BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: divat
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2006. november 16. 11:00
  • érzékenység: ISO 100
  • fókusztávolság: 55mm X1.6
  • objektív: Canon 28-70
  • rekeszérték: F5.6
  • zársebesség: 1/250s
  • Készítés helye (ország): Magyarország
kontakt

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2006. december 22. | 14:18 | Cseh Dániel

itt nem néz ki bután :)
5

photobalance válasza:
Köszi!

adott pontszám: 3
2006. november 28. | 14:58 | Jinx

Mindenképpen érzéki fotó , a vágása nem annyira tetszik. hiányolom a lány könyökét. A lány jobb arcán lehetne picivel több fény, és a fiú arcát pedig picivel beljebb fordítanám a lány nyakához.... neki teljes egészében a lánnyal kellene 'törődnie' így picit olyan hatást kelt, mintha csak egy szimpla fotó kedvéért vette volna fel ezt a pózt. Az ff különösen tetszik, a tónusok is szépek, grat.

photobalance válasza:
... rossz vonalon jársz ... de a véleményedet köszönöm.

adott pontszám: 4
2006. november 25. | 13:42 | playback

egy kis fenyjatek, szep alakok es jo kivitelezes... bele lehet kotni, hogy bal oldalt a kezek le vannak vagva, ezert 4

photobalance válasza:
ahha ez elgondolkodtató ... köszönöm!

2006. november 19. | 00:16 | gabor0716

Szia!

Én is nagyon köszönöm h. mindezt leírtad nekem, látszik h. sok közös van bennünk, én a múltkor az egyik képemhez egy hasonló választ írtam. Teljesen megértelek, nem tudtam h. készült egy ilyen fotó is - bár hozzáteszem lehet ha látnám nekem sem tetszene, mert valószínűleg igazad lenne, és én is giccsesnek tartanám. NAgyon köszönöm h. megosztottad velem a gondolataid!

Üdv: Gábor

photobalance válasza:
én köszönöm.

adott pontszám: 5
2006. november 18. | 22:29 | gabor0716

Szia!

Nem rondítok bele az átlagodba, de ezen van töb hiba is szerintem.
A lány jobb szeme kevésbé lett bevilágítva, ami nem lenne baj, ha nem úgy tűnne, mintha a bal szeme lényegesen nagyobb lenne, ez így kicsit furi. A másik a leányzó bal keze: belevágtál, a lány keze mögött a srácéból csak két ujjának apró részlete látszik. Nem értem miért tette a lány a bal kezét a jobb oldalon lévő övtartóba, ettől kitekeredett lett szerintem. Ráadásul mennyivel jobba lenne, ha az erotikát azzal sugallnád, ha a lány keze a bal oldali övtartóban lenne, ettől jobban látszana a srác keze, amint icipicit belecsúszik a hölgy farmerébe. Ezt még azzal tudtad volna fokozni, ha a lány kéjesen a fiúra néz... A vágás nem tetszik, kár azért a kimaradt könyökért, hagyhattad volna tágabbra, akkor nem vágtál volna bele a combja tetejébe, mert így nagyon közel sikerült a vágás a kényes ponthoz.. Én belekomponáltam volna az egész illetőt combközépig, úgy hogy a fejebúbja is bennt legyen.
Ezt amit leírtam nem azért írtam h. bármit is lefikázzak, mert távol áll tőlem a szándék, én kizárólag azt mondtam el benne mi a zavaró, és mit lehetett volna ezen másképpen megoldani.
Ez a véleménysemmit nem von le az érdemeidból, látszik h. mennyi munkád van benne!
Én még dolgoznék rajta, de a kategóriájában így is egyedülálló kép!

