BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA Castiel (4,44)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 342 darab

1/20 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
(4,26)
Szia!
Nagyon jól sikerült kép! A táj önmagában is szép, de a színek és a kompozíció is szerintem elég jól sikerült. Viszont az előtérben lévő növények szerintem túl világosak, megérte volna sötétíteni rajtuk egy kicsit, hogy ne ragadja meg annyira a szemet és egyforma árnyalatba kerülne mint a messzi zöld növényzet.
üdv
Laci

A képre adott pontszám: 4.9

citromos12 válasza:
Köszönöm szépen!
Szia!
Nagyon szép helyen jártál, a táj tényleg megkíván egy képet, amit szerintem jól is sikerült. Egyetlen észrevételem az lenne, hogy a kis házikót nagyon a kép szélére raktad, megérte volna kicsit beljebb komponálni.
üdv
Laci

A képre adott pontszám: 4.9

TheNorthFace válasza:
Köszönöm, igazad lehet, csak nem akartam,hogy sokat veszítsen a táj a fotóról.
Szia!
Gyönyörű lett ez a kép! Nagyon tetszenek a meleg színek az egész képen, de szerintem a felhőknek áll a legjobban. Szépen kiemeli és kicsit elszeparálja őket egymástól, éleket adva a nagy felhő formájának. Kellemes kép, nagyon szép tájjal.
Gratulálok!
üdv
Laci

A képre adott pontszám: 5

AeroFoto.hu válasza:
Köszönöm értékelésed.
Szia!
Nagyon tetszik a megörökített pillanat, remekül lekaptad ahogy éppen kikukucskál. Az élesség pazar, a téma szépen ki van emelve, hogy ne vesszen el a háttérben. Lényegében nagyon tetszik!
Gratulálok!
üdv
Laci

A képre adott pontszám: 5

m6sport válasza:
Köszi, az értékelést!
Szia!
Csodálatos ez a kép, nem is értem hogy lehet ilyen kevés értékelés itt. Kellemes hideg színe van, passzol a durva sziklás természethez és a háttérben lévő gyönyörű hegyhez is. A záridő és a kompozíció is tetszik. A bal oldalon egyre erősödő piros aberráció zavar kissé. Ezt leszámítva szerintem jól sikerül kép!
üdv
Laci

A képre adott pontszám: 5

balatonifotós válasza:
Szia !

Köszönöm szépen !

üdv, Z.
A pásztor (4,98)
Szia!
Nagyon szép felvétel, szerintem már csak a beleölt munka miatt is dicséretre méltó! A sarkoknál tényleg előjön egy enyhe "recésség", ahogy nokedli fogalmazott. De azt leszámítva egy remekül komponált, és kivitelezett kép.
Gratulálok!
üdv
Laci
gaborlajos89 válasza:
Köszönöm a véleményezést. Nokedlinél megemlítettem a recésség okát.

Üdv. Lajos
Szia!
Jó kép lett! A hátteret szépen elmostad és jól kiemelted a témádat. A fények és a kompozíció is nagyon jó. Tetszik, hogy van egy enyhe meleg fény, ami szépen megcsillan a témán. Amiért levontam az az élesség. Mintha egy picit mögé csúszott volna, jó lett volna a csigaház mintázatát élesebben látni. De összességében egy kellemes kép!
Gratulálok!
üdv
Laci

A képre adott pontszám: 4.8

capsi44 válasza:
Köszi:-)
Anker (4,77)
Szia!
Szerintem az ötlet rendben van, sok szép hasonló kép van az oldalon, de ez nem sikerült jól. A kép elég kicsi, de még így is nagyon szemcsés és a 310kb-os határtól is messze vagy. Jobban ki kellene használnod ezt a lehetőséget. Az ég felé nyúló kopasz fák sem esztétikusak, szerintem ha arrébb mész 20 métert ugyanígy találsz egy kereszteződést, de remélhetőleg fa nélkül.
üdv
Laci

