BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA kismuc13 (4,47)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 318 darab

1/19 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
... (1,99)
Nem sikerült edöntenem, hogy miről szól a képed. Talán neked sem.... Pokoli rossz kompozíció, semmi extrát nem adó kép, nem tudom, miért FF, semmit sem. Miért nem radagtál ki egy darabot a házból, ami érdekesebb és fotóztad csak azt? Talán még most sem lenne késő megvágni és ha megvan az eredeti, meghagyni színesben. Én a helyedben dolgoznék vele egy keveset és adnék egy jó találó címet. Mert ez így, itt egy nagyon eslzúrt túrisatfotó-szerűség csak.

A képre adott pontszám: 1

Kukk! :-) (4,32)
Kicsit sok a zöld a tetején, nem? :)
Mazsola is back, legalábbis most volt egy kis időm és egy képem, amit tesztelni akartam, megvélelmezték, megcsináltam újra.Örülnék, ha megnéznéd. Nice to see u again!:)
barthae válasza:
Én is örülök, hogy látlak. A zöld a patak túloldalán lévő fák tetején lévő lombozat zöldje (illetve annak pici szelete), a közgyűrű miatt eleve sokkal homogénebb. A közgyűrűvel már úgysem tudod a fókuszt végtelenre állítani, ez meg még tág blendével is volt fotózva, ettől lett egyenzöld.
Ciao:
Endre
Te jó ég, de gyönyörű!! Csak gratulálni tudok!
Kukucska (2,39)
Szereencsénk volt a hétévgén a hóeséssel, nagyon adta magát, hogy tujdunk pár jó képet csinálni, de szerintem ez nem az igazai. Nekem sok fent az ég, vághattál volna belőle egy kicsit, és azt hiszem, hogy a ff nem illik ehhez a hangulathoz, ezt érdemes lenne más színbe öltöztetni(két képet én is tettem fel a hétvégi hóesés témakörében, ott meg tudod nézni, pontosan mire gondolok). Talán hátulról érdemes lett volna retusálni a belogü oszlopokat, hogy természetesebb legyen a kép. A kompozíciót sem tartom túl szerencsésnek, mintha az épület síkja elmetszené a fenyőt. Nagyon nem kellene a ház oda, talán más szögből kellett volna a fát, már ha az volt a cél, mert ez nem derül ki igazán.

A képre adott pontszám: 2.5

Babakriszta válasza:
Most nem volt se időm, se kedvem retusálni, lényegében csak annyi a kép lényege, hogy a ház "szemeivel" (ablakokkal) kukucskál a fa mögül... Átgondolom, majd újrafényképezem. Köszi.
Szellemek (3,25)
Gondolom, soka írták már, hogy ferde és hogy rossz a vágás,de ez a kép anniyra jó lehetne!! nem próbáltad úgy ffben, hogy az alagút fala színes marad? Nem is tudom, ez jutott róla eszembe, hogy érdekes lehet úgy. Kicsit kellene dolgoznod vagy ezen vagy az eredetién, és megpróbálni feltenni újra.Ebben a képben szerintem sok lehetne!

A képre adott pontszám: 3

legacy_of_kings válasza:
Hello!
Megfogadom a tanácsokat, alakítok rajta, és visszateszem! :-)

A fotós 0,5 kredittel jutalmazta a véleményezőt.
Humor kétésgkívül van benne, mindaddig, amig nincs itt nekünk a madárinfluenza, de szegény hattyú megérdelmelte volna, h ne skalpold meg, ha már ilyen beteg szegény.:)

A képre adott pontszám: 3

AttykA85 válasza:
Köszönöm az értékelést!
Megye (4,63)
Olyan, mint egy Windows háttrékép, ezt gonolom, sokan fogják írni. Szinte semmi nincs rajta, és mégis van. Jó kép, grat!

A képre adott pontszám: 5

julesdex válasza:
Örülök hogy így látod!
Köszi!
Fura egy kép ez, valahogy nagyon nehéz róla mit mondani. Mindenesetre egy biztos, baloldalon nagyon zavaró a félbevágott rács, gondolom, ezt már előttem is írták mások. Más hibája szerintem nincsen, csak valahogy nem mozdít meg bennem semmit.

A képre adott pontszám: 4

tengerecki válasza:
Köszönöm az értékelést!
Hááát, lenne egy pár kérdésem.Miért ferde? Miért van hatalmas fekete csík az oldalán és végül, bár ez nem kéréds, csak megjegyzés, mire ez a fura cím?Értem, amit mondani akarsz,de olyan fura ez a cím. Ne haragudj érte,de nem értem, mi volt a célod azzal, h feltöltötted ezt a képet.

