BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA Akebono10 (3,5)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 37 darab

1/2 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Remek szerkesztés, helyén van minden. Aki itt hibát akar találni, az keressen, de nálam 5 ez a kép. Miért akarjátok mindenáron szemből? Ez nem katonaság, hogy minden merőleges legyen mindenre. Nem vonalzóval kellene képet nézni.

A képre adott pontszám: 5

ozeki22 válasza:
Köszi, tényleg nem volt nálam vonalzó :)
Szerintem sokkal jobb lett, mind az előző. Sokat javított rajta a kivágás megváltoztatása. Beégést, életlenséget nem látok. Javaslom, hogy a többi képedet is előbb "dolgozd meg".

A képre adott pontszám: 5

ozeki22 válasza:
Köszi!
Gratulálok a képhez. Minden tekintetben kiválót alkottál, csak ismételni tudom az előttem szólót. Azonban annyit megjegyeznék, hogy a keret, bár ötletes, mégis elvonja a figyelmet a fő témáról. Talán jobb lenne valami más megoldás.

A képre adott pontszám: 5

kornelsoma válasza:
Köszi :o) A keretötletet dor2004-nél láttam és nagyon megtetszett :o)
Igen, tényleg lehetett volna élesebb. Amúgy jól megláttad a lehetőséget, de talán volna jobb nézőpont is. A faág zavaró, még ha szándékosan van is benne. Én inkább szemből próbálkoztam volna, de azért összességében jó a kép.

A képre adott pontszám: 4

benigeza válasza:
köszönöm
fények (5)
Nagyon szépen kidolgoztad a témát, egyedivé téve a remek szinválasztással. Lehet, hogy rosszul látok, de némi élesség nem ártana. Kiégett részt nem látok, annál jobb a felhők között átsütő nap.

A képre adott pontszám: 5

S woman válasza:
Rosszúl látsz (nem sértés), de nem életlen! Ha annak tűnik az csak a tömörítés végett van.
Köszi, hogy értékelted!
Rendkívül jó képet csináltál egy igénytelen témából. Csak gratulálni tudok hozzá. Azt hiszem nekem is kijár már egy polárszűrő. A keret határozottan jó választás, és a képkivágás is éppen megfelelő.

A képre adott pontszám: 5

Columbiapower válasza:
Köszönöm a véleményt!
Teáskanna (3,27)
Lehet, hogy rossz a szemem, de nem látom jelentősnek az életlenséget. ami javítható szerintem a kompozíció és a megvilágítás. Eléggé közönséges a beállítás, talán lehete jobb nézőpontot is választani. A kép előnyére válna, ha nem csak az egyik oldala lenne megvilágítva. Gondolom természetes fényt használtál, de nem ártana deríteni a másik oldalt is. Jó lenne, ha ezt a szép tárgyat megmentenéd az utókornak egy hozzá illó minőségü fotóval.

A képre adott pontszám: 4

Atramy válasza:
köszi
Szívesen adtam volna ötöst a képre, de az előttem szólókkal ellentétben, nem vagyok biztos benne, hogy a mélységélesség megfelelő. Nem tudom, hogy teafű vagy pipadohány, de csak ez előtér éles, a többi homályba vész. Sokkal jobb lenne a kép, ha minden részlet éles lenne. A színek viszont kitűnőek! Talán egy kicsit sok a barna, ezért gondolok pipadohányra, bár a kanál miatt feltehetően mégis tea lesz.

A képre adott pontszám: 4

grillázs válasza:
tea. (: köszi
Közelről (4,87)
Eszméletlen jó kép - lenne, ha.. Szóval, lehet, hogy így akartad, de akkor is életlen a kép jobb fele és ez nem használt neki. Válasz nagyobb mélységélességet, ha teheted, szerintem csak javára fog válni a képnek. Nagyon tetszik viszont a háttér szine, remekül kiemeli a témát de nem tolakodóan.