A képre adott pontszám: 4

Petya32 válasza:
Szia Laci! Köszönöm az értékelést! A képet szándékosan ekkor a méretben töltöttem fel (már, ami a pixel számot illeti oldalanként), hogy a teljes fotó kiférjen a képernyőre, ne kelljen görgetni). A fotó valóban megsínylette a tömörítést - de nem tudom, hogy a szemcsésség egy ilyen jellegű, hangulatú fotónál probléma-e...szerintem nem..ha kihasználom azt a fennmaradó kb. 20 kbyte-nyi méretet, akkor sem lenne lényeges jobb a kép minősége..A kopasz ágak tényleg nem feltétlenül esztétikusak, de egyrészt számomra így is beleillettek a kép hangulatába, másrészt az utcán végig ilyen kopasz fák voltak láthatóak...mehettem volna más sarkot is keresni, de nem biztos, hogy ott meg galambok is repkedtek volna. Persze, nem akarlak meggyőzni, csak a körülményeket meséltem el..Köszönöm a figyelmed! Üdv, Péter
Jó reggelt! (4,25)
Szia!
Gyönyörű ez a kép! A színek és a fények is egyaránt tökéletesek. De mi történt az élességgel? A nemzetközi oldalon sokkal élesebb, a 300kb ennyire levette? Remélem majd valamikor fejlesztik az oldalt és eltörlik ezt a szabályozást mert láthatóan rontja a képet : (
Ettől függetlenül azért még gyönyörű!
üdv
Laci
zoliologia válasza:
Köszi.Ez a minőség az eredet 1,7%-a kb!!!!!Sőt még rosszabb,mert a qualityt levettem kb 80%-a a Save for Web-nél.Szóval kb 1-1.3%. Könnyelműség volt azt hinni hogy a komment számít valamit. Köszi Laci!
Buborékok (4,97)
Szia!
Nagyszerű kép! Az ötlet, ahogy a kis bokeh körök kinőnek az üvegből nagyon tetszik. A megvalósítás és a színek tökéletesek. A kompozíció is jó. Nagyon kellemes tudatos kép!
Gratulálok!
üdv
Laci

A képre adott pontszám: 5

szekelylehel válasza:
Köszönöm.
Matt (4,88)
Szia!
Nagyon tetszik a fekete-sárga színek összhatása, jól mutatnak együtt. A fények nagyon szépen megvilágítják és kiemelik a poharat és az üveget. Szerintem összességében egy nagyon sötéten letisztult és jó képet kapunk. Az egyetlen, amit hiányolok talán a fények a citromot tartó tálon, azon van a legkevesebb és az olvad bele a leginkább a fekete háttérbe.
Gratulálok!
üdv
Laci

A képre adott pontszám: 5

citronyecki válasza:
Köszönöm véleményed! Lehet, hogy keveset derítettem, bár nálam elég jól látszik, lehet, hogy újra kell kalibrálnom a monitoromat :)
Üdv.
Dávid
Szia!
Nagyon jó kép lett! Az élesség meg van a szemeken, a színek szépek, a kompozíció terén is remek. De mondhatni kapjuk a megszokott profi minőséget már a békavadászunktól. Remélem több képet látunk majd tőle, ahogy jön a jó idő! : )
Gratulálok hónap képéhez!
üdv
Laci
froghunter válasza:
Szia Laci! Nagyon szépen köszönöm, a megtisztelő véleményed, gratulációd.
Örülök, h tetszik Neked.
A legjobbakat! István
Szia!
Szép kis sziluettet készítettél, nagyon tetszik ahogy a hátteret elmostad, a kis alanyod jól ki van emelve. Sőt a háttér színei is elég jók. A keret nem tudom mennyire ad hozzá bármi pluszt a képhez, az én szememben nem tartalmaz különösebbet értéket énnél a képnél, (de negatívumként sem mondom) bár ezt úgyis mindenkinél szubjektív lesz. Amiért én levontam az a kompozíció és az élesség. Nagyon középre van helyezve és szerintem ez indokolatlan, a szokásos harmadolás talán jobb lenne. Az élességért pedig azért mert túl vékony az éles tartomány, a háttér egyáltalán nem zavaró, szerintem választhattál volna szűkebb rekeszt, hogy élesebb legyen a témád. A kép tetszik, de úgy láttam több értelme van, ha azt a kevés részt magyarázom amiért levontam, mint hogy ódákat zengjek róla, remélem nem haragszol : )
Gratulálok!
üdv
Laci

A képre adott pontszám: 4.8

smkphotography válasza:
Megfontolandó 2/3os elhelyezés a képen, mindenesetre köszönöm a pontozást!
Szia!
Szerintem a kép jó, bár elég kicsiben töltötted fel, de úgy látom az élesség jó. A színek összhatásában tetszenek, a hátteret nagyon jól elkülönítetted. Valahogy a fenyőágas képek nekem mindig tartalmaznak egy kis ünnepi hangulatot, nem tudom miért. Lehet karácsony környékén több érdeklődő lenne rá : )
Amiért levontam az a kompozíció, nagyon a kép szélére raktad a jószágot, a farktolla majdnem súrolja a kép szélét. Ezt leszámítva kellemes kép!
üdv
Laci

