BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,99
KATEGÓRIA: humor
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2007. április 27. 23:03
  • érzékenység: ISO 64
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Balatonfüred
RéSzEGen:)

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2007. május 11. | 20:11 | gébriel

szeretem a kacsákat, én is fényképezem őket. jól elkapott pillanat

Lázsó válasza:
Köszi
Üdv:Lázsó

adott pontszám: 5
2007. május 10. | 12:00 | Csepkele

Hehe a kis disznót most rajtakaptad! Nagyon jól elkapott pillanat. Így hogy a kacsa a kép szélére került jóval kelekótyábbnak tűnik. A cím is igen találó. És a keret is tökéletes. Grat Egyébként az állat nem előled fut el?

Lázsó válasza:
Köszönöm szépen! Egyébként nem előlem fut hanem a fejét vakargatta:)Egyébként Balatonfüreden a szívkórház melletti kis parkban kaptam le ahol amúgy rengeteg kacsa van és abszolút nem félnek az emberektől,nagyon közel engedik az embereket magukhoz ha egyszer füreden jársz nézd meg őket.
Üdv:Lázsó

adott pontszám: 5
2007. április 29. | 15:03 | c0y0te

:). Kategóriájához mérten értékelem, mint humor, nagyon jó! Szerintem vicces. Mint fotó vannak rajta kisebb hibák, de a helyzet, a szög, amelyből fotóztad és a téma nagyszerű!

Lázsó válasza:
Nagyon köszönöm,örülök hogy tetszik és a kép hibáit én is elismerem,nem tökéletes de hát ez pillanatkép nem előre beállított(pl tárgyfotó)egy jobb géppel és több szakértelemmel biztos ki lehet hozni belőle jobb minőséget de hát ezzel a technikával és szerény hobbyfotós tudásommal enyire fussa:)
Még1x Köszönöm
Üdv:Lázsó

adott pontszám: 4,2
2007. április 28. | 16:08 | sin.pecado

Tetszik a kompozicio, jo a kacsa arnyekanak pozicoija is, egyensulyba hozza a jobbra dolo kepet (es kacsat?) es nem utolso sorban a humort sem kell keresni benne :).
Az elesseg erzesem szerint nem eleg pontos, jo lett volna, ha a madar teste elesen kiemelkedne haterbol. Jo lett volna ugy exponalni, hogy a kacsa fejen is latsszanak a reszletek mert igy sotet es reszlettelen, a hatternek es tollazat tobbi reszenek azt hiszem nem artott volna +1/3 esetelg +2/3 fe.
Amit meg kiprobalnek az ilyen mozdulatoknal az a kimerevites helyett a labmozgas sebessegenek :P egy lassabb zaridovel valo erzekeltetetese ...

Lázsó válasza:
Köszi igazad van mindenben de ott amikor ilyent csinál egy kacsa vagy akármilyen más élőlény ott sajna nem nagyon van idő gondolkodni hiszen nem tudom megkérni hogy még1x:)örültem ha beállítottam a gépet ahogy sikerült(automatán nem fotózom mert ennek a gépnek az az egyik gyengéje)Ebböl a pillanatból ezt tudtam kihozni.Egyébként szoktam készíteni több fotót más más beállításokkal de itt nem ment.
Üdv:Lázsó
Moonspell

adott pontszám: 4,5
2007. április 28. | 12:38 | fargo74

hihihi:-) nagyon vicces kép. kár, hogy alul szűk a vágás egy kicsit. meg a fókusz is mintha hangyányit a kacsa elé ment volna. de jó!

Lázsó válasza:
Szia.Köszönöm a véleményed és örülök hogy tetszik.A vágás az nem is vágás hanem maga a kép ilyen,nem lett vágva csak keretet adtam neki.A fókuszban igazad van nem tökéletes mert elég nehéz volt így lekapni de hát semmi nem az,így sikerült.
Üdv:Lázsó

2007. április 28. | 11:17 | gcsordas

ez a lényeg egy humor kategóriás fotónál...
soxor nem kell, és nem is lehet a beállításokkal bajlódni, mert a legtöbb humor kat-os kép tulajdonképpen elkapott pillanat.

nem szeretem, amikor egy ilyen kategóriás képbe a minőség miatt belekötnek.