photobalance válasza:
Szia Gábor! Nagyon köszönöm ezt a részletes véleményt! … A pontokról csak röviden, tégy nyugodtan szándékod szerint, engem teljesen hidegen hagy a pontérték. Az átlag sem nagyon izgat, természetesen az elismerésnek szívből örülök, a kritikát pedig mindig átgondolom. Melléírt számok nélkül is.
Amúgy is mindenben igazad van. Kivétel nélkül. A kép az általad említett módosításokkal ’jobb’ lenne. (csak zárójelben, az általad leírt kép különben megvan, a harmadik kockára ebben a szettben szinte teljesen ráillik a személyleírás.) De hogy a jobb mit is jelent egy szubjektív sportágban, arról megintcsak oldalakat lehetne írni. Tehát félsiker, hiszen a véleményed szerint jobb kép majdnem megvan, igaz nem itt. A picuri baj vele az, hogy nekem nem tetszik. Steril, egyértelmű, közérthető, giccses, utópisztikus, lapos, nyers, unalmas, semmi. Ezek a szavak jutnak róla eszembe. A modell anyagába be sem került. Na ilyenkor vajon mi van. Az, hogy másképp nézünk, és méginkább másképp látunk. Szerencsére. Nem feltétlenül az önigazolás és az elismerés hajt itt engem. Nagy szerencsémre persze ezekből is kapok bőven a munkám során, igyekszem is keményen dolgozni, és méltó lenni rá minden nap. Önző módon azért használom ezt az oldalt, hogy néhány kivételes ember megajándékozzon engem a gondolataival, amit az én képem idéz elő. Persze a kritikák is nagyon érdekelnek, mindegyikből igyekszem tanulni. De a kép, amit te leírtál, egyáltalán nem jellemző rám. Szeretném megérni, hogy egyszer majd azt is mondhassam, hogy más a stílusom, de az még messze van. Tökéletesen elfogadom, hogy neked úgy jobban tetszene, de azt a képet nem én fogom elkészíteni. Egész más irányból próbáljuk közelíteni a misztikus fotográfia fogalmát, és én nagyon örülök ennek. Hiszen ennek köszönhetően megtiszteltél a véleményeddel.
Mégegyszer nagyon köszönöm.

adott pontszám: 5
2006. november 17. | 09:08 | Vespertine..

Nagyon szép kép. A pozitív oldalát ki se emelem, magától értetődő, ami picit nem tetszett az a lány tekintete, magabiztosnak látszik elsőre, viszont miután jobban megnéztem picit mintha kétségbe esett lenne.
A kép viszont isteni, nagyon tetszenek a karok elrendezése is.

photobalance válasza:
Köszönöm szépen! :)

adott pontszám: 5
2006. november 16. | 19:39 | -Dorothea-

...lendületes, intim mégis botrányosan extrovertált:)
Tetszik, hogy csak a lány teremt kontaktust a szemlélővel. A fiú valami egész más dimenzióban van.
A szűk vágás a kép dinamizmusát szolgálja, a fények és az ff pedig egyszerűen szuperek. Más dolgok is eszembe jutottak a fotóról, de most nem litániáznék:)

Gratulálok, ügyes, jól megvalósított ötlet!

photobalance válasza:
Köszönjük szépen! :)

adott pontszám: 5
2006. november 16. | 15:26 | eleven_11

jujj, hogy néz a lány. nagyon tetszik:) jó a vágás is,a fények-árnyékok is. egyedül a hónaljnál nem tetszik az árnyék, olyan mintha borostás lenne. ha az akkor retusálni kellett volna. amugy gratula.
további jó munkát

photobalance válasza:
Köszönöm! ... tudtam hogy nem, de megnéztem a nyers kockát, természetesen nem borostás ... szerintem a fényviszonyok, meg a drasztikus kontrasztemelés miatt olyan mintha ... de természetesen nem.
Köszönöm szépen!

