BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA z62 (4,2)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 1287 darab

1/70 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Ez a három mákvirág (ha már virág karneválról van szó) ,elég szűkösen fért bele ebbe a kivágásba.A háttérnél sokkal zavaróbb az arcok fényeinek különbözősége.
balu760 válasza:
Köszönöm,hogy írtál. Van benne valami de adott körülmények voltak. Neked is jó fotózást. üdv.
A legelső és legszembetűnőbb tényező a nézőpont.
Mintha óriásokká emelné.A ff megjelenés már mondhatni természetes egy vidékies hangvételű fotón.Tetszik a sarokba szerkesztett kerék.Három ember-három karakter. A bicajos,a botos és a csak úgy gyalog figura.Mondhatni ,nem nagy durranás.De nekem az egyszerűsége miatt tetszik.

A képre adott pontszám: 5

adamka0523 válasza:
Szia. Nagyon örülök neki, hogy elnyerte a tetszésed!
A sötét ugyanakkor színes látvány remekül adaj vissza a hangulatot.A két pohár személyesíti meg a randi szereplőit.Remek gondolat.Talán a balszél ami kicsit vágható lenne.A kissé lágyra vagy talán bemozdulássos expóra nem hiszem hogy érdemes szót pazarolni.Minimálisat "ront2 az élvezeten.A hangulat ami magával ragad.Mondjuk ha vágunk balról akkor elvész a téglalap kivágás és az nem tenne jót.

A képre adott pontszám: 4.5

jacare válasza:
Szia. Nem értek egyet a vágással, mert szerintem a sötétség miatt jobban kijönnek a színek, plusz ha jól megnézed a kékség többször is visszaköszön ott is. Azért örülök, hogy tetszik. Nem egyszerű ám itt mindenkinek a kedvében járni :)szép fényeket!
Filmes érzésem van miatta.Kitűnően szuperált az obi.A négyzetes kivágás és a ff változat remek hangulatúvá teszi.

A képre adott pontszám: 5

cold train válasza:
köszönöm!
Ahogy azt magad is írtad ,ez egy melós munka volt.Megérte!Grat.
Ui:A háttérszín cserélhető.

Pont kivonva!

Yoachim válasza:
Nagyon szépen köszönöm!
Találó cím.Gyönyörű modell.Jó fények.Talán csak a vágáson gondolkodnék.Alul nekem sok.A derítés mikéntje gondolom megegyező a másikkal.Grat!

A képre adott pontszám: 4.5

Semiramis válasza:
Köszi! Az utolsó mondatot nem biztos, hogy jól értem, eszerint reagálok rá: a másik képen a szabadban voltunk, természetes fényekkel, 1 derítőlappal, ennél a képnél stúdióban fotóztunk - de gondolom ezt vágod is :)
Gyanúsan ismerős tárgyak,gép és obi.Szóval ég és föld a két változat.Hangulati különbség.Ez a változat az ami jobban bejön.A másik olyan csajoknak való.A telített színek,a vágás és a "nyerssége"miatt 5 pont.

A képre adott pontszám: 5

h.rom válasza:
Érdekes mennyire megossza a társaságot ez a két kép. Kinek ez, kinek az. :)
Köszönöm.
Leszállás (3,11)
Kényszerleszállás?A nagyfülű és lovasa is átlóba rendezve.A repülés pillanata remekül elkapva.Grat!

A képre adott pontszám: 5

Yoachim válasza:
Nagyon szépen köszönöm!
2011.03.12. (4,74)
Furán van kiemelve a téma.Rossz utómunka.
blanco33 válasza:
Köszönöm,hogy így kifejtetted:D
Nekem a színek kavalkádja a gyermeki lélek szinességét, játékosságát jelképezi.A szem tükre pedig ,tudjuk mit jelent.Jól szerkesztett és vágott fotó.A gondolkodói (tenyérbe támaszkodó kéz) mozdulata nagyon hatásos tényezője a portrénak.No és a tökéletes expó!Grat.

