BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA szabokristof (4,25)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 180 darab

1/12 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
már ahol :)
kulcsarati válasza:
a-ha
Nagyon tetszik ez a kép! Eredeti az ötlet, nagyon jó a kidolgozás. Úgy jó ahogy van.
Mit jelent az hogy f11-el kéred? Ezt nem Te fotóztad f13-al? Vagy mi?
kulcsarati válasza:
Ha eredetiben nézed és megnyomod az F11 gombot, akkor minden zavaró eltűnik a képernyőről.(tálca, címsor)
Köszönöm a véleményt.
Üdv QQ
Ez így van, de ha Te elmondod helyette, akkor még mindíg lehetne nekem egy ja ezaaaaaaaz érzésem, és megláthatnám benne a szépet.
Ezért se pontoztam, mert elfogadom, hogy bennem van a hiba, és azért nem látom amit mondani szeretne. De egyre kiváncsibb vagyok, hogy mi ez. :)
Okeey válasza:
Nem tudom, volt egy alapkép, lényeges vagy sem, egy zászlóról, és ilyenné fajult :) A kommunikációt itt a képnek kellene kiváltania, szerencsés esetben, ehhez csak a cím adhatna irányvonalat. Honnan hová? Ha van valami a vásznon túl, akkor innen is? Hiba-e a keresés minősége? Kb.
akkor ne tedd!
Okeey válasza:
Végül is van egy kép, amely ha nem mond semmit, akkor nem érte el a célját, nem?
Úgy értem, mit látok a képen. Miből van? Mi lett?
Okeey válasza:
Úgy érted magyarázzam meg a képemet? Az régen rossz lenne :)
Szia!
Tetszenek a villámok, de nem sokat látok belőlük, nagyon picik a képek.
Egy jó villám foto nagyon izgalmas, de 8db hasonló beállással az kicsit sok nekem. Ami agyonüti a képet az a világító fehér felirat, ami miatt elég kellemetlen a képre ránézni, és zavarja a szemem mikor a kis képeket nézem.
Pontozásom a szöveges értékelésre utal: "tudatos, kreatív, de javítandó"

Kristóf

A képre adott pontszám: 3

torok.tibor válasza:
Szia !

kösz a véleményed
Ez meg mi?
Okeey válasza:
mi legyen? digill?
Szia!
A fotodon egy jol meglátott, lefotozott pillanatot látok. Ez szép, de nagyon hamar a gondolataim afelé kalandoznak, hogy vajon mit tettél a képpel, azaz mi történt vele az utómunka során. Túlzott kontrasztossága, életlensége (lágysága) zavar. Ennek a fotodnak számomra nincs akkora mondanivalója, hogy ezeket el tudjam nézni.

Kristóf

A képre adott pontszám: 3

popcornplayah válasza:
kosz
Szia!
Egy szokványos, de nagyon szép portré kompozició. Mivel ilyenből van millió, ezért itt valami nagyon kell alkotni, hogy szépnek lássam. Ezzel szemben sajnos itt inkább a hibák jönnek elő, mint a szépség. Életlenség nem jó, nagyon dúrvák a fények. Egyszóval tudatos, kreatív, de javítandó.

Kristóf

A képre adott pontszám: 3

Rachael válasza:
Értem köszi!
Naturalness (3,47)
Portré vagy glamour...mind1, nem az a lényeg, hanem hogy mit látok a képen. A vágással semmi baj, nem szeretem, ha azt kritizálják, csak abban az esetben, ha hiba van benne. Itt nem látok e tekintetben semmi hibát, bár nem tetszik.
Azt írtad, hogy kicsi a mélységélesség. Nem is kicsi, sőt szerintem össze keverted a fogalmat, és nagyot akartál írni ;) (ez a magyarázatodból is kiderül).
Ami viszont hiba a képen, hogy a 2 szem között nagyon nagy fényerő különbség van, és ez nagyon zavarossá teszi a tekintetet. Ráadásul ez a kép egyáltalán nem egy kontrasztos ff kép, emiatt még zavaróbb ez.
További gondom a nagyon gyenge képminőség. Nem tudom, mi okozza... Az objektíved ilyen gyenge, vagy csak félre csúszott az élesség, de sajnos ez a kép egyáltalán nem éles, vagy ha az, akkor az objektívnek van hihetetlen maszlagos képe.

2.5-re értékeltem, mert a 3ast (tudatos, kreatív, de javítandó)-t nem éri el, mert nem érzem kreatívnak, a 2es (elfogadható, unalmas, tucatfotó) nál meg több.

Kristóf

A képre adott pontszám: 2.5

zoya válasza:
hát hogy az objektív a hibás vagy én,azt nem tudom,de mindenki olyan játékkal játszik,amilyenje van
EDi_01 (4,76)
"Túlexponáltság" jól áll neki, egyáltalán nem baj, sőt tetszik. Élesség nagyon durván jó, és jó látni, hogy van aki jó optikát használ, és nem tucat zoomokkal akar fotózni.
Ami ezen a képen zavar, az a tág pupilla. Ezt elég sok képen látom mostanában. Erősebb beállítófénnyel dolgozva ez elkerülhető lenne.

Gratulálok a szép képedhez!

A képre adott pontszám: 4.5

Mantidea válasza:
Köszönöm!
Kevésbé tág pupillával valóban szebb lehetne. Igazad van!
Móni (4,98)
Azt a mindenit!!!! Ez igen! Gyönyörű portré, gyönyörű modell, hihetetlenül jó tekintet. Ahogy egy tökéletes portrénak ki kell nézni.