A képre adott pontszám: 2

milenko válasza:
tesztelni akartam, mennyit ér
Keürltük egymást, úgy tűnik! A párja már fent van, és készültem egy ilyet is feltenni, szinte pont ez van nekem is, csak hangyányit távolabbról. Hát, megelőztél. De grat, klassz kép!

A képre adott pontszám: 5

glivia válasza:
Köszönöm.
Érdekes ez a kép, mert nagyon fura a kompozíciója, ami valójában nincs is neki, mert lefotóztál egy állatot ott, ahol éppen volt.
Fura, h sok minden van a képen, állat, rács, háló, levelek, kicsit sok a szemnek. Ráadásul az egyik levél olyan fuán helyezkedik el, mintha a kacsa nyelve lenne. Szóval, sok ez a kép, noha szerintem technikailag ok. Talán megpróbálhattad volna körbevágni a kacsát és más háttérbe, akár egyszínűbe helyezni, vagy csak őt színesen hagyni, a kép többi részét nem, vayg nem is tudom, ezt talán próbálgatni kellene,de így sok a kép nagyon. Olyan, túristatfotó így csak.

A képre adott pontszám: 3.5

istvantoth válasza:
Köszönöm Kismuc13 a véleményedet. Legyen szép napod!


A fotós 2 kredittel jutalmazta a véleményezőt.
fényt (4,86)
Át lehet érezni, a hangulattal szerintem semmi baj nincs, tényleg nagyon átjön, legalábbis nekem,de a vágásba belekötnék. Engem zava, h levágtad a lépcsőt viszont a túloldalon sok a fekete. Értem én, h az kell oda a hangulat miatt,de a lépcső meg a kompozíció miatt kellene...

A képre adott pontszám: 4.5

vigyori5 válasza:
Lépcsőből az eredeti képen sem volt több, abból direkt nem is vágtam, viszont többet sem mutathattam, mert akkor fentről nem jött volna elegendő fényforrás, amit (igaz le vágtam) de utólag a kontrasztemelés miatt szükség volt rá.
Hááát, engem kicsit zavar, hogy a levél végét levágtad hátul, nem tesz jót a dolog a kompozíciónak. Amúgy kellemes kép, csak a vágásért kár.
Hááát, engem kicsit zavar, hogy a levél végét levágtad hátul, nem tesz jót a dolog a kompozíciónak. Amúgy kellemes kép, csak a vágásért kár.

A képre adott pontszám: 4

julesdex válasza:
Nos ez egy hosszú ág tele levéllel, valahol vágnom kellett, így tünt a legjobbnak.
Nem is változtatnék rajta.

Retetntően szép kép, ha szabad ilyet mondani. :) Biztos, h színesben nem hat így, annyira érdekes így ffbne. Most először mondom itt viszont, hogy talán elbírna egy keretet(amúgy keretellenes vagyok).De ennek egy fehér lehet, jót tenne. De ez csak egy tipp. Grat!

A képre adott pontszám: 5

Asbach válasza:
köszönöm hogy megnézted:)
ha vetted vón a fáradtságot és megnézted volna eredeti méretben is, akkor láttad volna, hogy VAN vékony fehér keret...
üdv:A
--- (4,55)
Nagyon kellemes a hangulata a képednek, tetszik a színezése, és azt hiszem, a vágás is rendben van. Csupán egyvalamibe kötnék bele, talán lehetne az előtér kicsit világosabb. De lehet, ez szubjektív nagyon.

A képre adott pontszám: 4.8

Mr. Worf válasza:
Nekem ebben a képben ez a fajta világos háttér-sötétebb előtérfogott meg, közte a "téma".
Köszönöm a véleményed, ill. hogy értékeltél!
.. (4,96)
Ez az első értékelésem ezen az új szerveren, hát érdekes, h nem látjuk, ki mit adott, mit írt. Így aztán nem vagyunk befolyásolva, viszont te már biztos ezredszer hallod, hogy ez egy nagyon jó kép, afféle háttérképnek való. Ennél konstruktívabb most nem jut róla eszembe, kritizálni nem tudom, dícsérni meg már dícsértem. :)

A képre adott pontszám: 5

konaking válasza:
Örülök, hogy tetszik.
Éjjel (4,96)
Gyönyörű kép az én gyönyörű városomról. Csak gratulálni tudok!

A képre adott pontszám: 5

Sailer válasza:
kösz.
Nagyon jó kép, csak zavar, h sokkal nagyobb a keret, dehát az ugyebár szubjektiv dolog, ígyhát, grat! :)

A képre adott pontszám: 5

pampalini21 válasza:
Kösz.
fényjáték (4,94)
Nem tudok neked építő kritkát mondani, mert nem lehet ezt a képet kritizálni! Tökéletes kép, gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

Kaviaar válasza:
Köszönöm, örülök hogy tetszik.
1/19 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