BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA simike (4,24)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 1098 darab

1/65 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Szia ! Első ránézésre ami nem tetszik, az hogy a legyecskék kifelé néznek a képből.A virág bibéi érdektelenek ,nem így szerkesztettem volna.Az élesség jó,Talán kicsit lehetnének világosabbak az állatok.De a szerkesztés sokat ront az összhatáson..Szép fényeket.Üdv.

A képre adott pontszám: 3.8

Norbii007 válasza:
Szia!
Köszönöm a véleményt és az értékelést.
Szia ! Szerintem jól sikerült kép. A téma éles, a háttér megfelelően elmosott.Az még plusz hogy éppen kajál.Én hibát nem találok, így nincs mit írni többet....Szép fényeket. Üdv.

A képre adott pontszám: 5

btomi77 válasza:
Köszönöm szépen a véleményed.
Fák (3,95)
Köszönöm a kreditet ! Üdv.
Fák (3,95)
Szia ! Egy kicsit olyan, mintha csak úgy odafordulsz és belefényképezel az erdőbe.Az még elmegy hogy a fák csúcsa nem látszik, de az elűttük lévü füves részből akkor többet mutatnék. Kicsit sötét is a kép,és a színek sem elég intenzívek. Pedig ezek ősszel azok szoktak lenni ..Tehát hiányolom a szaturációt és mint már írtam sötét a kép..Szép fényeket. Üdv.

A képre adott pontszám: 3

arpenzo válasza:
Köszönöm az észrevételt! Üdv. arpenzo

A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.
Szia!A színei tetszenek,Jól mutatnak a vízcseppek is a szirmokon.Talán egy kicsit lehetne világosabb és éleseb a rózsa (Főleg a cseppek miatt) Én egy kicsit a jobb alsó sarok felé "vittem,, volna a rózsát, egyrész mert ez a rész túl sötét,mésrészt így a virág kifelé "néz,,a képből.Így látom.Szép fényeket. Üdv,

A képre adott pontszám: 4

Fotos84 válasza:
Köszönöm
Szia ! A szerkesztése tetszik. Viszont a kék háttér ,valószínű az utómunkától foltos. A madár csőre körül, a fejtetőn aurásodás látszik,már közepes méretben is.De mögötte a faágon is.A színei szerintem jók, talán kicsit lehetne tisztább élesebb a téma..Szép fényeket. Üdv.

A képre adott pontszám: 3.8

farfalle válasza:
Köszönöm simike.
Szia ! Jó maga a kép. Éles, jól kivehetőek a részletek, de nagyon szűk a vágás. Tudom ha előtte több helyet hagysz kisseb a gép a képen,de a kompozíció jobb. Én mégis az utóbbi megoldást választottam volna.Szép fényeket. Üdv.

A képre adott pontszám: 4.5

rozsi71 válasza:
Köszönöm szépen:-)
A vágás valóban szűk, az előző értékelésnél írtam, hogy miért.
Szia ! Jól sikerült felvétel .Éles, jól a színei,a szerkesztése.A háttér ugan nem homogén de talán így még élethűbb.. Kemény fickónak néz ki, és ezt a kép jól visszaadja.Szép fényeket.

A képre adott pontszám: 5

apóka válasza:
Köszönöm a véleményed, de közben töröltem a képet.Bocsánat. Üdv.
Szia ! Mutatós kép így a vízcseppekkel. Ahol kell ,a fejen szemen az élesség. Jól illik hozzá a természetes színű,nem túl agyonmosott háttér Tetszik. Szép fényeket.

A képre adott pontszám: 5

apóka válasza:
Köszönöm. Örülök a véleményednek.Üdv.
Szia. Tetszetős kép . Jól mutat a kompozíció, a méh helye a képen. Szép éles ,jó a háttere. A szeme tű éles és nem véletlen,.. gondolom. Szép fényeket.

