BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA zelenakz (3,75)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 58 darab

1/4 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Uhhh... Azt mondják, hogy minden kép szép, ha megfelelően nagy méretben nézzük.
Ez kicsiben tökéletes, nagyban döbbenetesen szép látvány. A kompozíció engedteti látni a márciusi jeget... A hátsó láb kicsit homályosnak tűnik, de nagyon szép a kép! Gratulálok hozzá!

A képre adott pontszám: 5

LacB válasza:
Köszönöm, hogy megnézted és véleményezted!
Lesz ennyi kredited? :)) Ez egy Leopárd gekkó. A lányomnak is van.
A viszont intuitív. Szép játék a mélység élességgel. Szerintem jól állna neki az is, ha az orra is éles, bár így különlegesebb a kép. Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

Mikrobi1989 válasza:
Hát ameddig tudom küldöm :) Születésnapom is van :P szóval szívesen adom :) kis ajándék nem árt meg :) Am helyes megfejtés :) Sajna kevés fény mellet fotóztam, azért lett ekkora a dof, de utólag nem bánom már :) Megy a kredit :)
Szia! Jól ragadja meg a helyzet súlyát, a körülményeket is megfelelően érzékelteti. Az alulexpo (vagy annak tűnő) sötétbe való átmenet is hatásos. Amiért levontam az egy apróság. Enyhén dől a kép és szerintem a csempéknél zavaró. Máshol nem lenne az, de az eltérő színek miatt feltűnő. A csempén visszatükröződő ablakok is érzékeltetik, hogy nem egy világos helyiség. Gratulálok!

A képre adott pontszám: 4.9

Zoran_2 válasza:
Köszönöm - talán eredetileg is ferdén voltak felrakva :)
Szia!
Hát ez zseni. A nap sugarai sárgásan fénylenek, mindkét szárny tökéleten látszik. Éles szem és fej, ugyanakkor mozgást érzékeltető szárnyvégi elmosódás. (Érdekelne, milyen gép és obi, milyen beállítások mellett készült.)
Nagy gratuláció! Nincs viszonyítási alap a képen, mégis visszaadja a madár nagyságát, felsőbbrendűségét.

A képre adott pontszám: 5

Corvidae válasza:
300 fix + 7d

kösz

Kezeket fel! (4,98)
Szia! Hangulata van a képnek, gratulálok hozzá. Nézem a képet és egyetlen pici momentum zavar: A szem fehérje "opálos" és a szembogárban lehetett volna egyforma a fénycsík. Ha így szeretted volna, akkor bocs. A kép kínálja magát, jól komponált. Üdvözlettel, ZZM

A képre adott pontszám: 4.9

Tyus válasza:
Köszönöm!
Szia, a kép gyönyörű és hangulatos. A jobb alsó sarok kicsit kaotikus nekem, furcsán mosódik, de a fotó nagyon szép. Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

fővadász válasza:
Köszönöm.
Szép a kép, gratulálok! Azért itt látszik, hogy jó fények mellett a D300 egy kiváló gép. Bár kell a "vége" is hozzá. Ötöst adtam volna, ha nem vagyok nagyon kíváncsi. Így sajnos nem tudtam pontozni.
fővadász válasza:
Semmi gond.Köszönöm.
- (5)
Nagyon jó kép! Élénken figyel a koca túrás közben. Szép színek, remekül megválasztott mélységélesség, jól vágott kép. Ha jól érzékelem őszi háttér. Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

fővadász válasza:
Köszönöm szépen.
Szia! Szépek a színek és jól "beállt" a modell is. Talán élesebbé tettem volna az előteret, mert nem zavart volna be, de ezzel a véleménnyel biztos nem lennék többségben. Gratulálok a képhez!

