeptember 25. | 16:10 | Thanaszisz

Nagyszerű pillanat és jó az ff. Viszont éles pontot nem nagyon látok a képen, sokkal több kontrasztot adnék én rá, és a kép tetejéből és talán még a jobb oldalából is lehetne vágni. Esetleg próbáld ki, ha gondolod.

modular válasza:
Szia, bocs, mostanában nem jártam erre, ez az időszak "kicsit" sűrű most nekem...
ennek egyik oka a többek közt a képen látható gyerkőc:) Eredetileg a ff változattal régi fotók hangulatát akartam felidézni, amit még apám csinált rólam mikor kicsit voltam, de rá kellett jönnöm hogy még azok is kontrasztosabbak, vagy inkább plasztikusabbak voltak mint ez. Annyira megfogott a pillanat, hogy gyorsan felöltöttem, de tény, hogy mint FOTÓ enm nagyon állja meg a helyét, legalábbis technikailag. A feldoglozást sajnos nem tudtam megnézni, a link nem mutat sehova:(

2007. augusztus 29. | 22:25 | szani

Nekem meg pont az tetszik benne, hogy nincsenek erős kontrasztok!
Ez adja a kép lágyságát, tényleg van egyfajta " régi idők fotója" hangulat benne! :-)

modular válasza:
Van konrasztosabb változat is, mégis ez került fel:) A másik már nagyon "mú" volt.

adott pontszám: 4,5
2007. augusztus 29. | 22:21 | szani

Kedves családi foto... és még 10-20 év múlva is az lesz!
A szeretet, az összetartozás nagyon látszik az anya arcán és a mozdulatokon!
A kisbabából kicsivel lehetett volna többet is mutatni, csak annyi, hogy a törölközőt lentebb hajtani és máris több látszik a pofijából!
Én még szűkebbre is vágtam volna a képet, hogy csak az arcokon legyen a hangsúly, fentről többet, egészen a baba feje tetejéig... de lehet csak az én mániám a szűk vágás! :-)
A fekete-fehér nagyon jó, van benne valami lágyság... de azért színesben is megnézném, úgy is kifejező lehet!
Gratulálok, nagyon szép emlékkép!!!

modular válasza:
Kipróbáltam a szűkebb vágást, úgy sem rossz. Nem is biztos hogy tudnék dönteni a kettő között:) A babából nem tudtam többet mutatni, ha már elkezdünk rendezkedni akkor oda a pillanat, itt pedig az volt a lényeg. Színesben túl sok a részlet és ismét csak az az eredmény hogy elvész a lényeg, a színek inkább zavaróak szerintem:) Köszönöm az értékelést!

adott pontszám: 4
2007. augusztus 28. | 13:57 | gaeb

Kedves kép , sugárzik belőle a szeretet.
A kép kidolgozása az nem tökéletes sajnos, nem elég kontrasztos és túl sápatag a fekete fehérnek sok árnyalatát hiányolom.
További jó fotózást.

modular válasza:
Van egy nagyon régi (kb. 50 éves) Kodak gépem. Apám azzal csinált rólam képeket mikor kicsi voltam. Ezzel a képpel azoknak a képeknek a hangulatát akartam felidézni és szerintem sikerült. Ebben benne van a technikai tökéletlenség is:)
Köszönöm hogy értékelted.

adott pontszám: 4
2007. augusztus 28. | 00:05 | noly

Igen, egy szep csaladi foto! ennivalo a kisbaba, harmoniat sugaroz a kep, am tetszeset inkabb temajaval nyeri el mintsem technikai kivitelezesevel. ugy vettem eszre, h az eletlensege nem bemozdulas eredmenye, hanem a tema mogott van a fokusz, talan a kisbaba feje utan a takaron. ezen lehetett volna javitani! ill. el tudnek kepzelni mas megvilagitast is, ami picit jobban deriti a gyerek profiljat mikozben az anyara arnyekot vet es sotetben hagyja, talan egy icipicit tulexponalt is, vagy csak egy kis kontraszt kene meg neki, nem tudom eldonteni... a kompozicio meg jobb lenne velemenyem szerint, ha oramutatoval ellentetes iranyba forgatnam 3-4fokot. ez mondjuk teljesen szubiektiv dolog mar, de egy otlet...:) Udv.

modular válasza:
Szerintem nem jól látod, ha ott lenne a fókusz ahol szerinted van akkor az anya és a baba orra életlen lenne:) Valóban van pici túlexpo, de nem is egy technikailag tökéletes kép volt a cél hanem a pillanat megörökítése:)
Köszönöm az értékelést.