A képre adott pontszám: 4.5

pilotbalazs válasza:
Köszönöm az értékelésedet ! Nem teljesen éles, ezt főleg az objektívnek köszönhetem (csak manuál fókuszon működik jól, nem mai darab), de a hátteret szépen elmossa legalább és a fényerőre sem lehet panasz. A szerkesztéssel egyet értek, ha ott lennék, nem így csinálnám:)
Üdv
Szia!
Szerintem a kép nem rossz, van benne lehetőség, de ebben most van hiba. A belógó levelek nem szépek, kerülendőek, talán az egyetlen helyzet amikor ez megfelelő kompozícióban, ha keretezi a képet. Ez itt nem történik meg inkább csak nagyon homályosan beletakar a képbe. Az égen az utómunka tetszik, a felhőket szépen kiemelten, de nagyon ki vannak égve és így pár ponton részlettelenek.
A lehetőség megvan a képben, de szerintem nem ezzel a képkockával, ha van olyan, amin nincsenek a belógó falevelek már sokkal jobb az eredmény.
üdv
Laci

A képre adott pontszám: 3.8

csoorba válasza:
Köszönöm a véleményt!
A felhőkről-égről eléggé megoszlanak a vélemények. A leveleket keretként szántam, talán 1 kicsit sok lett a belógás. Levél nélkül viszont általánosabb, kevésbé egyedi lett volna a kép, legalábbis azt próbáltam kerülni.
üdv!
Egyensúly (4,62)
Szia!
Remek kép! Maga az ötlet is tetszik, de a megvalósítás egy nagyon jó letisztult képet eredményezett. Külön tetszenek a vízcseppek a paradicsomon, megadja azt a friss érzetet hozzá ami szükséges. Az egyetlen negatívabb észrevételem az a kép tömörítése. 310kb a megengedett, ez 200 körül van, ami főleg a háttérnél szembeötlő, ahogy a fehér a sarkok fele szürkül, lehetne szebb az átmenet. De ezért nem vontam le, mert a kép tetszik, csak megjegyeztem. Gratulálok!
üdv
Laci

A képre adott pontszám: 5

m-a-r-k válasza:
Köszi!
hát igen az átméretezést mindig elrontom,de most már psbe fogom Save for web opciót hazsnálni.
Fény (4,84)
Szia!
Olvasgattam a hozzászólásokat. Tény hogy egy őszi erdős kép szebb lehet a sok színes levéllel, de ez akkor is egy fantasztikus kép! A beszűrődő fénycsíkok nagyon meghitté teszik az egész környezetet, nekem tetszik!
üdv
Laci
Lobo92 válasza:
Köszönöm :)
Szia!
Gyönyörű, tiszta kép! Nagyon tetszik, hogy nem csak az étel megjelenésére, kompozícióra és a remek megvilágításra figyelsz, hanem a színharmóniákra is. Imádom, megyek reggelizni! : )
Gratulálok!
üdv
Laci

A képre adott pontszám: 5

Osztya válasza:
Nagyon köszönöm az értékelést.
Szia!
Szeretem keresni a képekben a hangulatot, valamit ami átad egy érzést a pixeleken kívül és hát ebben a képben van bőven! Remek az ötlet, a megvalósítás kifogástalan, külön tetszik hogy nem látszik az út vége, hanem az erős fényben elvész, mert nem is nagyon érdekel hova megyünk. Nagyon jó dinamikája van a képnek, a záridő pont jó. Nekem nagyon tetszik!
üdv
Laci

A képre adott pontszám: 5

m3ss válasza:
Koszi szepen :)
Szia!
Remek kép, mindig is szerettem az ilyen fele-fele képeket. Kicsit be tudunk lesni a víz alá és megpillantani egy teljesen más világot. Én színekben jobban szeretem a kicsit melegebb tónusokat, de egy ilyen gyönyörű képnél szerintem nincs okunk panaszkodni. Végre valaki megérdemelten lesz nap képe és nem a sok rossz hozzászólás miatt! Gratulálok!
üdv
Laci

A képre adott pontszám: 5

m3ss válasza:
Koszi szepen :)
1/20 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