biztos erős volt a tömörítés...iso 64-ben nem indokolt a zaj...esetleg eredeti méretben próbáld ki a neatimaget- aztán tömöríts.
én az átméretezéshez photozoom pro-t használok(s-spline, vagy X-spline algoritmus), ha leméretezés előtt zajtalanítok, akkor egész jó képminőség szokott kijönni ld:
http://fotozz.hu/fotot_megmutat?Foto_ID=137234

Lázsó válasza:
Megnéztem a képedet,nem is értem miért húzták le(bár engem nem az adott pont taglóz le hanem az értékelő szöveg ami sokszor értelmetlen),csupa marhaságot írtak bele de a legjobb szó ami az itteni közönségtől tetszik az a "TUCATFOTÓ" a legtöbbre rá lehet mondani.Amúgy tényleg jó a tömörítése a képednek,tetszik a minősége.A progit megnézem köszi
Üdv:Lázsó

adott pontszám: 5
2007. április 28. | 10:50 | gcsordas

iso 64 ellenére nekem picit zajos!

De humorban HATALMAS

magamat véltem felfedezni benne, és ez megnevettetett...
köszi a vidám percért!

Lázsó válasza:
Szia Örülök ha egy perc vidámságot okozott a kép ez ekem minden más elismerő mondatnál többet ér:)Köszönöm az értékelésed.Ha már 2 ember is mondja hogy zajos akkor biztos valami nem stimmel de én nem látom,lehet hogy a monitor miatt van? De ha zajos is az szerintem a tömörítés miatt van mert az eredeti kb 3 mb ,de annyi baj legyen ha megmosojogtatja az embereket az már jó hisz ez volt a célom

adott pontszám: 5
2007. április 28. | 10:31 | j3ns

hát ez óriási :) jó meglátás volt a jobb alsó harmadban elhelyezni, ezzel érzékelteted a rá váró hosszú utat és megpróbáltatásokat :) csak hát ez a keret. ááá

üdv
d

Lázsó válasza:
Szia:) Először is köszi örülök hogy tetszik meg hogy nem,a keret tényleg egy véleménymegosztó része minden képnek de véleményem szerint kell és lehet hogy bejön lehet hogy nem a közönségnek:) ez egy ilyen dolog,nem vagyunk egyformák de ez így is van jól.
Üdv:Lázsó

adott pontszám: 5
2007. április 28. | 01:44 | pingvin014

Humor.. annak szerintem elsőosztályú.. tényleg mint két Captain Morgan után... :)
A fotóval, mint önmagával szintén nincs baj... lényegretörő.. éles.. jól exponált és szerkesztett... Ez ilyen...
Kíváncsi vagyok, mit kéne javítani... :)

Lázsó válasza:
Szia Nagyon köszönöm az értékelésedet és örülök hogy tetszik.A közelben volt egy BÁR lehet hogy ott ittak Captain Morgan-t:)Biztos lesz olyan aki beleköt valamibe mert nincs az a kép amiben nem lehet hibát találni kivéve ha olyanok értékelnek egy képet akik ismerik egymást.:)
Üdv:Lázsó

adott pontszám: 3
2007. április 27. | 23:48 | PálcykaD40

Szia!
igaz hogy a humor kategóriáb van de a képminőség itt is fontos lenne szerintem.
A mondnivaló jó a kacsa tényleg érdeks pozicióba van.
A nagy zajt kisseb iso értékkel elkerülhető, vagy ha élesítés miatt akkor egy zajszürés nem árt.
Szelektí színekkel kicsit játszani a PS-al. illetve az árnyékos világos részekkel.
Kár a minőségért
Pálcyka

Lázsó válasza:
Szia Először is örülök hogy megnézted és értékelted de azért pár dolog nem stimmel az értékelésedben,pl a zaj, én nem is tudom hogy hol látod(ISO 64)A PS-el való manipulálást én személy szerint nem szeretem a kép olyan amilyen,a másik hogy nem mindenki tud PS-t használni(utazási katalógusokhoz használható bár elég valótlan képek vannak bennük) anyagi okokból és nem mindenki szereti az illegális dolgokat sem.A színek meg csak maradjanak olyanok amilyenek ott abban az időben voltak erröl szól egy fénykép(számomra)Nem is értem miért nincs külön PS kategória a Digit. illusztráción kívül.
Üdv:Lázsó