A képre adott pontszám: 5

pilipár válasza:
Nagyon kedves vagy Z62, igazán jólesik olvasni a soraidat! Köszönöm, és örülök, hogy ennyire tetszik :)
Szép estét Neked! Pilipár
Eszu (3,99)
Méltatlanul kevés figyelmet és főleg elismerést kapott a fotó.A megvilágításra igen nagy gondot fordítottál.Meérte.Az arc és a hajfonat fénye zseniális.Kis furcsaság a szemek fehérjének színbeli különbözősége.de ettől eltekintve remek!

A képre adott pontszám: 4.5

csiger78 válasza:
köszi..
Ez egy fotómontázs,gondolom.Szerintem nem jól lett összerakva,mert a kisebb elemeket kellett volna előre rakni és mögéjük a nagyot.Nem kellően áttekinthető.Az ötlet jó,de a kivitel kavítandó.

A képre adott pontszám: 3

Álomfejtő válasza:
Köszönöm
Jól esik ránézni! A szeme arról árulkodik,hogy boldog.A közeli ,szűk vágás nem tolakodó.A sál további melegséget áraszt.Az is látszik,hogy nem zavarja ha fotózzák,sőt!Rutinos modell benyomását kelti.Az állára kanyarodó hajtincs nem zavaró, a szemöldöke fölötti is csak minimálisan.A sötétítés jól keretez.Grat!

A képre adott pontszám: 5

suncike válasza:
Köszönöm a véleményed
Dagi (4,02)
A szerkesztés rendben van.De sem a színek,sem a háttér nem megfelelő.A zűrzavar miatt nem emelkedik ki kellőképpen a téma,a színek pedig a valótlanság szintjén vannak.Mindkettő zavaró.

A képre adott pontszám: 3

kalala válasza:
A színek ilyenek voltak a valóságban mert Kicsit ködös esti szürkületben csináltam. Rgy kicsit húztam csak rá színt mert a fényviszonyok miatt kissé fakónak éreztem.
Köszönöm az értékelést.
tanyasiak I. (4,87)
Nagyon megörültem amikor (kicsiben) megláttam!
Viszont némi csalódást okozott a minőség eredetiben.De a téma ,a modell,és a szitu ahogy kikukucskál a másik alak,az nagyon tetszik.A szélek elsötétítése nagyon jól tartja a témán a figyelmet.
R.János válasza:
Köszönöm szépen. A kifogásolt minőség kinyomtatva egy effekt, ami itt nem érvényesül.
ZÁRTKÖRŰ RENDEZVÉNY,talán címnek megteszi ez is.A derítésre használt lap(ok) kicsit zavaróak.De eredeti az ötlet.Szép a háttér.Jó vignett.Grat!

A képre adott pontszám: 4

Vajdy válasza:
Köszi, hogy értékeltél!
Kíváncsi lennék az elkészült fotóra! A kesztyűs keze igencsak zavarta a gépet a mérésben.De a fotó mindenképpen jó reklám lenne a kabát gyártójának.Kicsit fura forma ott a háttérben elvonja a figyelmet a témáról.

A képre adott pontszám: 4

Nanuq válasza:
A forma nelkul mit sem erne a kep. :)
Az 1 mp-es idő meg is látszik a karokon!Az ötlet jó,a kivitel közepes.
ovarnet válasza:
oks.
*** (0)
Ha mellette állnék törpe lennék.Most meg gyufaszálnak tűnik a végtelenhez képest.A vignettálás jól koncentrál.A körkörös kékben az öreg"tölgy" vagy hölgy elég magatehetetlennek tűnik.De mint nyílvessző meszi átlóba a fotót.OK!
Szt. Sebestyén válasza:
köszi szépen, örültem!
nomádok... (4,85)
Azt nem tudom,hogy mennyire nomádok,de az bizti,hogy visszarapítettél az időben.A megjelenés nagyon filmes.A szerkesztésnél a föntről jövő sötét jól nyomja le a figyelmet.Nekem ez remek életkép!Az öltözékek reszletgazdagsága igazi csemege.

A képre adott pontszám: 5

R.János válasza:
Nagyon szépen köszönöm ezt a kedves értékelést.
Üdv. János
1/70 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