Technikailag 2 apróság zavar csak. Egyik a tág pupillák, ezt erősebb beállítófénnyel lehetett volna csöllenteni, a másik, meg a testen számomra egy picit erős a kéz árnyéka.

Minta értékü fotó!

A képre adott pontszám: 4.5

n00bi válasza:
Igen, az árnyék engem is zavar kicsit, pedig derítve is volt, hát nem lett elég úgy néz ki :)

Köszönöm
Én is ugyanezeket mondtam a Nikon 28-70/2.8-omra, pedig az se szar, de mégis "ki lett kukázva", és azóta csak az Nikon 50/1.8at használom, mert ég és föld a 2 cucc. Semmilyen szempontból nem hasonlítható a 2 obi. Nagyon jók ezek a mai felsőkategóriás zoomok, de azért vannak korlátaik. A portré fotózás esetében meg teljesen feleslegesek.
h.rom válasza:
Nekem is van egy Nikon 50/1.8 full manual obim, adaptergyűrűvel használom, fantasztikusan részletgazdag képeket lehet készíteni vele.
Ez jó! A jobb felső sarkbna egy sas hiányzik, aki érr a kamerába néz :DDD Csak hülyülök. Picit giccses, de tetszik.

A képre adott pontszám: 5

Pintér válasza:
Köszi :)
Egyesülés (4,08)
Remélem nem haragszol meg rám, ha azt mondom, hogy számomra nem mond sokat ez a kép, nem érzem a témát se benne. A fekete-fehér próbálja művészivé, komollyá tenni, de közben meg a lágy, gyenge képminőség meg elveszi egyből ezt az érzést.
Azt hiszem sejtem, hogy milyen hangulatot szerettél volna létrehozni, de az számomra kevés, ezt nem sejteni, látni szerettem volna.
Nem tudok adni arra vonatkozóan ötletet, hogy mit lehetett volna másképp csinálni ezen a képen, mert szerintem itt nem old meg semmit egy kis változtatás.
Nagyon kiváncsi lennék ennek a hangulatnak a bemutatására egy másik képeden majd, remélem megcsinálod, és látni fogom.

3ast azért adok rá, mert találó a szöveges értékelése: "tudatos, kreatív, de javítandó"

Kristóf

A képre adott pontszám: 3

Nyúlvány válasza:
Kössz az értékelést.
Nemláttam szinesben, de nem is akarom, mert ez így jó ahogy most látom. Gyönyörű portré.
Az ilyen szép portré megérdemelne egy jobb objektívet. Nem tudom, hogy az Olympusnak vannak e fix kis teléi. Biztos vagyok benne, hogy még nagyon sokat tudna dobni a képeden. Természetesen ez nem hiba, és nem is a kép értékeléséhez tartozik, csak szerettem volna leírni Neked.

Gratulálok a képhez, sok ilyen szépet még!

A képre adott pontszám: 5

h.rom válasza:
Hmm...
Ez a 14-54/F2.8-3.5 az Olympus egyik legjobb objektívje a zoom-ok között!!! :) Azt lehet mondani, teljesen tág rekesznél is éles képet rajzol, nagyon jó a fényereje, csepp és porálló, s az ára is ennek megfelelően borsos. Bár ez pénztárca kérdése... Természetesen elismerem, portréhoz jobb lenne legalább 70mm, főleg a mélységélesség miatt, de itt ezt választottam. Nincs itt gond az élességgel, sem a részletgazdagsággal.
Mindenesetre örülök, hogy tetszik a kép. :) Köszi, a Gép legyen veled.
III (0)
Gyönyörű! Átmenetes szűrő optikai vagy utólag digitális?
Apiross válasza:
Köszi! Igen, szűrőket használtam: nd8, átmenetes nd8 és átmenetes dohány.
T.C. (4,21)
Javito jellegü kritika... Hááát ha nagyon muszáj: Egyetlen dolog amit nem érzek jónak, az hogy aháttérben a ház teteje számomra zavaróan meg van vágva, és rossz érzés ahogy eltünik a fehér keretben. Ettől eltekintve nagyon tetszik a fotód.
Ami nem baj, csak figyelmemet odavonzotta, az hogy a lány jobb keze olyan, mint ha fekete nő lenne, a bal meg fehérbőrü :))

A képre adott pontszám: 4.5

Gabovajsz válasza:
koszonom szepe
a kez dolog valoszinuleg az arnyek miatt lehet.
haliho
Szomjúság (4,66)
Egyszerű, de így pont jó. Igazából nem tudok mást hozzáfűzni a képhez, hogy tetszk-tetszk-tetszik...
Sok unalmas kép kering itt mostanában, felüdülés egy ilyet látni, ami valami új, egyéni.

A képre adott pontszám: 5

jube válasza:
Köszönöm, bevallom, nem tettem volna fel, de mikor ff-ben megnéztem, akkor megfogott, örülök, hogy nem csak engem:)
Üdv, jó fényeket: B
*** (4,44)
Egyáltalán nem baj, hogy belevágtál,sőt ez így jó, ahogy van. Nagyon jól csináltad az utómunkálatokat is. A fotó (a pillanat) meg valami hihetetlenül jó.

A képre adott pontszám: 5

-Vadkinder- válasza:
Köszönöm szépen! :)
1/12 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