A képre adott pontszám: 5

apóka válasza:
Köszönöm a véleményed. Örülök hogy tetszik. Üdv.
Szender #3 (4,98)
Szia. Jól fényképezett szender .Az állat megfelelően éles . Szépek a színek, Jó a szerkesztése a képnek. A háttér kellően homogén.Tetszik.. Szép fényeket .Üdv.

A képre adott pontszám: 5

Blendix válasza:
Köszönöm, örülök, hogy tetszik!
Bögöly (3,83)
Szia. Szerintem túl sok üres helyet hagytál a bögöly feje előtt.A szemén van az élesség ami kicsit sötét. A fej többi része elég részlet vesztett,életlen. Szép fényeket. Üdv.

A képre adott pontszám: 3.9

KKKrisztian válasza:
Köszönöm az értékelést! A fej többi része nem véletlenül részleg vesztett. Ezzel a géppel és lencsével, ez a max. mélységélesség. Több képet összevágva esetleg meg lehetne csinálni...
Szia. Jó a nézőpont és a kép összhatása is. Gondolom a perspektivikus torzítás szándékosan maradt.. Szimbolikus is, mert ott az országház, és az egész ország bajban volt ,van .Nekem bejön. Szép fényeket. Üdv.

A képre adott pontszám: 5

aperture válasza:
Köszönöm az ertekelest, orulok, hogy tetszik!
Szia . 20 évet,de inkább még többet lépünk vissza az időben.Jó a szerkesztés. A kép régi hangulatot sugároz,és nemcsak az autó miatt.Megy a színvilága a háttér is a témához. Szép fényeket. Üdv.

A képre adott pontszám: 5

zoliologia válasza:
Köszönöm,örülök hogy te is így látod!!
Szia. Jó madárportré ,de túl nagy a méret és kicsit túlexponált a kép.Viszont a fejnek több helyet hagytam volna .Így kicsit "beszorul,, a képbe.Az élesség rendben van és jó a háttér.Szép fényeket.Üdv.

A képre adott pontszám: 4.5

fallto78 válasza:
köszi
Szia. Nem tudom a csepp miből van de jól mutat. Tetszenek a benne létható színek, és a fekete háttér jól kiemeli a témát.A szerkesztés és a méretezés nem szerencsés.Álló képformátumban és kevesebb üres háttérrel a csepp is közelebb kerülhetne a nézőhöz.Szép fényeket.Üdv.

A képre adott pontszám: 4.7

alphard válasza:
koszonom az ertekelest:) azert nem lett szukebb mert mar igyis eleg sokat vagtam belole....
elkaplak (3,92)
Szia .Kicsit sok a fény,mivel a gép ezt képtelen kompenzálni, így sötét lett a kutya fejének egyik fele..,Ezen utólag fakítóval,javítani lehetne...A mozdulat jó, de az élesség sem az igazi.Szép fényeket.Üdv.

A képre adott pontszám: 3.8

Piacon (4,73)
Nem tartozik ide de mégis,mazzz fotóstárs gondolkozhatna mielőtt ekkora( hogy finom) legyek buta kérdést feltesz.!!!!!!!!!!!!!
Üdv.
Timary9012 válasza:
:)
Piacon (4,73)
Szia .Tetszik a kép .Jók a képen látható hölgyek és a jelenet is. Talán egy kicsit jobbra mozdultam volna hogy a függőleges cső ne legyen a képen.Szép fényeket.Üdv.

A képre adott pontszám: 4.8

Timary9012 válasza:
Nagyon szépen köszönöm! :)
Szia. Teszik ahogy nagy nehezen nyeli a csipkebogyót. Szép éles a csonttollú,a háttér homogén.Egy kicsit fényszegény a kép, de nem annyira hogy zavaró legyen.Szép fényeket. Üdv.

A képre adott pontszám: 5

chopper34 válasza:
Köszönöm szépen!
üdv
1/65 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