BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA Geribody (4,37)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 14 darab

1/2 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Káosz (0)
Te ez egy nagyon nagyon ütős kép lehetne ha ellenfényben fotóznád,fotóztad volna .
Én megpróbálnám a helyedben ha van rá lehetőséged akár még mesterséges fényforrással vagy vakuval is .
Blex válasza:
Köszi az ötletet)
ha találok még meg is nézem, lehet már megnőttek)
Üdv!
Igen a fekvő kép valóban előnyösebb lett volna.A másik az expozíció.szerintem egy kis alexpó nagyban segített volna a kontraszton és a színeken .Én is szeretem Orfűt,mivel pécsi vagyok.Nekem kicsit túlexponált a kép ehhez a témához.

A képre adott pontszám: 3

Naplemente (3,07)
A színek szépek,de valami hiányzik a képről .Valami sziluett szerű ami vonzza a tekintetet .
Az hogy a citadellánál készült csak onnan tudjuk hogy leírtad.Ha valami oda jellemző tárgy sziluettje lenne a képen leírnod sem kellene hogy hol készítetted.

A képre adott pontszám: 4

Daneka válasza:
Köszönöm!
Jaj de hiányoznak ezek a párás hajnalok :)
szép kép,talán egy kis alexpó még jobban kiemelte volna a párát és a napsugarakat.

Pont kivonva!

Alpine Trail válasza:
probáltam . .tényleg . .de már így is alexpós kissé, ennél több már túl sok volt.
Köszi az értékelést.
Nagyon szép színvilágú kép.Tökéletes élesség és expozíció .A levágott fatönk és a hordó(vagy nem tudom mi az amin a madár áll) miatt kicsit műnek,beállítottnak érzem,de ettől függetlenül tetszik.

A képre adott pontszám: 4

evakar válasza:
Köszönöm értékelésed
további szép napot
Nagyon érdekes és szép színvilágú kép .Talán egy kicsit kisebb mélységélességgel még jobb lenne .
így kicsit zavaró a háttér,de az expozíció tökéletes,és a képkivágás is.

A képre adott pontszám: 4

Shariff válasza:
Nem érzem indokoltnak a kisebb DOF-ot, és ha jól emlékszem f1,9 volt.... tehát?
Köszi!
Valahol (5)
Nagyon hangulatos fotó.Az elmosódott víz és égbolt nagyon jól kiemeli a mozdulatlan tájat.Gratula.

A képre adott pontszám: 5

najó válasza:
Köszi
Engem is érdekelne,hogy PS-ben csinálod ezeket a hatásokat vagy valami más progiban?Tudnál róla kis tutoriált írni?Köszönöm.
Dante Darker válasza:
Nyilván PS-ben (ezt használom, CS5) is ráigazítok, de elötte olyan a kamerabeállítás, a rajta lévő szűrő (állandó társ ott a c.polár), a belső menüparancsok. Az elején véletlen volt a dolog, mert az obi lágysága miatt kellett kísérleteznem (csak 1 obim van, 18-200 vr g ed), aztán felfigyeltem rá. A PS-ben meg kiemelem, főként a fény-kontraszt csuszkákkal játszom általában intuitive.) Üdv, G.
Nagyon szép kép.Nekem talán jobban tetszene a túlzott szemcsék nélkül de így is szép.a tekintet nagyon elragadó és tiszta.
Dante Darker válasza:
Köszönöm szépen Gerybody!
Nagyon jó kép.szuper a színvilága .Gratulálok .
_ (5)
Nekem is tökéletes.Minden benne van.A hölgy maga elé meredő tekintete és a környezet mindent elárul.Ez inkább már szociófotó mint portré,de nagyon ütős.Gratulálok!
Fáncsi_voltam válasza:
Köszönöm szépen!
Pampalini (2,68)
Hát technikailag nem valami jó kép ha nem látjuk a modell szemét.A komponálással is vannak problémáim mert full középen van az alany és a válla is egybeér a hátul lévő fákkal.Kicsit jobbra,kicsit lentebbről és derítve még ütős is lehetne.

A képre adott pontszám: 3

Beszarás jó a kép.mivel csinálod ezt a hatást?HDR progival?Megnézném fekvő képben is mert így kicsit kinéz a képből az alany.

Pont kivonva!

M.Zoltán válasza:
Egy ilyen "szép" arcot bűn lenne HDR programba beolvasni is,nemhogy még megdolgozni.Nincs HDR programom(és nem is lesz) ez egy sima expo,köszönöm a figyelmed.
sára (4,79)
A kép nem tökéletes mert egy kis derítés ráfért volna tőled balról,de a modelledről olyan fashion képeket lehetne csinálni,hogy megszólal.Nagyon szép arca van a fotózáshoz.

A képre adott pontszám: 4

cold train válasza:
köszi!
(fashion szónak van magyar megfelelője: divat)
Betti (4,26)
Érdekes kép.Talán a fehér trikó lehet nem kellett volna.Nekem kicsit elviszi a szemem a modell arcáról.Azt mégkérdezhetem ezt a dark hatást hogyan csinálod? HDR progiban?

A képre adott pontszám: 4

szaszimi válasza:
Szembol vilagitottam, felul egy 80x120 softbox, alul 60x80 box, fekete hatter elott:) nincs hdr, csak a felsorolt dolgok:) az utomunkahoz lightroom.
Viki (4,66)
Szép fotó jó kompozíció.ahogy elnézem a fényeket gyertyák adták a modell arcára.Talán egy kis retus még ráférne(bőrsimítás)és még szebb lenne .
Gratula!

A képre adott pontszám: 4

cseresnyesbotond válasza:
Koszonom a velemenyed!
Klaudia (3,27)
Nem lenne rossz a kép de a kompozícióval van egy kis problémám.szerintem ha már hozzá ér a modelled a kép széléhez akkor vagy merészebben vagy egyáltalán ne.Ha beljebb hoztad volna egy picit ütősebb lenne a kép.

A képre adott pontszám: 3

F3R1 válasza:
Köszönöm!
Sajnos behatároltam a vágási lehetőségeim a fotó készítésekor.
* (4,81)
Képeslapra való a kép valóban.A templom alatti dombokból jó lett volna kicsit többet látni.Ha így vágtad volna meg szerintem még ütősebb lenne a kép a zöld fű és a kék ég kontrasztja.Ettől függetlenül nagyon szép.Gratula!
hegyiember válasza:
Köszönöm!
Lejjebb olvashatsz róla, miért nincs több lefelé.
Berettyó (3,95)
Igen én is úgy érzem,hogy a HDR kicsit túlzásba ment.kicsit a tone mapban gyengébben bánva a csúszkákkal szebb plasztikusabb kép érhető el.így egy orosz scifibe illő képet láthatunk:))
Albert Varga válasza:
köszi
<:/:> (0)
Szerintem pedig ha kiégeted a képet akkor nem fog érvényesülni a hátán az ablakon beszűrődő fény.Én épp ellenkezőleg vagyis még adnék neki egy kis alexpót,hogy csak a reluxán beszűrődő fény és a modelled hátán végigfutó fények érvényesüljenek.
Dani77 válasza:
Talán úgy helyes, hogy nem ilyen köztes megoldás szerint kellet volna expoálni, hanem bagy teljesen részlettelenre a hátteret, és a hátat szépre, vagy a hátat részlettelenre sziluettszerűen, és a hátteret részletgazdagra.
Köszönöm.
1/2 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