BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,44
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2006. április 12. 17:39
Rácsok mögött II.

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4,9
2006. április 28. | 15:37 | clairvoyant

Rácsok elöl, rácsok hátul - szegény bagoly...
Az állatkerti (?) képeid közül ez tetszik a legjobban. Remekül érzékelteti a bezártságot, jól fókuszáltál a fotóalanyra.
A jobbról belógó valami kicsit zavaró, de összességében jó a kép.
Üdv

bgombas válasza:
Nekem is ez tetszik, a belógó valami a ketrecben lévő fa egyik ága. Sok lehetőség nem volt komponálásra, mert eléggé felzavarta szegényt a ketrec körüli gyereksereg. Köszönöm az értékelést.

adott pontszám: 4,3
2006. április 13. | 13:39 | kalasnikov

Jó kis kép. A rácsok ellenére jól sikerült a fókusz. Jobb a vágás az előzőnél.

bgombas válasza:
Mert itt volt miből vágni, ez egy fekvő képből készült. Köszönöm az értékelést.

adott pontszám: 4
2006. április 13. | 10:45 | athor

Ez a kép már viszont ragyogó! Úgy érzem kihoztál mindent belőle, amit ki lehetett! Itt kevésbé zavaró a rács, de viszont annál inkább a jobb alsó sarokba belógó valami! Szép éles kép! Kár, hogy nem engedtek be téged belülre is ;)!

bgombas válasza:
Igen, jól látod, a szűk ketrecbe beraktak pár fát is, és az egyik lóg a jobb sarokban a képbe. Én nem vágytam belülre, mert szerintem neki sem volt jó ott, ráadásul így is meg volt ijedve szegény.

adott pontszám: 5
2006. április 12. | 20:09 | cidri

Szia!
A sorozatból, amit feltettél, ez a kép tetszik legjobban, mivel a bagolyka jól elhelyezkedik a képen (a párducos képeden jobban elveszik a téma), és sikerült a drótot úgy fényképezni, hogy kevéssé legyen zavaró, bár nagyban látszik, hogy rálóg kicsit a bagoly bal szemére, esetleg húzódhattál volna még egy kicsit balra, hogy a drót éppen a két szeme között fusson. A kép élességével nincs gond, és sikerült jól megfognod a hangulatot (ami nálam nagy súllyal esik a pontozásba). A madárról nemcsak szomorúság süt, hanem egyfajta reménytelenség is, bár lehet, hogy ezt csak én képzelem rá, és bagolyéknak eredetileg is ilyen kissé az *arca*.

bgombas válasza:
Elég riadt volt szegény, és egy pár pillanatnál tovább nem maradt egy helyben. Ezért lóg be alul a fatörzs is. A másik két képen viszonylag szabadon voltak, neki viszont elég szűkös ketrece volt. Örülök, hogy nem csak nekem mond valamit a látvány. Köszönöm szépen az értékelést.

adott pontszám: 4
2006. április 12. | 19:29 | rover216

Mert szépen elmostad a ketrecet.. és elhasználtál 3 kreditet! Valamint én azthiszem értem mit akartál bemutatni: A szomorú állati sorsokat a ketrec mögött! Tulajdonképp dícséretes, hogy ebből a szemszögből is bemutatod az állatkertek világát! Fototechnikai szempontból... azonban azért csak ott vannak azok a rácsok! DSajnos nem sokan fogják felfogni.. készülj fel.. :) Üdv

bgombas válasza:
Kredit nem számít, pincér még egy pohár szódát! :) De igazad van, ott vannak a rácsok, ráadásul elég sűrűek és szűkek is. Felkészültem, hogy nem ezek lesznek a hónap fotói, de nekem az is elég, ha néhányan megértik, és hajlandók picit jobban belegondolni. Köszönöm szépen az értékelést.