A képre adott pontszám: 5

-N- válasza:
Köszönöm.:) Utólag én is gondoltam erre, de sajna csak UTÓLAG.:D mégegyszer köszi hogy benéztél.
portya (4,81)
Értékes kép. Egy sorozatból lehetne választani talán olyat, amin mind a két szárny látszik egy kicsit jobban. De ugye a madár nem áll meg és az élességnek, fénynek, mozgásnak ára van. Örül az ember, ha sikerül akár egy kép is. Sajnos kevés van belőle.Gratulálok a képhez!

A képre adott pontszám: 4.5

Corvidae válasza:
kösz!

A háttér túl világos? Az nem a madár? Szerintem nem én néztem be, ha igen, akkor bocs...
hayasima válasza:
Másik madár.
Szerintem fantasztikus a kép. A madárnak szinte mimikája van és az árnyalatok jól kijönnek. Szem, csőr éles. Nekem a vágás is jó. Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

hayasima válasza:
Köszönöm.
Szia! A portré zseniális, a modellhez illő színekkel. A beállítás is rendben van, a háttér szépen mosott. A hulló levelek kicsit nekem furcsák. Kellemes az egész kép, csak gratulálni tudok! Szerintem én vagyok kicsit "vaskalapos".

A képre adott pontszám: 5

Zoran_2 válasza:
Köszönöm szépen --- már miért lennél vaskalapos??
Szia! Remek próbálkozás. Sajnos nekem nem volt szerencsém, mert a feljövő holdat nem sikerült elkapnom, csak a magasan levőt (annak már nincs ilyen szép színe). Talán nem erre a formátumra vágtam volna, de ez szubjektív és nem vonnék le az értékéből egy tizedet sem. Gratulálok a képhez!

A képre adott pontszám: 5

indecent77 válasza:
Köszönöm, Miskolcon alig volt felhő így nekem szerencsém volt. :o)
Szeretem az állatos fotókat és ez egy nagyon szép kép. Jó színekkel, szépen elmosott háttérrel. Tényleg dínó érzést közvetít, még a talaj is érzékletes. Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

froghunter válasza:
Szia! Köszönöm szépen a megtisztelő szavaid, gratulációd. Örülök, h tetszik.
Minden jót! István
Emberlesen (4,6)
Nem pontoztam, már rányomtam a véleményekre. Szerencsés hely Balatonfenyves, hogy ilyen Gímszarvas bikával büszkélkedhet. Gyönyörű az állat. (És mintha tudná, hogy ebben az évszakban max. fotózni tudják!) Gratulálok!
M4RC1 válasza:
Köszönöm! :)
Kontrasztos szép kép! Érzékelteti az állat felsőbbrendűségét. Nekem tetszik a jól beállított mélységélesség is. A vaku(?) kicsit visszacsillan, talán azon változtatnék kicsit. Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

Goodwill válasza:
Nem volt vaku, hihetetlenül csillogott a sikló a napfényes, sajnos polárszűrővel csak ennyire lehetett csillapítani.
Köszi a véleményt!
Zai jian! (4,93)
Színorgia az éjszakában. Szépek a csillogások, jó a kép hangulata és jó helyről lett fotózva. A két oldalon világító lámpák keretbe foglalják a látványt. Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

Maugli válasza:
Köszönöm szépen.
Szia! Elképesztő minőségű képek. Mivel nem volt még a kezemben ilyen gép, de még csak nem is láttam élőben, kíváncsi lettem. Szépen megkomponált, gyönyörű képek. Színek, mélység, ahhh... Gratulálok! Nem kis elhivatottság és türelem kellhet hozzá!

A képre adott pontszám: 5

Osztya válasza:
Köszönöm, hogy véleményezted.
Elhagyatva (4,77)
Érdekes és szép kép. Tetszik az ötlet és a kompozíció. Hangulata van és annak ellenére, hogy ott a zászló ami nem kellene oda, az érzést adja. Gratulálok! Illusztrációnak tényleg tökéletes.

A képre adott pontszám: 5

The Eye válasza:
Köszi, anyira nem vagyok retus mester hogy még a zászlót is eltüntessem, szerencsére az atmoszféra kellően zorddá teszi, a zászló sok horrorban félelemkeltő motívum.
1/4 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