BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
1,57
KATEGÓRIA: természet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2006. november 22. 18:01
  • Készítés helye (ország): Magyarország
jégbezárva

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 2
2006. november 22. | 22:05 | bajeg01

Ciao! első nagy hiba szerintem az életlenség. Ha életlen a kép, használhattlan, törlés! A másik meg hogy igényesebb fényviszonyok mellett, precizebb kompozícóval átgondolva kell dolgozni, mert pl ha kilóg a széle a témának, bele lehet kötni, és ha jól sejtem csak föléhajoltál és klikk! a téma érdekes lett, a fotó sajnos nem! dolgozni kell még rajta!üdv.

kiviki711 válasza:
Kösz a véleményed még dolgozom rajta!az az igazság hogy sose sikerül eltalálnom milyen kéet rakjqak fel!na mindegy köszi.szép estét

adott pontszám: 2
2006. november 22. | 21:50 | Crawler

Szerintem tele van "hibaval" a fotod. Igazi hibanak csak az elesseget velem, mert sajna nem eles semmi ezen a foton, a tobbi csak amolyan "hiba", ha erted mire gondolok. Nem tul szep h levagtad a levelek veget, az elhelyezessel is kicsit baj van, ugyanis elegge balra dol a kep, ami nem is lenne baj ha eles lenne annyira a hatter h ki tudjuk venni belolle h igenis ott jeg van (a cim szerint), de mivel ugyse latszik a hatter, ezert teljesen foloslegesnek velem a jobb oldali szabad teret. Szerintem nincs is jeg ott ugye? :) Udv

kiviki711 válasza:
Van ott jég e nem fontos a kövi képemen majd látszani fog hogy tényleg van ott jég.köwsz még egyszer.szép estét!

adott pontszám: 3
2006. november 22. | 20:00 | Az-X

Nem értek egyet az 1,52-vel. Nem tartom valószínűnek, hogy ez a sok ezredik feltöltött képed, ez jó látszik 1-2 alapvető hibából. De akkor sem hiszem, hogy 2 alattit érdemelne. Nekem a színei kifejezetten tetszenek. A háttér elmosódott mintái pedig hihetetlenül jók ;) A leveleken a tükröződés jó ötlet, csak valamit kéne csinálni vele, hogy hatásos legyen. Ami viszont komoly hiba... sajnos vagy bemozdult, vagy rossz helyre fókuszáltál, de nem sok éles rész van rajta. Ez mindenkivel megesik, még velem is, akkor újra kell próbálni :) A másik, nagyon kellemetlen mikor lelógnak a kép szélei, ezt is simán láthatod mikor visszanézed a gépen. Sok sikert a további képeidhez!
Tamás

kiviki711 válasza:
Szia köszönöm kedeves tőled majd igyekezni fogok legközelebb nem lehagyni a széleket meg majd próbálkozom még!Még egyszer kösz jól esett hogy a kritika mellé bele csempésztél egy kis dicséretet még akkor is ha nem érdemli meg a képem!:)
szép estét!

adott pontszám: 2
2006. november 22. | 19:43 | 888.com

Még a kezdet kezdetén én is elsütöttem pár ehhez hasonló gyenge képet! Az alapvető problémák a képpel kapcsolatban az életlen, csillogó téma, keszekusza háttér, ami egyben nagyon elvonja a figyelmet a témáról! Előnytelen a megközelítés, amit alkalmaztál! Legközelebb inkább próbálj a bokor egy levelére összpontosítani! Úgy sokkal látányosabb képet kreálhatsz!

kiviki711 válasza:
köszi!majd igyekszem szép estét!

adott pontszám: 1,5
2006. november 22. | 19:08 | ltmika

Szó ami szó, nem egy gyakori természetkép, de véleményem szerint a kompozíció több kívánnivalót hagy maga után. Mivel (és bocsáss meg előre) nem a legjobb pontot adom, kicsit hosszabban írnék:
Először is a cím utalna valamire amit abszolut nem lehet kivenni a képből. Hiáynzik belőle a térszerűség, a mélység. Ez részben a borzalmas életlenségnek is köszönhető...ami szerintem nagyon nagy hiba. Visszafelé: ha az életlenség a lényeg akkor legalább egy "referencia" potnak élesnek kellene lennie, amihez lehet viszonyítani. Márpedig a fókusz a készítésnél ment el és nagyon..ezt sajnos utómunkával sem lehet helyrehozni.
Rettenetesen rossz a WB, nem természetesek a színek..tudom elég hideg a környezet de akkor sem természetesen rideg. Zavaró a sok becsillanó polarizált fény.
Kontraszttalan és a tónusoknak nem megfelelő a fényessége. Állítani kellett volna a tónus- és a gamma görbén.
A vágás nagyon esetlen..a ilyen képeknél előnyösebb a centrikusság...persze ez nagyon szubjektív, de fel lehet dobni a kompozíciót, ha tallunk valami szimmetriapontot, síkot és ahhoz viszonyítva vágunk. Ez sem az elöbb említett, sem az aranymetszés aráyainak nem felel meg.
Bocsánat a képet értékeltem és nem a készítőt...talán legközelebb.

További szép felvételeket! Üdv!

kiviki711 válasza:
Nem haragszom!te legalább értelmes ötleteket írtál és nem csak becsmérelted a képet!köszönöm!szép estét!