A képre adott pontszám: 4

Titmacs válasza:
Köszi Akebono10! Még póróbálkozom más megoldásokkal is! Jó fényeket!
Körte (4,47)
Remekül megkomponált makró, csak jót tudok mondani róla. Tökéletesen éles minden részlet, főleg a gyümölcs szára vonza a tekintetet erősen. Remek a háttér enyhe elmosódottsága, ami még jobban kiemeli a fó témát, noha a szinek ezt nem nagyon teszik meg. Előnyös a képnek a körte tetején metgjelenő fényfolt. Csak így tovább!

A képre adott pontszám: 5

ahaláligbébi válasza:
Kösz szépen
Hálózat (3,5)
Szerintem is jó lett volna, ha meghagyod az eredeti szineket, a szemem szinte kivánja a zöldet. Makrónál mindennél fontosabb az élesség, hogy a finom rajzolatok - jelen esetben - még inkább érvényesüljenek. Gondolom van alkalmad megpróbálni mégegyszer a fotózást.

A képre adott pontszám: 4

nolimetangere válasza:
Köszönöm, szerencsére lesz még bőven, jó egészségnek örvend a fácska.
Csipke (5)
Micsoda mázlista vagy, hogy ilyen modeled van. Bárcsak a feleségem így nézne ki. A fotó tökéletes, mást nem tudok hozzáfűzni.

A képre adott pontszám: 5

molesbela válasza:
Köszönöm szépen :D
Jónak tartom az ötletet, de a kivitelezésen még javíthatnál. Gondolok itt az életlenségre, illetve a nagy, fehér foltra a jobb oldalon. Azt valahogy el kellene tüntetni, mert felborítja a képet.

A képre adott pontszám: 3

sz.andras válasza:
Engem a fehér volt nem zavar, de azért köszi.
- (5)
Jó példa arra, hogyan lehet meglátni az unalmas, szürke hétköznapokban is az izgalmat. Gratulálok hozzá!

A képre adott pontszám: 5

_béem_ válasza:
Köszönöm!
Szerintem éppenhogy jobbra dől a kép, tényleg jobb lett volna, ha szimetrikus a két torony /Gyűrük ura?/. De összességében egy hétköznapi témába tudtál izgalmat vinni és ez dícsérendő.

A képre adott pontszám: 4

morrmota válasza:
köszönöm szépen.
Összességében tetszik a képed, jól kivitekezted. Éles, jók a fények, szerncsés, hogy a háttér elmosódik, így jobban kiemeli az arcot. Hiába a teleobjektív jó kezekben csodákra képes. Azonban hiányolom a környezetet, mert így nem tudom elhelyezni a barátunkat.

A képre adott pontszám: 5

kibic01 válasza:
Köszönöm a véleményedet, észrevételedet.
Ebben a képkivágásban valószínüleg csak zavaró lenne egy részletesebb háttér. Egy egészalakos képnél azonban teljesen igazad van.
Sohasem gondoltam volna, hogy egy vihar ilyen izgalmas is lehet. nagyon jók a szinek, jó a fények kontrasztja, a keret is csak előnyére vát a képnek.

A képre adott pontszám: 5

Yoachim válasza:
Örülök, hogy így látod! Köszönöm szépen!
Többet én sem tudok mondani, mind a töbiek, tényleg nagyon jó. Hol van itt zaj? Maga a nyugalom tengere. Lélekhalász?

A képre adott pontszám: 5

2Darsin válasza:
köszönöm:) kicsi van
Meglöktek, vagy mi? Itt is akkora a tömeg, mimt a Mona Lisánál? Különben jó, mert szeretem az előteres kompoziciókat és ez különösképpen sikerült. Egyedi nézőpont teszi a képet egyedivé. Gratulálok. Remélem az USA-ban is csinálsz pár ilyet.

A képre adott pontszám: 5

ozeki22 válasza:
Köszi! A ferde képkivágást volt, aki nem értette...
Ki gondolná, hogy mi minden van körülöttünk, mit csak észre kell venni. Ritkán adok ötöst, de ez magasan megérdemli. Bárcsak nekem is lenne szemem meglátni ilyen érdekességeket.

A képre adott pontszám: 5

rstudi válasza:
Köszönöm szépen!
1/2 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