2006. november 16. | 13:29 | Főnixdal

Nem jó...vegetáriánus vagyok...nem eszek állati eredetű dolgokat...legyen inkább tea, ha kérhetem...:D
Egyébként a krapek te vagy?

photobalance válasza:
... énis vega vagyok. Max néha egy rendes steak ... :) ... nem én. Valszeg a Viki is lényegesen mérgesebben nézne a képen, ha én lennék. :D

2006. november 16. | 12:59 | Főnixdal

Bingóóóóóó!
Korunk pszihológiai drámája, hogy a szerepek felcserélődnek, hogy az érzelmek beszűkülnek, hogy torz az érzelmi, értelmi életünk, hogy nem ismerjük már önmagunkat sem, nemhogy a többi embert.
A fény harcol a sötéttel, az egyenes a görbével, az igaz a hamissal.
Nem akarok filozofálni, de nekem ebben a képben benne van mindez.
A kéz bujtatott szexuális kihívásra utal az övben,egyszerre extrovertált és meghitt a pillanat. tele van ki nem mondott, meg nem tett gondolatokkal, tettekkel a kép.
Ugyanakkor szerintem helyezhettél volna nagyonbb nagsúlyt a nő felsőjének részletgazdagságára, csak annyira, hogy látszódjon, mi van ott, de ne zavaróan, ne vonja el a figyelmet. Azért lenne fontos szerintem, mert ahogyan a nadrág részletei is a kézre irányítják a figyelmet, úgy a cicieltakaró eszcájg is a férfi kezét erősítené.
Így nagy a homály.
Ez egy olyan kép, ami már önmagában is megállja a helyét, nem szükséges keret, kiemelés hozzá.
Nagyon tetszik!
Grat!
Főnix

photobalance válasza:
Na ez annyira rendbevan, hogy még az idegen szavak szótárát is elő kellett szednem. Minden betűje élvezet ... ha lenne a végén még egy mindegy, akkó simán megadnám rá az öt csillagot. :DD ... minnyá válaszolok a levélre is ...
A fotós minimum egy kapucsínóval fogja jutalmazni az értékelőt.

2006. november 16. | 12:14 | vargacsaba

Nem egy birkózó jelenet ugrik be róla ezekkel a határozott fogásokkal: a srác mögékerüléssel próbálkozik, de a lány megkontrázza, és egy vállfölötti dobást hajt végre mindjárt.
Tetszik is meg nem is. Látszik, hogy tudatos munka, mégsem gyakorol rám igazán hatást.
Ahogy nézem csak egy fényforrás volt jobbról, nem nagyon látom derítés nyomát. Emiatt a kép bal alsó része eléggé sötét.
Ujj és könyök vágással nekem nincs bajom, bár ezért még be fognak szólni.
A tekinteteket jól rendezted el.
Üdv!

photobalance válasza:
Köszönöm! ... a feszültség a kép része, ennek van alárendelve a szerkesztés, a világítás, és a beállítás is. Főfény jobbról és kicsit elölről egy lónagy arany derítővel passzívan, élfény méhsejttel bal hátul magasan. A bal sarok sötétsége utómunka eredménye, egy lágyan vinnyegtázó réteg van rajta, ami ott a legintenzívebb ...
... kritika pedig jöhet, bírom. :)
Mégegyszer köszönöm!

adott pontszám: 5
2006. november 16. | 11:47 | Sofasun

Izgalmas kép! Tetszik benne hogy a lány a vad, a határozott, és a srác viszi a képbe a gondoskodást, odaadást. A kompozició is tetszik, azzal hogy a lány könyöke le lett vágva, nekem kiemelést kap a fiu karja, ami elhelyezésében sok képbeállitásnál pont a zárkózott lányé kellene, hogy legyen. A divatot sem teljesen értem, de nekem igencsak tetsző, szabályokat, sztereotipiákat az örvénybe dobó fotó ez! Gratulálok!

photobalance válasza:
Fúúdejó kis értékelés ez, köszönöm szépen! :) ... talán nem annyira divat, mint amennyire reklám, vagy promófotó. Dehát végülis beleférnek ebbe a divat feliratú fazékba mind.